RPG Dünya Turu Yapacağımı Söylemiştim


KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,767
Beğeni sayısı
2,259
PG Nakit
965
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Bunaltıcı bir sıcak. Açık hava. Kot pantolonu ve sombrero'suyla, kuş uçmaz kervan geçmez yolun patikasında yürüyen Val Venis'in ta kendisi. Elleri cebinde, güneş gözlüğüne rağmen düşünceli olduğu anlaşılıyor.

1isl2ck.png


Val Venis: Nasıl dersiniz? Bienvenido! Garza'lardan Humberto.

Val Venis: Garza'ların sonuncusu... Kuzeniyle beraber ilk PGW Takımlar Şampiyonu... Ringin ilk Prensi... Yılın Çıkış Yapan Güreşçisi... Aynı, kuzeni gibi kılını kıpırdatmadan PGW Şampiyonu olmuş bir deha... PGW Genel Müdürü... Bunlar sadece sayabildiklerim! Ailenin aksine PGW sana yaramışa benziyor, "Sayın" Humberto. Eminim günün sonunda, mutlusundur. Yalnız hissetmediğin her halinden belli. The Rock seni destekliyor. Hayranlarla olan ilişkin hiç olmadığı kadar iyi. Değer görmen için boynunun kırılıp emekli olmanı beklemeleri hiç hoş değil ama işte, artık seninleler. CM Punk'la çıktığın maçta arka alanın da desteğini aldığını gördüm. Onları da anlıyorum... Güreş dışında organ ticaretiyle uğraşmayan bir patron görmeyeli uzun zaman olmuştu. Bilirsin, insanlar bu konularda hassas. Cehennemlik kuzenin bile. Canlı canlı gömülürken neredeyse bir halk kahramanı gibi görünüyordu. Bense ihtiyatlı olmayı tercih ederim ese. Söylemeden önce düşünmeyi; yapmadan önce ölçüp biçmeyi... Aksi takdirde, görüyoruz... Hızlı yaşayanlar, sahiden de erken ölüyor. Siz Garza'larsa bunun en somut örneğisiniz. İflah olmayan kanser hücrelerisiniz. Duyduğuma göre Hector'u toprak bile kabul etmemiş.

Yoldan biraz uzaklaşıp yarı canlı çalılıkların olduğu tarafa yönelir.

Val Venis: Yollarımız yer yer kesiştiyse de sana karşı net bir fikrim yoktu amigo. Önyargım dışında... Damarlarınızdaki zehirli kanla, burayı da ülkeniz gibi yaşanılmaz hale getirip götünüz rahat ettiğinde de birbirinizle didişeceğiniz günleri bekledim. Yanılmadım da. Chavo'ya şampiyonluğu kazandırırken ve sonrasında unvanlarınızı her türlü hile hurdayla korurken, önyargılarımı haklı çıkardınız. Sonra rahat battı, düşmanlıklarınız başladı. Bir sokak köpeği çetesi gibi birbirinize arka çıkmak için doluştuğunuz şirketi, Western filmlerine çevirdiniz. Benimse keyfim yerindeydi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. En başından beri, daha önce yapamadıklarımı, ukte kalanları gerçekleştirmenin peşindeydim. Boklu Meksika tacosu bana dokunmadıkça ona dokunacak da değildim. Fakat sen Humberto... Benim için en değerli olanı kaybetmeme sebep oldun. Aptalca hatan yüzünden, Wrestlemania'ya şampiyon olarak gitme fırsatından oldum. Üstelik seni defalarca uyarmışken... Söyle bana, ne yapmamı bekliyordun? Özrünü, hiçbir şey olmamış gibi kabul etmemi mi? Uğruna öleceğin kuzenin için sen de öyle mi yapmıştın?

Venis siniri bozuk bir kahkaha atar.

Val Venis: Sikme bizi Humberto! Ona, özür dileme fırsatı bile vermedin. Tek yaptığın şey, diğer tüm Garza'lar gibi ağzından tükürükler saçarak nefret kusmaktı. Biliyor musun, senden neden haz etmiyorum? Çünkü bana Mayhem'i anımsatıyorsun. Onun sokakta büyümüş versiyonusun. Duygusal, fevri, çocuksu.... Angel bir keresinde senin bizi kıskandığını söylemişti. Eğer yanıma gelip rahatsızlığını anlatsaydın, Mayhem'le seni kucak değiştirirdik. Muhtemelen O da sizi kıskanıyordu. Neticede siz daha başarılıydınız.

Çalılıkların iyice geliştiği bir yere varır. Grup grup ağaçlarla bölgedeki gölgelik tek yere...

Val Venis: Bir insanın hayalleriyle oynamak onu öldürmekten farksızdır, bâtard. Ve sen benim, Wrestlemania anımı çaldın. Yetmezmiş gibi üste çıktın ve insanların aklıyla dalga geçerek tam da Wrestlemania öncesi PGW Şampiyonluğunu kazanman için tüm şartları hazırladın. Seni Genel Müdür olarak seçen The Rock'ın o yuvarlak kafasını sikeyim! Sen bir komplocusun, Berto. Senden daha zeki ve önde olan kuzeninden bir şeyler kapabilmişsin ama inan bana, ayağa kalkabilecek olsaydı vücudunu kurtçuklar kemirmiş haliyle bile planlarını senden daha iyi uygulardı. Her şeyi eline yüzüne bulaştırdın. Kendine bir faydan olmadığı gibi her şeye rağmen sana saygı duyan PGW Şampiyonunu, Val Venis'i çok ucuz harcadın... Kariyerimi bitirdi dediğin adam elini kollunu sallayarak Punk'ın karşısına çıkıyor. Senin yaptığınsa içinde bulunduğun bok dolu bataklığa beni de çekmek. Beni düşürmek! Kabul edelim Berto, sen bir ölüsün. Uzun zamandır... Ben ise hala nefes alıyorum.

Derin bir nefes alıp sessizlik içinde yürümeye devam eder. Bir taşın dibinde durur. Kamera açısı Venis'in ayaklarından, vardığı yere doğru kayar.

9xqsox0.png


Garza ailesinin mezarlığı! Mezar taşı yenilenmiş. Angel Garza'yla O'Neil savaşı esnasında O'Neil tarafından kırılmıştı. Angel Garza'nın ismi, doğum ve ölüm tarihleri de eklenmiş. Kameranın hareketiyle onun yanına bir ismin daha eklendiğini görüyoruz.
Humberto Garza Carrillo
OCT, 20, 1995
FEB, 24, 2024

Val Venis: O gün sen de öldün, primo.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: