RPG Serpençe Vaaz Veriyor


Lindir

PG.com Kullanıcısı
Katılım
12 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
156
Beğeni sayısı
111
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Drew McIntyre
fdc09cbbed944546a5f8e118f23d7d3b


Loş ışıklarla aydınlatılmış bir kilisenin içindeyiz. Sıralar meraklı misafirlerle dolu. Serpençe kürsüde duruyor ve elinde bir İncil tutuyor.

"...Galatyalılar 6:2: 'Birbirinizin yükünü taşıyın ve böylece Mesih'in yasasını yerine getirin.' Aslında her şey bundan ibaret. Bizden istenen şey de bu. The Lodge'un yaptığı şey de bu kardeşlerim. Eğer bir sorunuz varsa bunları yanıtlayabilirim."

İncili kürsüye koyuyor ve onu dinleyenlere bakıyor.

Drew, "The Lodge" bir güreş stable'ı değil mi? Bunun Mesih ile alakası ne?

McIntyre gülüyor.

"Evet, The Lodge bir güreş stable'ı ama bir yandan bundan çok daha fazlası. Güreş, bizim hikayemizin sadece bir parçası. Aslında The Lodge’un özü birbirimize olan bağlılığımız ve sadakatimizde yatıyor. İster güreş ringi olsun, ister kilise içinde olsun. Bunların önemi yok. Biz tıpkı Mesih'in öğretilerinde olduğu gibi bir aile olarak birbirimizi desteklemeyi ve korumayı öğreniyoruz."

Benim de sorum var Serpençe. The Lodge'u kurmak için seni ne motive etti?

"Merhaba kız kardeşim. Üzgünüm ki Lodge'u ben kurmadım. Kurmayı çok isterdim ama ben sadece ilk talebelerdenim. Babam olarak bildiğim Petrus burayı kurdu. Ben onun ilhamını devam ettirmeye çalışıyorum. Bu ilham tek başına güçlü olabileceğimizi ama birlikte yenilmez olduğumuzu anlamaktan geliyor. The Lodge'un her bir üyesi masaya benzersiz bir şey getiriyor. Birbirimizin güçlü yönlerini tamamlıyoruz ve zayıf yönlerimizi örtüyoruz."

Drew, ben sıkı bir güreş takipçisiyim. Beni güzel dini sözlerle kandıramazsın. O gereksizlerle neden bir aradasın? Wes Lee en tepeye çıktı ve sen sirk soytarısı Angelico'nun korumalığını yapmaktan başka bir işe yaramıyorsun! Neden bu insanlarla yürüyorsun?

GKKBrYUaIAAsSmN.png


Drew’un yüzü düşüyor. Gözlerinde hüzün beliriyor. Ama kendini toparlayıp söze giriyor.

"Genç adam sözlerine dikkat etmeni öneririm. Bu söylediklerin şeytanın kulağıma fısıldığı şeyler. Daha önce duymadım mı sanıyorsun? Şeytan her gece bana senin dediklerini söylüyor fakat ben onu dinlemiyorum. Ben Rabb'in sözünü dinliyorum. Korintliler 12:26: 'Eğer bir üye acı çekerse, tüm üyeler onunla birlikte acı çeker; eğer bir üye onurlandırılırsa, tüm üyeler onunla birlikte sevinir.' Anlayacağın üzere The Lodge beni aşağı çekmiyor. Onlar benim ailem. Hayatta, insanların en iyi zamanlarında yanlarında durmak kolaydır. Sadakatin gerçek testi onların en düşük anlarında yanlarında durmaktır. Anlıyor musun? Onlar tökezleyebilir, düşebilir ama ben onları ayağa kaldırmak için orada olacağım. Tıpkı onların da benim için olacağı gibi. Bugünlük bu kadar. Hepinize sorularınız için teşekkür ederim. Unutmayın ki gerçek güç şeytanı dinlememektir."

McIntyre kendinden emin bir şekilde oradan iniyor ve çıkışa yöneliyor. Çıkarken bu emin ifadesinin üzgünlüğe dönüştüğünü görüyoruz. Kendisi gözden kayboluyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: