WWE RAW Tartışma Konusu | 11.06.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,482
Mesajlar
3,858
Beğeni sayısı
1,282
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Hayranlar CM Punk için tezahürat yapıyor ve McIntyre, Damian Priest'ten Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu kazanmaktan başka bir şeye odaklanmadığını söylüyor. Priest nereye giderse Judgment Day'in geri kalanının da çok geride kalmayacağı gerçeği olmasa heyecanlanacağını söylüyor.

Priest'in müziği duyuluyor ve Finn Balor ve JD McDonagh ile birlikte ringe geliyor. Priest, McIntyre'ın bir Dünya Ağırsiklet Şampiyonluk maçını çoktan garantilediğini ama hâlâ bahaneler uydurduğunu söylüyor. Geçen hafta McIntyre, Priest'in bunu kişiselleştirdiğini söylerken, McIntyre'ın işleri kişiselleştirdiğini söylüyor. Priest, Judgment Day'in tamamı için değil, sadece kendisi için endişelenmesi gerektiğini söyledi. McIntyre'ı bu Cumartesi WWE Clash At The Castle'da halkının önünde yere sereceğini ve neden Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olduğunu kanıtlamak için başka kimseye ihtiyacı olmadığını söyledi.

McIntyre, Priest'in ne düşündüğünü umursamadığını ve unvanın Cumartesi günü onun olacağını söyledi. Priest, McIntyre'ın hâlâ suçu başkasına attığını söylüyor ve onu bu gece Finn Balor'la karşılaşmaya davet ediyor. McIntyre'ın kazanması halinde Judgment Day'in Clash At The Castle'da ringe çıkmasının yasaklanacağını ancak Balor'un kazanması halinde Judgment Day'in ringde olacağını söyledi. McIntyre kabul eder ve Priest'i Clash At The Castle'da utandırıp küçük düşürdükten sonra önümüzdeki Pazartesi günü ortaya çıkacak kadar erkek olmasını umduğunu söyler.

IYO SKY def. Lyra Valkyria

Braun Strowman, Dragon Lee & Rey Mysterio def. Judgment Day & Carlito


Sami Zayn ringe geliyor

Zayn hayranlarına destekleri için teşekkür ediyor ve birkaç haftanın berbat geçtiğini söylüyor. Clash At The Castle'da Kıtalararası Şampiyonluğunu Chad Gable'a karşı savunmasına beş gün kaldığını söylüyor ve ardından ona karşı olan rekabetini nasıl adlandıracağını bilmediğini söylüyor. Gable'ın Alpha Academy'nin geri kalanına yaptığı her kötü şeyi anlatmak yerine, unvanını koruyacağını ve onu bir kez ve sonsuza dek alaşağı edeceğini söyledi. İşe gitme zamanının geldiğini ve kendisi için işe gitmenin Kıtalararası Şampiyonluğu savunmak olduğunu söyledi

Alpha Academy'nin müziği duyuluyor ve Chad Gable, Maxxine Dupri, Otis ve Akira Tozawa ringe geliyor. Gable, Zayn'in kendisini sempatik göstermeye çalışmasının tipik olduğunu söylüyor ve ardından onu manipülatif olmakla suçluyor. Alpha Academy'nin geri kalanının onun öğretilerine güvendiğini ve ahırın oldukça mutlu olduğunu söylüyor. Gable Cumartesi günü Kıtalararası Şampiyon olduğunda daha da mutlu olacaklarını söylüyor.

Zayn, Gable'a Dupri, Tozawa ve Otis'in gerçekten mutlu olduğunu düşünüp düşünmediğini sorar. Onlara dönmesini söyler ve üçüne de mutlu olup olmadıklarını sorar. Dupri, Tozawa ve Otis'e Gable'ın onların mutlu olup olmamasını umursamadığını ama hayranların umursadığını söyler. Üçünün de Gable'dan ayrılana kadar mutlu olmayacağını söyler ve Gable Zayn'e sessiz olmasını söyler. Zayn'in Alpha Academy'nin bir aile olduğunu anlamadığını ve ailelerin birbirine bağlı olduğunu söylüyor. Dördünün Clash At The Castle'da birlikte duracağını söylüyor, ardından Otis'e kendisini dinlemesini açıkça belirtirken Otis'in şimdiye kadar gördüğü en acımasız versiyonunu ortaya çıkaracağını söylüyor.

Sami Zayn def. Otis

Shayna Baszler & Zoey Stark def. Alba Fyre & Isla Dawn

Bron Breakker def. Ilja Dragunov

WWE Dünya Takımlar Şampiyonluğu

Awesome Truth (c) def. Authors of Pain

Drew McıntyIre'ın Kazanırsa Judgmend Day Clash At The Castle'da ring kenarında olamayacak.

Drew McIntyre def. Finn Balor



O Maça Eklenen Kural
Uncle Howdy İçin Geri Sayım
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,366
Mesajlar
14,156
Beğeni sayısı
3,663
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Braun Strowman, Dragon Lee & Rey Mysterio def. Judgment Day & Carlito
otoyola-atin-bunlari_791421.jpg
 
Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,829
Mesajlar
4,719
Beğeni sayısı
873
PG Nakit
465
Konum
Kocaeli
Favori Güreşçi
CM Punk
1
RAW şovu tam manasıyla Liv Morgan şova döndü. Liv'in içinde bulunduğu senaryo, heel karakterini harika oynaması koskoca RAW'ı aldı sırtına götürüyor. Gurur duyuyoruz, yalan mı söyleyelim. Onun dışında yaşanılan maçlarından çok gene etrafında dönen segmentlerin inanılmaz etkili olduğu bir şov olmuş. RAW'ı izlemek bu bir kaç haftadır gerçekten keyif veriyor. WHC'yi Drew'ın kazanması, ardından Punk'ın geri dönüşü ile birlikte gelişecek olaylarla da belki de tekrardan RAW'ın SD'nin önüne geçtiği o dönemlere yavaş yavaş geri döneceğiz gibi gözüküyor. SD'de Cody'e hala daha gerçek bir senaryo üstüne rakip bulamamaları ve geri kalan tüm kemer ve feudların RAW'dakilere göre sönük kalması da cabası. Umarım Punk artık tam anlamıyla dönüş yapar da şu şovun keyfine keyif katar.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: