TNA de bu haftasonu gerçekleşecek şov için tüm biletler satılmış.
Coup de Grâce prince Katılım 30 Haz 2023 Konular 1,956 Mesajlar 5,015 Beğeni sayısı 949 PG Nakit 685 Konum Kocaeli RPG Karakteri Solo Sikoa Favori Güreşçi CM Punk 1 Yönetim 11 Haz 2024 #1 TNA de bu haftasonu gerçekleşecek şov için tüm biletler satılmış.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,316 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 12 Haz 2024 #2 Bebek adımlarıyla büyümeye devam ediyorlar. O kadar battıktan sonra hala yaşayıp tekrardan başarılı iş yürütebilmek müthiş olay.
Bebek adımlarıyla büyümeye devam ediyorlar. O kadar battıktan sonra hala yaşayıp tekrardan başarılı iş yürütebilmek müthiş olay.
Beast Incarnate #uncensored☝️ Katılım 27 Haz 2023 Konular 6,881 Mesajlar 17,168 Beğeni sayısı 4,370 PG Nakit 3,780 Konum İzmir RPG Karakteri Hologram Favori Güreşçi Brock Lesnar 1 1 Yorumcu Kurucu Yönetim 12 Haz 2024 #3 Nature Boy' Alıntı: Bebek adımlarıyla büyümeye devam ediyorlar. O kadar battıktan sonra hala yaşayıp tekrardan başarılı iş yürütebilmek müthiş olay. Genişletmek için tıkla ... Bana Türkiye’de faal bir futbol kulübünü hatırlattı bu durum ama.
Nature Boy' Alıntı: Bebek adımlarıyla büyümeye devam ediyorlar. O kadar battıktan sonra hala yaşayıp tekrardan başarılı iş yürütebilmek müthiş olay. Genişletmek için tıkla ... Bana Türkiye’de faal bir futbol kulübünü hatırlattı bu durum ama.
Hacken Joe Hendry Katılım 2 Tem 2023 Konular 15 Mesajlar 5,283 Beğeni sayısı 1,380 PG Nakit 400 RPG Karakteri Bryan Danielson Favori Güreşçi Joe Hendry ELITE 12 Haz 2024 #4 Çünkü onlarda Joe Hendry var. @Akashi
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,316 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 12 Haz 2024 #5 Beast Incarnate' Alıntı: Bana Türkiye’de faal bir futbol kulübünü hatırlattı bu durum ama. Genişletmek için tıkla ... Onlar başarılı da olamıyor. 6 senedir bir ZTK var sadece.
Beast Incarnate' Alıntı: Bana Türkiye’de faal bir futbol kulübünü hatırlattı bu durum ama. Genişletmek için tıkla ... Onlar başarılı da olamıyor. 6 senedir bir ZTK var sadece.
Rohan Süvarisi 2.0 NYD Katılım 2 Tem 2023 Konular 18 Mesajlar 703 Beğeni sayısı 179 PG Nakit 50 Konum Varşova Favori Güreşçi Will Ospreay 12 Haz 2024 #6 Nature Boy' Alıntı: Bebek adımlarıyla büyümeye devam ediyorlar. O kadar battıktan sonra hala yaşayıp tekrardan başarılı iş yürütebilmek müthiş olay. Genişletmek için tıkla ... NXT tutup ellerinden kaldırmasa hala çöpler ama HBK büyük Çar işte.
Nature Boy' Alıntı: Bebek adımlarıyla büyümeye devam ediyorlar. O kadar battıktan sonra hala yaşayıp tekrardan başarılı iş yürütebilmek müthiş olay. Genişletmek için tıkla ... NXT tutup ellerinden kaldırmasa hala çöpler ama HBK büyük Çar işte.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,316 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 12 Haz 2024 #7 Rohan Süvarisi 2.0' Alıntı: NXT tutup ellerinden kaldırmasa hala çöpler ama HBK büyük Çar işte. Genişletmek için tıkla ... NXT işi acayip yardım etti ancak TNA ismine geri dönmeleri bu işten daha önce oldu ve o zamandan beri kapalı gişe yapıyorlar.
Rohan Süvarisi 2.0' Alıntı: NXT tutup ellerinden kaldırmasa hala çöpler ama HBK büyük Çar işte. Genişletmek için tıkla ... NXT işi acayip yardım etti ancak TNA ismine geri dönmeleri bu işten daha önce oldu ve o zamandan beri kapalı gişe yapıyorlar.
Rohan Süvarisi 2.0 NYD Katılım 2 Tem 2023 Konular 18 Mesajlar 703 Beğeni sayısı 179 PG Nakit 50 Konum Varşova Favori Güreşçi Will Ospreay 12 Haz 2024 #8 Nature Boy' Alıntı: NXT işi acayip yardım etti ancak TNA ismine geri dönmeleri bu işten daha önce oldu ve o zamandan beri kapalı gişe yapıyorlar. Genişletmek için tıkla ... Bookingleri hala zayıf bence. The System çevresinde dönen hikayeler ve Joe Hendry toparlıyor şirketi.
Nature Boy' Alıntı: NXT işi acayip yardım etti ancak TNA ismine geri dönmeleri bu işten daha önce oldu ve o zamandan beri kapalı gişe yapıyorlar. Genişletmek için tıkla ... Bookingleri hala zayıf bence. The System çevresinde dönen hikayeler ve Joe Hendry toparlıyor şirketi.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,302 Beğeni sayısı 2,316 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 12 Haz 2024 #9 Rohan Süvarisi 2.0' Alıntı: Bookingleri hala zayıf bence. The System çevresinde dönen hikayeler ve Joe Hendry toparlıyor şirketi. Genişletmek için tıkla ... Tommy Dreamer’ın booker olduğu yerde ne olmasını bekliyorsun ki? Anthem şu sahne arkasındaki çöpleri temizlese şaha bile kalkarlar.
Rohan Süvarisi 2.0' Alıntı: Bookingleri hala zayıf bence. The System çevresinde dönen hikayeler ve Joe Hendry toparlıyor şirketi. Genişletmek için tıkla ... Tommy Dreamer’ın booker olduğu yerde ne olmasını bekliyorsun ki? Anthem şu sahne arkasındaki çöpleri temizlese şaha bile kalkarlar.
SemiiZiggy PG.com Kullanıcısı Katılım 18 Nis 2024 Konular 28 Mesajlar 1,066 Beğeni sayısı 284 PG Nakit 205 RPG Karakteri Chris Brookes Favori Güreşçi Nic Nemeth 12 Haz 2024 #10 Şov 14'ünde galiba Türkiye saati ile kaçta başlayacak