Kevin Nash, Will Ospreay'i Eleştirmiş ve Tavsiyede Bulunmuş


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,366
Mesajlar
14,155
Beğeni sayısı
3,663
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1


WWE Hall of Famer'ı Kevin Nash, kendi podcastinde Will Ospreay'in Dynamite'daki bir maçı hakkındaki düşüncelerini ve tenkitlerini aktardı:

"Maçı izlerken reklam arasının ne kadar sürdüğünü görmek için geri sardığımda sadece 3 dakika olduğunu ama 3 saat gibi geldiğini fark ettim. TV reklamları yazdığımı ve uzun bir reklam arası olan 2:45 aralarını vermek zorunda kaldığımı hatırlıyorum. Maçı izlediğimde, özellikle tekrarına baktığımda Ospreay'in -Meltzer onu her ne kadar övse de- hızını korumak için kötü ve aceleci yumruklar atma eğiliminde olduğunu fark ettim. Her şey o hız, o tempo ve o ritimle alakalı.

Yavaşlamak istersen Shawn Michaels'ı izle. Shawn yumruklarını değerli kullanırdı. Özellikle Scott gibi büyük adamlara karşı nasıl yumruk attığını izle; yumrukları sana hasar verebilecekmiş gibi görünüyor. Yumruklarını yavaşlat. Hala hızlı hareket edebilirsin, iplerden kopsan bile hızlı hareket edebilir ve her şeyi yapabilirsin. [Yumruklarını yavaşlatman] Maçı yavaşlatmayacak ancak daha inandırıcı hale getirecek. Bunu sana yardımcı olmak için söylüyorum. Önümüzdeki hafta bana meydan okuyacağınız bir yerde bir dojonuz olduğundan eminim."


kaynak
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: