WWE Hall of Famer'ı Kevin Nash, kendi podcastinde Will Ospreay'in Dynamite'daki bir maçı hakkındaki düşüncelerini ve tenkitlerini aktardı:
"Maçı izlerken reklam arasının ne kadar sürdüğünü görmek için geri sardığımda sadece 3 dakika olduğunu ama 3 saat gibi geldiğini fark ettim. TV reklamları yazdığımı ve uzun bir reklam arası olan 2:45 aralarını vermek zorunda kaldığımı hatırlıyorum. Maçı izlediğimde, özellikle tekrarına baktığımda Ospreay'in -Meltzer onu her ne kadar övse de- hızını korumak için kötü ve aceleci yumruklar atma eğiliminde olduğunu fark ettim. Her şey o hız, o tempo ve o ritimle alakalı.
Yavaşlamak istersen Shawn Michaels'ı izle. Shawn yumruklarını değerli kullanırdı. Özellikle Scott gibi büyük adamlara karşı nasıl yumruk attığını izle; yumrukları sana hasar verebilecekmiş gibi görünüyor. Yumruklarını yavaşlat. Hala hızlı hareket edebilirsin, iplerden kopsan bile hızlı hareket edebilir ve her şeyi yapabilirsin. [Yumruklarını yavaşlatman] Maçı yavaşlatmayacak ancak daha inandırıcı hale getirecek. Bunu sana yardımcı olmak için söylüyorum. Önümüzdeki hafta bana meydan okuyacağınız bir yerde bir dojonuz olduğundan eminim."
kaynak