RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟖 "𝑃❌𝑊"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
225
Mesajlar
720
Beğeni sayısı
1,861
PG Nakit
0
pOqHolM.png


PAYBACK #38
14 Haziran Cuma, 21:00 - C
State Farm Arena
Atlanta, Georgia

BİR SENELİK SEZONUN SON HAFTALIK ŞOVUNU TAKİP ETMENİZ İÇİN NEDENLER!


1- CM Punk şovu açacak!

2- London Cup katılımcıları takım aksiyonunda! Hangi ikili Wrestlemania öncesi avantajlı çıkacak?

3- Val Venis ve Humberto Garza dramasında son perde... Bir devrin sonu geliyor.

4- Mayhem kazanırsa güreşçi kontratı alır ve kazanan WM: London'da PUREC için Bryan Danielson'ın karşısına çıkar
566HKkN.png


5- Joe Gacy, Lafayette'de!

6- Gözlerinizi kapatın çünkü "Grotesque" Atlanta'da!

7- Londra'da PGW Tag Team Championship için kıyım var! Lodge'un rakibi kim/ler olacak?

8- MAIN EVENT
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
qgUSfVB.png


maxresdefault.jpg


Arka alanda The Rock, yönetim ekibiyle beraber Val Venis'in kontratını inceliyorlar. İçlerinden birisi bir yandan Rock'ın dediklerini yazmakta.

The Rock: 90 gün güreşememe maddesi nereden çıktı gerizekalı herif? İstediği yerde güreşsin. Sadece bir daha PGW'nun yakınından bile geçemeyecek. Seyirci olarak şovlara bilet almasını bile yasaklayın.

Görevliler Rock'ın dediğini yaparken Rock odasındaki cama doğru bakıyor.

The Rock: Demek koskoca Val Venis'in sonu böyle olacakmış.

Daha sonrasında gülüyor ve görevlilerin yanına ilerliyor...

Ama kapıyı çalmadan bodoslama bir şekilde odaya giren birisi var... Bu Humberto Garza!

ggk1yo9.png


Humberto Garza: Sakın onu kovmayın.

The Rock: Sen iyi misin Humb-

Humberto Garza: Bay Johnson, lütfen beni dinleyin. Val'ı kovmayın. Eğer onu kovarsanız ona istediği mağduriyeti verirsiniz. Ömrü boyunca kullanacağı bir kozdan bahsediyorum. O bunu hak etmiyor.

The Rock şaşkın bir ifadeyle Humberto'ya bakmaya devam ediyor.

73tdjg1.png


Humberto Garza: O beni istiyor. Bunu alana kadar da durmayacak. Bu yüzden... Val Venis mevzusunu ben çözeceğim. Bugün o ringde bu iş bitecek.

The Rock: Humberto, buna gerek yok. Kendini riske atmana gerek yok.

Humberto kapıdan çıkmadan önce acı bir şekilde gülüyor.

4qnzbx2.png


Humberto Garza: O burada olsa aynısını yapardı. Bana güvenin Bay Johnson.

Humberto odadan ayrılırken Rock onun arkasından düşünceli bir şekilde bakıyor.

abw4hsg.gif

9ti81m2.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE WRESTLEMANIA: LONDON ÖNCESİ SON ŞOV OLAN PAYBACK #38 BAŞLIYOR-


cAFzsmv.png
pAj4jGO.png


Daha pyroların mavisi arenadan silinmeden girişte PGW Şampiyonu CM Punk gözüküyor! Fakat görünüşünde bir değişiklik var.

Michael Cole: Saçların üç numara olması pek hayra alamet değil.

JBL: Geçen şovda adama yaşattıklarından sonra ne yapsa haklıdır.

Punk, makineye vurduğu saçları ve asık suratıyla ringin yolunu tutuyor. Seyircileri ilk defa umursamadan seri adımlarla çelik basamaklardan çıkıyor ve ringe giriyor. Ringe girdikten birkaç saniye sonra görevli ona mikrofonunu getiriyor. Punk mikrofonu alıyor ve seyircilerin arasındaki uğultunun kesilmesini bekliyor. Uğultu kesiliyor ve Punk konuşmasına başlıyor.

I6YePeZ.png


Başlayamıyor? Mikrofonu indiriyor ve PGW kemerini iplerin üzerine koyuyor. Kendisini fazlasıyla rahatsız eden bir durumun ortada olduğu aşikar. Punk, ringin ortasında kafasını tutar vaziyette durduktan bir süre sonra mikrofonu tekrardan kendisine yaklaştırıyor.

SKOGpKN.jpeg


CM Punk: Buraya gelmeden önce, çok düşündüm ve taşındım. Bir faydası olur sandım. Olmadı. Kafamı, kafamın içini bir türlü durduramadım. Sizlere söylemiştim, kabul edin. Ötekileştirmeyi bırakıp beni, PGW Şampiyonunuzu içselleştirin. Olmadı. Benim olan herkesin gözünü aldı ve benliğini çaldı. Mr. Berto'yu en son ne zaman bu şekilde gördüğünüzü hatırlıyor musunuz? Beni o gece düşürmek için tüm hileli kartlarını oynadı. Bu da bir şeyi daha iyi anlamamı sağladı. Burada kimse masum değil. Eskiden sadece en tepedekileri sorumlu tutuyorum ama hayır. PGW, herkesin çıkarı uğruna her şeyi yaptığı bir yer. Bu gerçeği yok saymak istedim. Değiştirmek, restore etmek istedim. Belli ki "PGW Originals" diye bahsettiğiniz o adamlar yüzünden bunu başaramayacağım. Daha doğrusu bu restorasyon, istediğim gibi olmayacak. Kahretsin, yaşadığım duyguyu daha iyi anlatmak isterdim. Fakat bir şey istediğim gibi olmayınca yapmam gereken tek bir şey kalıyor. Yakıp yıkmak.

wg1U3Lt.jpeg


CM Punk: Jey ben... Ben Jimmy'e benzemem. Roman'a benzemem. Kapüşonuyla etrafından çıkıp duran Solo'ya veya dahası babana. Daha öncesi çok farklıydı. Biliyorum, onlar seni şu anda olduğun adam yaptılar. Yaşadığın şeylerle belki de bu ringde superkick atan bir adamdan fazlası oldun. Ama buraya kadar. Karakter gelişimin benimle birlikte bir yere seyretmeyecek. Hatta kötüsü, daha da aşağı seyredecek. Beni istemezsin Jey. Çünkü ben, buraya dağdan gelip bağdakini kovarak PGW Şampiyonu oldum. Bu hiç kolay olmadı. Ve şimdi, bir ay boyunca burada yoktun ve geri döner dönmez ilk yaptığın şey benim karşıma çıkmak mı? Gerçekten mi? Royal Rumble 2024'de olanlar oldu ve bitti. Her şey geride kaldı. Bunu sen de benim kadar iyi biliyordun.

ney02zQ.jpeg


CM Punk: Alberto. Önceleri seni akıllı bir adam sanardım. Ama anladım ki insanlar sana bir reaksiyon göstermemekte haklı. Bu seyirciler, sen ne yaparsan yap hiçbir şekilde seninle birlikte o anı yaşamıyor. Çünkü biliyorlar ki, destekledikleri o adam onlara dönüt sağlamayacak. PGW tarafından el üstünde tutulmak, somut işler yapmayı gerektirir. Jey'i Sole Survivor yapan adam olman... Kimin umrunda? Royal Rumble'da son ikiye kalman... Kimin umrunda? Bir de bana bakın. PGW'nin gerçek ve tek şampiyonu. Bana neler ettiğinizi görüyor musunuz? İçiniz bir nebze bile sızlamıyorsa görüyorum ki başaramamışım. Size öğretememişim. Bu yüzden belki de affedilmeyi hak edilmiyorsunuzdur. Belki de benimle birlikte yürümeyi hak etmiyorsunuzdur. Siz sadece tek bir şeyi, yaptıklarınızın bedelini ödetecek o şeyi hak ediyorsunuz. İzninizle size neyi hak ettiğinizi söyleyeyim PGW evreni.

CM Punk, PGW Championship'i yere atıp cebinden bir sprey çıkarıyor.

fIH05q.jpg


CM Punk: Bu benim istediğim bir şey değildi. En başından beri. Ama anladım ki burası, PGW... İyilikle gelmenin ters yaptığı bir yer.

fIHRNH.jpg


CM Punk: Madem bu şirkette izler bu kadar kalıcı, bana layık görmediğiniz bu şeye benden bir iz bırakmam kaçınılmaz.

fIHsec.jpg


CM PUNK, PGW CHAMPIONSHIP'E BİR ÇARPI ATIYOR! İNANILMAZ BİR YUHALAMA VAR ARENADA!

eQisoKd.jpeg


CM Punk: İzliyor musun Alberto? X3 diye tutturduğun hayali senin için somut bir şeye çevirdim. Üçe dair herhangi bir iz çıkaramasam da gördüğün üzere ortasında kocaman bir X var. Peki sen izliyor musun Jey? Geçen şov o kirli elinle dokunduğun kemerin geldiği hali görebiliyor musun? İkiniz de, asla sahip olamayacağınız bu kemere güzelce bakın. Bunu siz istediniz ve istediğinizi aldınız. Bu saatten sonra uğruna benimle savaşacağınız kemer bu. Ortasına, geçmişine, tarihine koca bir çarpı attığım bu kemer... BU ŞİRKETİN ADINI TAŞIYAN PGW ŞAMPİYONLUĞU!

Punk'a gelen tepkiler artıyor.

CM Punk: Bununla yaşamayı öğreneceksiniz. Şirketinizin ismini taşıyan bu kemerin ne hale geldiğini görün. Görün ve kendi sonunuza hazırlanın. Sırada üstüne çarpı atacağım tek şey olarak siz kaldınız. Bunu sizin istediğiniz ve buradaki yönetimin benden beklediği usulle yapabiliriz. PGW şampiyonluğunun ortada olduğu bir Triple Threat maçı. İstediğiniz bu değil mi?

Yüzünde pis bir gülümseme oluşuyor.

CM Punk: O zaman istediğiniz olmayacak. Çünkü ben Val Venis değilim. Eğer bir tehlike görüyorsam bu tehlikenin içine atlayacak kadar aptal değilim. Siz iki PGW köpeği ne kadar düşman olursanız olun üçlü bir maçta birlik olup beni ortadan kaldırmaya çalışacaksınız, bu kabak gibi ortada. İşte bu yüzden bunu benim usulümle yapacağız. Oyunu benim kurallarıma göre oynayacağız. Önce ilk gece birbirinizi yiyeceksiniz. Tıpkı daha önceki kurbanlarım Humberto ve Venis gibi birbirinizi parçalamak için uğraşacaksınız. İngiltere, PGW Originals'ın birbirlerinin kanını döktüğü şov olarak tarihe geçecek. Onlar kariyerleri için savaşırlarken siz ikiniz üzerine çarpı atılmış bu altın parçasına bir adım daha yaklaşmak için savaşacaksınız. Sağ kalanınız kim olursa ertesi gün benim karşıma çıkacak, dünyanın en iyisinin karşısına...

lqmBT1u.jpeg


CM Punk: Londra'da görüşürüz.

abw4hsg.gif


75rTZAz.jpeg


Arka alanda Jey Uso'yu görüyoruz. Tarif edilemeyecek bir öfkeyle televizyon ekranına bakıyor. Kendisi Punk'ın biraz önce yaptıklarını ve onun arka alana gidişini izlemekte. Jey'i belki de ilk defa bu kadar sinirli görüyoruz desek yalan söylemiş olmayız. Uso arkasını döner dönmez ona doğru yaklaşan birisini görüyor.

Jey Uso: Geçen şov yaptığın şeyden sonra hangi yüzle karşıma çıkabiliyorsun?

raw984_alberto_exclu_040312_2--00ce16542fff6f3aa0d2dc82a8e065e9.jpg


Alberto Del Rio: Sakin ol ese. Sadece yardımcı olmak istiyorum.

Jey Uso: Yardımcı olmak ha? Punk denen piç kurusuyla beni ringden dışarı yollarken de yardımcı mı oluyordun? Bugün yaşananların sorumlusu sadece Punk değil. Her defasında düşman taklidi yapıp aslında onun kıçını kurtaran, ona bu yüzü veren sen ve senin gibiler. Sen de onun hak ettiği cezanın aynısını hak ediyorsun.

Alberto Del Rio: Halen anlamıyorsun çocuk. Geçen şov senin kıçını kurtardım. Punk yüzünü kemeriyle dağıtıp paramparça etmeyi planlıyordu ve ben oraya gelip gerçek tehdit olduğumu gösterdim. Onun seni gözden çıkarmasını ve ringden şutlamaya hemfikir olmasını sağladım. Bana teşekkür etmen gerekiyorken halen şu kibirinin esiri oluyorsun. Neden Jey? Tanrı aşkına neden küçük şımarık bir çocuk gibi davranıyorsun? Cidden Punk'ı yenebilecek adam olduğunu mu düşünüyorsun? Seni çiğ çiğ yer oğlum. PGW'yi kurtaracağım derken kariyerinden olmak mı istiyorsun?

Xznfksn.png


Jey Uso: Bana bu iyi adam rollenmesini yapma Alberto çünkü sadece sinirimi bozuyorsun. Benim tek bir görevim var, CM Punk tehdidini ortadan kaldıran adam olmak. Bunu gerçekleştirmem için önüme kim çıkarsa sadece gazabımla tanışacak. Çünkü ben bir söz verdim Alberto. Rikishi'ye, babama... Ben imkansızı başararak onu gururlandıracağım. Bir senedir yaşadığım her şey beni bu kapıya çıkardı. Wrestlemania'da PGW Şampiyonu olacağım. Ben ana kemer şampiyonu olacağım. Senin aksine bunu yapınca 3. defa yapmış sayılmayacağım, belki o listede yıllar sonra pek hatırlanmayacağım bile. Ama beni ömrüm boyunca huzurlu kılabilecek bir şey başaracağım... O kemeri aldığım gibi onu buradan yollayacağım. Ben PGW'yi koruyacağım. İşte bu bana yetecek.

7jwTI6u.jpeg


Alberto Del Rio: Güzel hayaller... Tozpembe. Fakat o sandığından daha zeki. Bu yüzden üçlü bir maçtansa bizi birbirimize düşürmeyi tercih etti. Çünkü biliyor ki hangimiz kazanırsak kazanalım ikinci gece 1-0 önde başlayacak. Ama tüm bu sinir bozuculuğun içinde bile güzel olan bir şey var. Seni ondan koruyabileceğim. İlk etapta birbirimize gireceğimize göre oradan sağ çıkarak kariyerini kurtarmış olacağım. Senin "PGW'yi korumak" gibi bir yükün altında ezilmemeni sağlayacağım. Seni yeneceğim çocuk. Bu sayede seni kurtaracağım. Merak etme, El Patron'un sana yapacakları CM Punk'ın karşısına çıksan yaşayacaklarına kıyasla epey merhametli duruyor. Bu işi çabuk bitireceğim. Anlayacağın... Babana verdiğin bu söz senin iyiliğin için gerçekleşmemeli.

Alberto son dediği şeyden sonra arkasını dönüp gidecek gibi oluyor fakat son anda duraksıyor. Biraz duygulu bir şekilde Jey'e tekrardan bakıyor.

Mqs9HGp.png


Alberto Del Rio: Unutma amigo, bazen sözlerimizi tutamayız. Önemli olan onun için ne kadar çabaladığımız olur. Kim bilir, belki de verdiğimiz bu çaba başarmaktan daha da anlamlıdır.

WVgYOvW.jpeg


abw4hsg.gif



Entrance+2.gif


VALENTINE! Eski Pure Şampiyonu ve Royal Rumble'da ringde en uzun süre kalıp son dört yapan çocuk... Tyler Bate girişte. Seyircilerin onu çok sevdiğini ve bunu gösterdiğini söyleyebiliriz. Hemen hemen herkesle el sıkıştıktan sonra hep yaptığı gibi RR'dan beri kalbinin kaldığı o koltuğa gözünü dikip bir süre bekliyor. Ardından kafasını sallayıp ringe giriyor.


johnny-elite.gif


Comin' Back for You! Final müziği ile Johnny Mayhem ringlere dönüşünü gerçekleştiriyor! Her şeyi değiştirecek o Starship Pain'i en başından beri vuramayan, belki de şirketin en güven vermeyen, en talihsiz, en bok adamı. Yeni bir kariyere, yeni bir döneme başlamak için bu gece tek şansı Tyler Bate'i yenmek. Eğer bunu başarırsa PGW'dan bir kontrat alacak. Tüm odağıyla ringe girip seyircilerin yuhalamasına aldırmadan maçın başlamasını bekliyor.

Mayhem's Last Chance
Tyler Bate vs. Johnny Mayhem


Corkscrew+Plancha.gif


İkili Elbow And Collar Tie Up'a girişerek başlıyor. Bate hızla arkasına geçiyor. Oradan seri bir şekilde headlocka alıyor ve headlock takedownla yatırıyor. Mayhem bundan kurtularak bacaklarıyla Bate'i kıstırıyor. Bate bundan kurtuluyor ve Mayhem'i Electric Chair pozisyonunda kaldırıyor. Fakat Mayhem kafasına kafasına üst üste dirsekler vurarak bundan kurtulmayı başarıyor. Sonrasında hızla ipe doğru koşuyor ve Flying Chuck deniyor. Fakat Bate bundan kaçıyor. Hızla bir Arm Dragle yatırıyor. Sonrasında kolunu kitliyor. Mayhem bir süre sonra ayaklanıyor. Kolunu tersine çevirerek irish whipe yolluyor ve gelişine bir Dropsault Kickle yatırıyor! Bate kafasını tutarak kalkıyor. Mayhem ardından bir Dropkick daha! Bate iplere çekiliyor. Mayhem beklemeden Clothesline'la Bate'i ring dışına postalıyor. Ardından iplerden sekiyor ve koşarak Corkscrew Plancha'yla Bate'in üstüne uçuyor! Bate'i yerde yumrukluyor. Sonrasında kaldırarak kolundan tutuyor ve çelik merdivenlere doğru yolluyor. Bate kolunu sert bir şekilde çarpıyor. Sonrasında kolunu sallayarak oradan çekiliyor. Bariyerlerin orada Mayhem hızla Bate'in üstüne koşuyor ve SPEAR! Bariyerlere doğru!

Outside+Vertical+Suplex.gif


Fakat Bate bundan kaçıyor! Mayhem kafasını sert bir şekilde tosluyor! Boynunu çok kötü bir şekilde çarpmış olacakki acıyla ensesini tutuyor. Bate ringe girip çıkarak count outı sıfırlıyor. Sonrasında kaldırıyor ve Mayhem'i tutarak Exploder Suplex! Bariyerlere doğru! Mayhem acıyla ensesini tutuyor! Ardından Bate, Mayhem'i ringe sokuyor. Peşinden kendisi de geliyor. Sinsice sırıtarak Mayhem'in kalkmasını bekliyor. Mayhem ayaklandığı sırada Sleeper Hold'la arkasından kavrıyor! Mayhem pes mi edecek!? Mayhem direniyor! Mayhem dizlerinin üstüne çöküyor fakat direniyor! Ayaklanıyor ve Bate'in karnına karnına yumruklar! Sonrasında kafasından tutarak iplere yolluyor ve gelişine Sleeper Hold! Bate dayanmaya çalışıyor. Bir süre sonra kilidi çözüyor ve kafasının arkasıyla headbutt vuruyor! Mayhem sersemliyor. Gelişine bir yumruk sallıyor. Bate'de buna karşılık bir yumruk. Mayhem'den bir yumruk daha! Bate'den bir yumruk daha. Bate üst üste seri yumruklar sallıyor. Sonrasında Mayhem'i Airplane Spin'e alıyor ve döndürüyor fakat Mayhem dönerken yanındaki ipleri kavramayı başarıyor. O şekilde aprona çekiliyor. Ardından sağlam bir Pele Kick! Ardından atlamaya hazırlanıyor ve atlıyor fakat Bate hızla ayaklanıp sağlam bir yumruğu geçiriyor. Mayhem apronda kalıyor. Bate aprona geçiyor. Mayhem'i tutuyor ve aprona bir Brainbuster! Sonrasında kaldırıyor ve ringe sokuyor. Tuş deniyor. 1.........2........

Nitro+Blast.gif


KICKOUT! Mayhem atmayı başarıyor. Bate sinirle kalkıyor. Mayhem'i tersten tutuyor ve bir German Suplex! Mayhem boynunu tutarak köşeye çekiliyor. Bate üstüne doğru hızla koşuyor. Mayhem bir Big Boot! Sonrasında hızla ipe sıçrayıp FLYING CHUCK! Seri bir şekilde Tuşa gidiyor! 1.........2........ KICKOUT! Bate atıyor! Mayhem ipleri tutarak sinirle kalkıyor. Bate'in karnına sağlam bir Stomp! Ardından iplerden sekiyor ve RUNNING KNEE SMASH! Fakat hayır! Bate bundan eğiliyor ve School Boy Roll Up! 1.........2....... KICKOUT! Bate geri geri çekiliyor ve koşarak Rolling Kapo Kick! Sonrasında kaldırıyor ve TYLER DRIVER 97! Fakat hayır! Mayhem onu back body drop şeklinde aprona postalıyor! Bate, Mayhem'i kendine çevirip bir hotshot! Sonrasında hızla aprona çıkıyor ve Diving European Uppercut! Fakat hayır! Mayhem bundan kaçıyor! Bate yere çakılıyor! Oturma pozisyonu alıyor Mayhem bunu fırsat bilerek seri bir şekilde RUNNING KNEE SMASH!! Sonrasında hızla Tuşa gidiyor! 1...........2.......... KICKOUT! Mayhem çıldırıyor! Mayhem kafayı yiyor! Köşeyi tekmeliyor! Sonrasında Bate'i kaldırıyor fakat Bate hızla Mayhem'e bir Sucker Punch! Ardından sırtlıyor ve Airplane Spinle döndürüyor! Fakat Mayhem bir süre sonra inmeyi başarıyor ve hızla bir SUPERKICK! İkisi de yerde kalıyor! Bu hareketten sonra Mayhem sürünüyor ve Tuşa gidiyor! 1.........2.........

maxresdefault.jpg


KICKOUT! Bate atıyor! Mayhem şokta! Mayhem, Bate'in kafasına doğru sürünüyor ve hızla headbuttlara başlıyor! Mayhem ardından ayaklanıyor. Bate'i köşeye doğru koyuyor ve STARSHIP PAIN! Fakat Bate kaçıyor! Mayhem çok sert çakılıyor! Bate tutuyor ve TYLER DRIVER 97 GELİYOR MU? HAYIR! Mayhem direniyor! Mayhem son gücüyle direniyor! Bate'de bunun üstüne tutup TIGER DRIVER 91'le çakıyor! Mayhem boynunu tutarak acı içinde kıvranıyor! Bate, Mayhem'in boğazına sarılarak kaldırıyor.

Tyler Bate: Güzel bir kariyerin vardı fakat her şeyi berbat ettin. Sana verilen her fırsatı teptin ve halen bunu düzeltmekle uğraşmıyorsun. Val'ı, ismini, mentalini, seyircileri ve şimdi de kontratını... Hepsini kendi ellerinle bana verdin. Şimdi de acı gerçekle tanışıyorsun... Buraya geldiği andan beri küçümsediğin, eski dostunun yanına bir türlü yakıştıramadığın çocuğun senden daha iyi olduğu gerçeğiyle!

Rebound+Lariat.gif


Fakat o da ne! Mayhem aniden sağlam bir yumruk vuruyor! Bate buna karşılık iplere yaslanıp REBOUND LARIAT! Sonrasında kollarından kavrıyor ve TYLER DRIVER 97!! Vurdu! Vurdu! Bu sefer vurdu! Tuşa gidiyor ve bu işi bitiriyor! 1..........2........

Tyler+Driver+%252797+2.gif


KICKOUT! Bate şaşkın! Bate sinirden yerleri yumrukluyor! Nasıl olur diyor! İnanamıyor! Hakemle tartışmaya gidiyor! Sonrasında Mayhem'e dönüyor. Mayhem bayılmak üzere fakat boynunu tutarak acıyla Bate'e bakıyor! Bate tam boynuna sağlam bir Stomp geçiriyor! Mayhem acıdan yerde bir balık gibi çırpınıyor! Sonrasında kaldırıyor ve BİR TYLER DRIVER 97 DAHA! Tuşa gidiyor! 1........2.........

3!

Kazanan: Tyler Bate
Kontrat Alma Hakkını Kaybeden: Johnny Mayhem

AVvXsEgrTr-o35n0IRt2F0nnO3P-TPzXRRsR68j_kOMiI8en3PAcQ0nd9T0RYxu68MYMQF2I5ffR7GFLmMC-tMjKCt7ptDNLLvsFXkPsBrnt28IIkDTH1pZCS9mYi2nWhPCPgPndqk_VyRCzR-9B-Ydv35yH4YUnd2s0x-_YrGD5Db525QcfSoCVIQou59uO=s320


Tyler Bate başarıyor! Wrestlemania yolundaki en büyük engelini, The Sex'in ondan önceki yeniyor. Johnny Mayhem yine kaybediyor ve PGW güreşçisi olmasını sağlayacak o kontratı kazanamıyor. The Rock'ın ona sunduğu Tyler Bate'i yen ve kontratı al şansını karşılayamıyor. Bate, hakem tarafından eli kaldırıldıktan sonra yerde tepkisizce gözü kapalı yatan Johnny Mayhem'e bakıyor. Şimdi ise Valentine'ın Royal Rumble gecesi oturduğu o meşhur koltuğa bakıyor.


AVvXsEg-nU6NR2aZ0bhwobCUdYjQUPBnqMA40DB9PRp_0MF3RIkCyPWB0UtUkYtS6hGpNYEfli9qhZWYFD44ikD37JpwDSMhDmUYc0LhU5oyBIu00B1SdPYWWITxdR4RPSbNYHVtizxiE7Yjz1iGwyGcM8DilC9WX_P3-lHxURpCihwyHlhWIKZL8xIMGBsT2A=s320


O koltuğa tekrar baktıktan sonra belini tutup arka alana ilerleyen Tyler Bate, aniden Final Countdown ile karşılaşıyor ve direkt olarak girişten çıkan Pure Şampiyonu Bryan Danielson'u görüyor. Kafasını kaldırıp saçlarını geriye atıyor ve onu bekliyor.

Already+in+the+Ring.gif


Bryan bir süre adeta bir ağabey edasında onu süzdükten sonra onu kendine çekip elini havaya kaldırıyor. Ardından omzundaki Pure Şampiyonluğunu gösterip "last dance?" diye soruyor. Bate kafasını sallayıp bunu onayladıktan sonra "teşekkür" mahiyetinde kafasını sallayıp arka alanın yolunu tutuyor.

Down+in+the+Ring.gif


Bu sırada ringde yeni yeni kendine gelen Johnny Mayhem'i görüyoruz. Bryan Danielson önce ona sonra aldığı galibiyetle arka alanın yolunu tutan Bate'e bakıyor. Danielson rakibinin Bate olmasına herkesten çok seviniyormuşcasına seyircilere "YES!" çektirmeye başlıyor. Mayhem'den adeta, tüm PGW nefret ediyor. Herkes ona bakıp "YES!" çekerken kameralarımız kapanıyor.

abw4hsg.gif


9d8mwem.png
EFqigpw.png


Johnny Mayhem: Bana öyle bakma. O karı sevdalısı pi-

Humberto Garza: Evet gördüm, yine yenildin. Açıkçası Rock'ın sana böyle bir şans vermesini en başından beri anlamamıştım. Fakat Mayhem yine Mayhem'liğini yaptı. İzninle, eski dostunla olan meselemi kapatmalıyım.

Humberto, Mayhem'in yanından geçip gidecekken Mayhem onu eliyle durduruyor! Humberto ters bir şekilde ona bakıyor.

2vft2vn.png


Johnny Mayhem: Bu şirkete her şeyimi verdim. HER ŞEYİMİ. Evet, kendi aptallıklarım yüzünden bin tane fırsatı kaçırdım. Eğer kalbimi baskılasaydım şu an karşında PGW şampiyonu olarak dururdum. Senin dengin olarak dururdum, Val'ın dengi olarak dururdum. Fakat artık kabulleniyorum, senin dengin değilim. Lanet olsun Tyler Bate'in dengi bile değilmişim. Belki sizin konumunuzda olmayı hak etmiyorum ama tek bir şeyi hak ediyorum Humberto. Wrestlemania'da olmayı hak ediyorum. Londra'da olmayı, PGW tarihinin en büyük şovunda olmayı hak ediyorum. İyisiyle kötüsüyle bu şirkete verdiğim tüm emekler için bunu hak ediyorum. Bonnie ve Clyde'ın birbirlerine kavuşması için yok olmayı, silinip gitmeyi hak etmiyorum.

Humberto, Mayhem'in sözlerinden belki de ilk defa etkileniyor olsa gerek.

Humberto Garza: Kahretsin. O... Gözündeki o şey yine geri gelmiş. Seni kovduğum gün bunu gözünde görememiştim. Tüm bu hırs ait olduğu yere geri dönmüş. Tıpkı Survivor Series 2023'teki Johnny'nin gözü bu. Belki de haklısındır. Belki de Wrestlemania'da olmayı hak ediyorsundur.

K7JUmCV.png


Humberto Garza: O zaman şöyle yapalım. Birazdan eski dostun Val'a göstermeyeceğim merhameti sana göstereyim. Londra'da ol Mayhem. Güreşçi olarak orada olma şansını kaçırsan da spiker masasının özel konuğu olarak orada olmanı sağlayabilirim. Hem şu durmak bilmeyen çenen biraz iş görür...

Humberto cümlesini bitirmeden Mayhem'in gözlerinin içine bakıyor.

Humberto Garza: Hem de bu hayattaki en nefret ettiğin insanın kariyerinin bitişine en yakından şahit olursun.

Mayhem son cümleden sonra anlamsız bakışlarla Humberto'ya bakıyor. Humberto ekstra bir şey söylemeden ringin yolunu tutuyor.

abw4hsg.gif



yXhD6is.jpeg


PGW Genel menajeri Mr. Berto! Daha öncelerinin aksine bu aralar yüzünden düşen bir parça. Pek mutlu görünmüyor. Özellikle geçen haftanın ana olayında yaşananlardan sonra da böyle olması normal gibi. Elinde mikrofon ile ringe giriyor ve arenayı bir süre süzüyor. Ardından ağır ağır mikrofonu ağzına götürüp konuşmaya başlıyor.

QkUKD1C.jpeg


Humberto Garza: Hayatta başınıza hep tahmin etmediğiniz şeyler gelir. Ama bu başka. Buraya ayak bastığımda, neredeyse bir sene öncesi... İşlerin bu noktaya varacağını bilmiyordum. Sonuçta bizler güreşçiyiz ve bir yer için var olmamız gerekir. PGW bana ve... Angel'a bir kontrat önerdiğinde düşündüğümüz tek şey bu sefer kimin yancıları olarak şans bulacağımızdı. Çünkü umudumuz yoktu. Garzalar, Anoa'i kadar güçlü değillerdir. En azından o kadar lobileri yoktur. Belki de, biz buraya ayak basmadan önce bu ailenin varlığından beri haberiniz yoktu. Ne zaman ki Angel bir Dünya Şampiyonu oldu ben de Prince of the Ring olup onun peşinden gittim, bizi; ailemizi daha iyi anlama şansı buldunuz. Hepinizin desteğini arkamda hissettiğim zamanlar oldu, aynı zamanda nefretinizi de. Bunun için kimse kimseye suç duymamalı çünkü bizler, güreşçiler... Hisli insanlarız.

Humberto Garza: Yaptığımız tek şey oradan oraya sekmek, birbirimizin üzerine atlamak veya boynuna sarılmak değildir. Hüznümüzü büyük şeylerden sanarsanız yanılırsınız. Kimi zaman "yalnızlık" gibi basit bir duygudur. Herkesin yaşadığı veya yaşayacağı. Bir bankın kenarında otururken geminin öten kornası. İster istemez dostlukları hatırlatır. Eskiden güzel dostluklar ve kardeşlikler olmuş, şimdi de var biliyorum. Bir seviniyorum düşündükçe bilseniz. Güreşte, duygu yüklü şovların en güzeli. Benim bunları yaşadığım zamanlar elbette oldu. Ama sonrasında Angel... Her neyse. Burayı özümsüyorum.

Humberto bir süre seyircilere bakıyor.

Humberto Garza: Biliyorum, bin kere çekip gitsen de; bir şey PGW'e çeker. İlla ki olacak. Çünkü ben, her şeyi burada yaşadım. Öncesi yok, sonrası belki hiç yok. O yüzden eğer PGW'i benden alırsanız benden geriye hiçbir şey kalmaz. Yaptığım her şey bunun içindi Val. Bir nevi, No Way Out'da yaptığım şeyi düzeltmek içindi. Bu yüzden CM Punk'ın karşısındaydım. Sen de biliyorsun ki, bu şirkete borçluyuz. Sahip olduğumuz her şey PGW sayesinde. Ama yine hata yaptım. Benim için bu kadar büyük anlam ifade eden bu şirketin en prestijli unvanını CM Punk'dan kurtarmak isterken senin gibi bencil birini-


EZOHayN.jpeg


Val Venis oldukça sinirli bir ifade ile girişte gözüküyor. Yerinde duramıyor resmen. Elinde bir mikrofon var.

Val Venis: Siktiğimin şarkısını kesin çünkü bu küçük Emrah suratlı orospu evladı Berto'nun zırvalıklarına bir an önce cevap vermem lazım! Neyden bahsediyorsun gerizekalı herif? Eğer her şeye burnunu sokan ve bunun üstüne hakemlik gibi dünyanın en kolay olayını bile yapamayacak kadar beceriksiz bir enik olmasan... TÜM BUNLARI GEÇTİM! O muştanın kime ait olacağını bile tahmin edemeyecek kadar taco beyninle her şeyi mahvetmesen şu an bunların hiçbiri olmuyordu ve BEN! (bir süre bekliyor) Ben, şu anda Wrestlemania ana olayına giden adam oluyordum. Ama sen... Senin yüzünden kimin gittiğini sana söyleyeyim, aylar önce burada debut bile yapamayıp Superstars şovuna çıktıktan sonra kovulan CM Punk! Senin genel menajer olduğun şova layık bir şampiyon! Bir de bana bak aptal herif. Lütfen bana bak! Üç ay boyunca o unvanı taşıyıp karşıma kim çıkarsa çıksın onun bu ringde kemiklerini toplattım. Bunu yaparken ne sen ne Angel gibi saçmalıklara girmedim ve her defasında bir erkek gibiydim. Gerçek bir erkek gibi! Ne zaman gerçek bir şampiyon olmaktan kaçtığımı gördün? Şampiyonu geç, ne zaman buradan bir şov olsun bile kaçtığımı gördün? Sana söyleyeyim, eğer PGW'nin biri için bir şeyler ifade etmesi gerekiyorsa o benim. Burada en büyük dostluğu da, en büyük düşmanlığı da bir adamla tattım. Başarılı olmayı, başarısız olmayı ve dahası... Üzüntüyü, sevinci, acıyı tatlıyı arkadaşlığı... HEPSİNİ! BEN, YAPTIM! Üstelik bunları oğlum, bunları senin olmadığın zamanlarda yaptım. Söylesene Prince of the Ring olduktan sonra neredeydin? Wes ve O'Neil, Angel'ı orada yalnız başına bir toprağın altına gömerken neredey-

Humberto Garza: Çünkü sakattım ve talihsiz zamanlar geçiriyordum. Zaten herkesin bildiği bir şeyi tekrardan detaylı anlatmamı mı istiyorsun? Ayrıca... Ayrıca ona bana yaşattığı şeyi yaşattım. Yalnızlığı.

Val Venis: O zaman neden onun adını sayıklayıp duruyorsun? Eğer birileri Johnny Mayhem aptalını biri yedi kat altına gömüyor olmaya çalışsaydı gerekirse boşalmama saniyeler kalmış olsun, yine de onu kurtarmaya giderdim! Ang-

oiz2fxz.png


Humberto Garza: Yeter! Bir kere daha onun adını ağzına alırsa-

M3oGJaK.png


Val Venis: Neden? İnsanlara gerçek yüzünü hatırlatmasından mı korkuyorsun? Onlar aptal olabilir ama ben aptal değilim oğlum. Üstündeki pahalı takım elbiseler, isminin önüne gelen "Mr." takısı geçmişi ve seni değiştirmiyor. Etrafa güler yüz ve iyi dilekler saçarak, adalet getireceğim zırvalarıyla insanları bir güzel kandırıyor olabilirsin fakat ben bunların tamamen yalan olduğunu biliyorum. Aslında... Aslında şimdi her şey kafamda daha da iyi oturuyor. Tüm bu hakem olayı, Lumberjack maç ve son 1 aydır yaşananlar... Ringlere geri dönecek hiçbir adam benim gibi dominant bir şampiyonu karşısında istemez fakat ne ister biliyor musunuz? Zaten herkesin cephe aldığı, harcayabileceği kolay bir adamı karşısında görmek ister. Çünkü sen bir eziksin oğlum. Muşta sadece bir bahaneydi değil mi? Anlayamıyorum, o muştaya neden bu kadar içerledin orospu çocuğu? Kendi kuzenini bir muşta ile sırtından bıçakladığın için mi?

Humberto kendisini zor tutuyor ve duraksıyor bir süre.

fvymhmi.png


Humberto Garza: Tüm bunlarla gurur mu duyuyorum sanıyorsun? Hiçbirimiz masum değiliz. Evet, kendi kuzenimin alnını parçalayana kadar bu ringin ortasında yumrukladım. Çünkü o da masum değildi. Evet, zamanında Mr. O'Neil denilen orospu çocuğu ile el sıkıştım. En azından nasıl bir orospu çocuğu olduğu ortaya çıkıktan sonra onun götünü kurtarmak için takımında bulunmadım. Fakat tüm bunlar geçmişteydi. Geçmişe takılı kalıp kendimi yiyip bitirebilirdim fakat ben bunu seçmedim. Ben her şeyi düzeltmeyi seçtim. Buraya geldim ve her şeyi baştan yaratmak istedim. Bu uğurda kariyerimi, mesleğimi, her şeyimi benim elimden almış bir adam ile bile el sıkıştım. Bu senin için pek geçerli olmasa da insanlar değişebilir Val. Fakat sen... Sen hiçbir zaman değişmeyeceksin. Tam olarak bu yüzden dostların, arkadaşların, sana ağabey diyenler... Hepsi zamanı gelince seni terk edecek ve ediyor. Az önce bizi geçmişe götürerek dünyanın en büyük sırrını ortaya çıkarmadın Val. Herkes geçmişi biliyor fakat bundan ders çıkarması gerektiğini de biliyor. Fakat madem geçmişle aran bu kadar iyi o zaman Angel ve benim en çok kullandığımız o cümleyi de hatırlıyor olmalısın. Dedem her zaman "Garzalar unutmaz" derdi, bunun ne anlama geldiğini biliyor musun? Yapılanı da, yapılmayanı da.

Venis'in de yüzü en az biraz önce Berto'nun düştüğü kadar düşüyor.

Val Venis: Siktir oradan piç. Hayatımda hiçbir zaman bir aile kurmayı düşünmedim ama siz, Garzalar; burada beni kuracağım varsa bile fazlasıyla bundan soğuttunuz. Sizden en başından beri nefret ediyorum. Nefret!

0FM5aJ8.png


Humberto Garza: En azından yaşı 55'e dayanmış ve erkekliği Danielson tarafından bir running knee ile alınmış bir bunak olarak burada boy gösteren bir aile üyemiz yok. Ben de bunun için seviniyorum.

Val Venis: Öyle mi dersin Monterrey piçi? Söylesene Angel'in babası hangi karton toplayıcısı? Yoksa onu bu kadar uzakta aramamıza gerek yok mu? Belki de senin baban Angel'in güzel annesini siken adamdır?

Humberto Garza: Senin oltana gelmeyeceğim. Bu saçma sözleri bırakıp artık ringe gelmeye ne diyorsun yaşlı ve sertleşme sorunu olan adam? Senin için bir şey getirdim.

CkDbPWI.jpeg


Ağır ağır Val Venis'in arkasında yürüyen güvenlikler, Mr. Berto'nun "gidin" talimatıyla Val Venis'in ters bakışları eşliğinde arka alana yürüyorlar. Val Venis mikrofonu indirip ringe giriyor. Mr. Berto'nun cebinden çıkardığı bir kağıt var.

Val Venis: Nedir o? Yoksa ailenizin genelev defterine dönmüş alt üst soy bilgisi mi?

Humberto Garza: En başından beri, burası ikimizden birine fazla geliyor. Bunu hissetmek değil, biliyorum. Seninle bu arenada her aynı nefesi soluduğum an. Bu kağıdı, bizim için hazırladım. Madem herkesin bitirmesi söz konusu olan bir hikayesi var, bırak bizim de olsun. Sana yapabileceğim son güzelliği yapıyorum. Belki kemerini geri getiremem ama Wrestlemania ana olayında yer almanı sağlayabilirim. Wrestlemania birinci günün ana olayında, seninle olan bu işi tamamen bitirmek istiyorum. Eğer sen de benim gibi düşünüyorsan, okuyup imzala.

Elindeki kontratı Val Venis'e uzatıp kalemin kapağını açıp veriyor. Val bir yandan elinde kontrat ve kalemi tutarken diğer yandan mikrofonu hafifçe ağzına götürüyor.

Zl8f2NV.png


Humberto Garza: Eğer onu sormak için duraksadıysan, evet... Buraya gelmeden dakikalar önce genel menajerlikten istifa ettim.

Öylece Berto'yu süzmeye devam eden Val, bu sözden sonra direkt olarak imzayı atıp kontratı Berto'nun göğsüne itiyor! Ardından iplerden geçip aşağı iniyor.

Humberto Garza: Bir şeyi imzalarken ne olursa olsun oku Val. Seni kovmaya yönelik bir imza falan almadım. Belki eskiden olduğum adam olsam bunu yapardım. Ama göstermem gereken bir şey var, buraya ben değil sen fazlasın. Belki de... Belki de artık Mary'nin yanına gitme vaktin gelmiştir. O yüzden, bu maçın şartı...

Arkasını dönüp telaşlı bir şekilde Berto'ya bakan Val, onu dinliyor.

Humberto Garza: Bu maçın sonunda ya sen ya ben bir daha hiç burada olmayacağız.

jET5ZEx.jpeg


Seyircilerin inanılmaz tepkileri eşliğinde kontratı havaya kaldıran Berto, çok ciddi bir şekilde Val Venis'e bakmaya başlıyor. Val Venis bir süre bunu duyduktan sonra önüne doğru bakıyor ve ardından, arenanın her yerini süzmeye başlıyor. Bir senelik tüm kariyeri gözünün önünden geçiyor.

n7IeYli.jpeg


Val Venis: Bu maç ister şartlı ister şartsız olsun, seni yenemezsem zaten bir kariyerim olmayacaktı. Aslında bana çok büyük bir iyilik yaptın. Senden sadece intikamımı almayacağım. Yalnız kalsam da, yanımda tek bir kişi kalmasa da tüm bunlara rağmen senden daha iyi olduğumu tüm dünyaya göstereceğim. Haftaya görüşeceğiz Humberto. Son defa görüşeceğiz.

Venis, Berto'ya son kez bakıp arka alana yürümeye başlıyor. Bu sırada biz de bu anlam ve değeri yüksek olan segmenti atlatmak için reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif



xM25T.gif


Ekranda "Grotesque" Cody Rhodes ve "Anti-Story" Seth Rollins'in WM'da gerçekleştireceği Ambulance Match'ın tanıtımı oynadıktan sonra girişte görevliler görünüyor ve herkese kese kağıtları dağıtmaya başlıyorlar. Michael Cole ve JBL'e de dağıtılıyor.

SD_618_Photo_037.jpg


Michael Cole: Undashi-

JBL: Hayır! Undashing falan değil Cole tanrı aşkına! Dashing olmadan nasıl Undashing olabilirsin? Bu saçmalık! Cody sadece... "Grotesque"...

Michael Cole: Peki bu kese kağıtları?

SD_611_Photo_044.jpg


JBL: Biraz olsun onu anlamalısın. İnsanların onu yanık izleriyle dolu suratıyla görmelerini istemiyor. Her şeyden öncesi, Brandi ve küçücük kızı Liberty'i hayal kırıklığına uğrattığını düşünüyor. Bir kız çocuğu için baba her zaman ilk aşktır. Liberty'nin onu bu suratla görmesini, izlemesini istemiyor. Televizyonda bu görüntüyü sergilemekten çekiniyor. Eğer bir babaysan, sorumluluğun sadece kendine değildir. Bunu bilirsin.

Michael Cole: O zaman Grotesque tam tersi olmalı. Çünkü Undashing, bu kese kağıtlarını bizim çirkin olduğumuzu düşündüğümüz için verirdi ve bizi görmek istemezdi. Ama şu anda tam tersi... Cody, bunları biz onu görmeyelim diye takmamızı istiyor. Hatta bakarsan kese kağıtlarına açılmış göz delikleri bile küçücük!


cody-rhodes-dashing-cody-rhodes.gif


Ve yeni giriş müziğiyle... "Grotesque" Cody Rhodes, yüzündeki yanık izlerini gizleyen maskesiyle girişte gözüküyor. Maske yetmiyormuş gibi bir de kafasına havlu benzeri geçirdiği bir şeyle iyice kendini gizlemeye uğraşıyor. İnsanların suratına bakmaktan son derece çekiniyor ama arenadaki herkes yine de ona destek veriyor.

Entrance.gif


Cody en sonunda kafasındaki şeyi açıyor ve etrafa tedirgin şekilde bakıp rakibini beklemeye başlıyor.


house-of-black-brody-king.gif


House of Black'den Brody King! Tek başına girişte gözüküyor. Malakai ve Buddy Mathews bu şov yanında değiller. Ringe girdikten sonra çok öfkeli görünüyor ve direkt olarak Cody Rhodes'un üzerine atlayarak saldırıyor! Hakem zili çalmak zorunda kalıyor!

Singles Match
Cody Rhodes vs. Brody King


house-of-black-brody-king.gif


Brody bir süre gövde gösterisi yaptıktan sonra yerdeki Cody'nin üzerine doğru çullanıp onun maskesini çıkarmaya uğraşıyor! YOĞUN BİR YUHALAMA VAR!

Disaster+Kick.gif


Cody maskesini suratında tutmaya gayret ettikten sonra Brody bunu yapamayacağını anlayıp onu ayağa kaldırıp iplere doğru yolluyor... DISASTER KICK! Brody yerde! Cody suratındaki maskesini düzeltip ona doğru yürüyor.

Crossrhodes.gif


CROSS RHODES! Cody direkt olarak tuşa gidiyor: 1...................2................

3!

Kazanan: Cody Rhodes

Leave.gif


Maçı kazandıktan sonra direkt kendini ringin dışına atan Cody, seyircilerin desteğine rağmen yine de yüzünü ısrarla saklamaya çalışıyor ve etrafa tedirgin bir şekilde bakıp Liberty ve Brandi'yi etrafta arıyor. Eşinin ve çocuğunun onu izlemesini pek istemiyor gibi...


kp792.jpg


Arenanın içinde bu ambulans sesi yankılanıyor! Büyük ekranda otoparka giriş yapan bir ambulansı görüyoruz... Ambulans iyice ilerliyor ve bu sırada siren sesiyle senkronize şekilde... Seth Rollins'in müziği! Bu Seth Rollins'in müziği ve... Ambulansın şoförü o! Arenayı ambulansa kurduğu bir ses sistemiyle açtığı kendi giriş müziğiyle adeta inletiyor! Arka alandaki herkes tuhaf şekilde ona bakarken Cody Rhodes ekrana kitlenmiş durumda. Seth, ön camı açıp dışarı doğru kolunu çarpıtıyor...

3RVQlSx.gif


Şarkının patlama anında büyük bir gök gürültüsü geliyor ve... Daha önce de bazı maçlarda yağan o sağanak yağmur yağmaya başlıyor. Sanırım hepimiz bunun ne anlama geldiğini biliyoruz. Ambulansı durdurup kameranın tam önünde kendine has olan o gülüşü attıktan sonra alaycı şekilde önüne dönüp vitesi takıyor ve kadrajdan tamamen çıkıyor. Biz de onun bu tuhaf hareketiyle, bir nevi Cody'e "anlaştığımız gibi, buradayım" mesajı veren Seth'in gövde gösterisi ile birlikte reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif


Ringe döndüğümüzde karşımızda Matt Morgan var. Seyircilerden kendisine çoğunluğu olumsuz olan tepkiler gelirken Morgan kimseyi umursamadan konuşmasına başlıyor.

J63yuoe.png


Matt Morgan: Beklenen adam karşınızda. Matt Morgan, tekrardan bu ringin içinde. Uzun zamandır bu mikrofonu elime alacağım günün hayalini kurarak yaşamaya çalışıyordum. Bunu ne kadar özlediğimi tahmin bile edemezsiniz. NOW kapandığından beri hiçbir şey benim için yolunda ilerlemedi. Çünkü benim çok büyük bir sözüm vardı ve ben bu sözü tutamadım. Bana güvenen insanların güvenini boşa çıkardım. Sonra ise, bir bedel ödedim. Bunu az daha canımla ödüyordum. Uyandığımda ise artık Geçen hafta Tag Team Championship maçına müdahale ettik ve Ospreay ile Jeff'in o kemere erişememesini sağladık. Çünkü... (duraksıyor ve sinsi bir şekilde gülüyor) yukarıdan emir geldi.

Kimse Morgan'ın ne dediğini anlamıyor.

Matt Morgan: Anlamıyorsunuz, değil mi? Bunu bekliyordum. İşte bu yüzden, başından beri size söylemek istediğim bir şey var. En başından beri "yukarının" dediklerini yapıyorum. Evet, doğru duydunuz. NOW'ın müdürü olduğum zaman, bu göreve beni getirenler yukarıdakilerdi. PGW yüzünden tekelleşen bu güreş dünyasındaki yeni alternatifi kontrol altına almak istediler. Bu yüzden aslında Triple H değil, dolaylı olarak onlar beni bu göreve layık gördüler. Ama ben onların bu güvenini paramparça ettim. NOW, Shane McMahon tarafından yok edildi ve ben buna engel olamadım. Onlar sinirlendi... Hem de çok sinirlendi. Ama bana son bir şans verdiler. Royal Rumble'ı NOW'dan gelen bir güreşçiye kazandırırsam operasyonun sekteye uğramayacağını söylediler. Fakat bunu da başaramadım. Şimdi anlıyorsunuz işte. Başıma gelen trafik kazası da onların bana verdiği cezaydı. Onlara kızamıyorum. Onları çok iyi anlıyorum. Bu dersi almayı hak ettim ve onlar eğer canımı almak isteselerdi bunu yapabilirlerdi. Fakat onlar beni bağılamayı tercih etti. Ben ise o hastane yatağından kalkarken tek bir söz verdim... Artık onların varlığının büyüklüğünü tüm dünyaya gösterip son nefesime kadar hayatımı buraya adayacağıma yemin ettim. Çünkü Amerika, bu güzel ülkemiz kusursuz bir dizaynla nefes alıyor. Ben bu dizaynın sadece küçük bir görevlisiyim. Ama artık dava arkadaşlarım var. Benimle bu davaya baş koyan, devleti için her şeyi yapacak o iki adam... Luther, Mark, lütfen buraya gelin.

cJocC12.png
6ojb2ta.png


Morgan mikrofonunu indirirken Mark Jindrak ve Luther Reigns'i girişte görüyoruz. İkili takım elbiselerinin ceketini düzelterek ağır adımlarla ringin yolunu tutuyor. Ringe girer girmez sırayla Morgan ile tokalaşıyorlar. Sonrasında Morgan devam ediyor.

frOnSZo.png


Matt Morgan: Operasyon NOW artık bitti. Şimdi daha büyük bir operasyon var. Geçen hafta bu operasyonun ilk adımını atmak için buradaydık ve yaptığımız her şeyi bunun için gerçekleştirdik. Görevimiz belli. Bir İngiliz ajanını ve birkaç dolara ülkesini satacak bir keşin tekrar PGW zirvesine çıkmasını engellemek.

Yoğun bir yuhalama var.

Matt Morgan: Yukarıdakiler, bu ikilinin tehlikesini bize iletti. Eğer tekrardan zirveye çıkarlarsa önce PGW'nin sonra da Amerika'daki profesyonel güreş kavramının karşılaşacağı çöküşün tahmin edilemeyecek düzeyde olduklarını bildirdiler. Bu yüzden geçen hafta oradaydık ve şimdi de buradayız. Biz, bu operasyonun öncüleriyiz ve sadece PGW'yi değil, tüm güreş camiasını onlardan koruyacağız. Bunu tüm Amerika için yapacağız!

l2fS7Nc.png


Luther ve Jindrak, büyük bir coşkuyla Morgan'ı omuzlarına alıyorlar. Morgan'ın devasa duruşu yoğun yuhalamalarla karşılaşırken aniden bir müzik duyuluyor!


iE7jIaf.jpeg


ANOTHER LIFE GİRİŞTE! Jeff Hardy ve Will Ospreay rampada belirir belirmez seyircilerin yoğun desteğini alıyor. Morgan konuşmasının bölünmesinden rahatsız gibi duruyor ve hemen Luther'la Jindrak'ın omuzundan iniyor. Hardy önden ilerleyip canı sıkkın bir şekilde ringin yolunu tutarken Ospreay gülerek Morgan'a bakıyor. İkili ringe girer girmez kendilerine mikrofon alıyorlar.

e7RU5TR.png
F16I8_lWYAYRNXz.png


Will Ospreay: Jeff, benim gördüğümü sen de görüyor musun bruv?

Jeff Hardy: Görüyorum Will. Teşhis yapma konusunda pek de marifetli sayılmam ama Bay Morgan'ın tüm konuşmasını dinledikten sonra geçmişe ışınlandım. Tedaviye başvurduğum geçtiğimiz Aralık ayında benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlarla yaptığımız bir etkinlik vardı. Her Cuma günü hep birlikte çember oluşturup "bırakmadan önceki" kötü zamanlarımızı anlatırdık. Morgan'ın ağzından dökülen tüm bu saçmalıklar bana geçmişimi hatırlattı. Kendisine profesyonel yardım gerekiyor. Belki de tam olarak şimdi Dr. Eziel'in numarasını ona vermeliyim.

8fjMLcK.png


Will Ospreay: Hayır hayır... Geçen hafta yaptığı şeyden sonra bu şansı kaçırdı. Artık Matt Morgan'ın cezasını çekme vakti, bizi Tag Team Championship'den koparmasının karşılığını almasının vakti. Belki "başka bir hayatta" ona yardım edebiliriz. Fakat bu gerçeklikte Matt'e ve yanında duran iki göt oğlanına sadece unutamayacakları bir ders vereceğiz gibi duruyor. Sonra da İngiltere'de, benim evimde hakkımız olan o kemerleri alalım.

Ospreay mikrofonu bırakıyor kollarını sıvamaya başlıyor. Jeff'in de mikrofonu indirip hazırlandığını görüyoruz.

rvpqVKb.png


Morgan ise Luther ve Jindrak'a arkasında durmalarını söylüyor. Şimdi ağır ağır Ospreay ve Jeff'in üstüne doğru ilerliyor!


PxJCEtO.png


Young Bucks girişte! Geçen hafta tüm bu kargaşada Another Life'a bir darbe de onlar vurmuştu. İkili ellerinde mikrofonla konuşmaya başlarlarken bir yandan da yürüyorlar.

Nick Jackson: HEY! Kesin şunu! Hakkınız olan kemerler mi? Tanrı aşkına, Kenny şu an yanımızda olsaydı gülme krizine girerdi.

Matt Jackson: Kaybettiniz Will. Sen ve keş kankan, bitti işiniz. Ringdeki üç ayıyı size bu dersi verdikleri için tebrik etmek isterdik ancak PGW Tag Team unvanına göz koyan kimsenin elini sıkacak halimiz yok. Size bir öneri yapmaya geldik, siz İngiltere'de kendi aranızdaki bu meseleyi halledin.

Young Bucks ringe doğru ilerliyor ve ringe girmeden apronda duruyorlar.

Nick Jackson: Biz de rakipsiz kalan Lodge'un karşısına çıkıp Tag Team unvanlarını neden hak ettiğimizi tüm İngiltere'ye gösterelim. Kulağa hiç de fena gelmiyor.


ec3-n-xt.png
JDOt9Wt.png


Girişte Tag Team unvanını ellerinde tutan The Lodge var. Yanlarında Wes Lee olmadan girişteler. Drew iki kemeri birden beline takmış bir şekilde rampada duruyor. EC3 onun tam yanında konumlanırken Angelico ikilinin arkasında duruyor. Serpençe fazla beklemeden konuşmaya başlıyor.

Drew McIntyre: Eskiden Tag Team potası denince insanların aklına boşta kalan adamlardan oluşan hikayesiz takımlar topluluğu gelirdi. Fakat anlaşılan o ki bu görüş PGW'ya hiç hakim olamadı. Belimde duran bu kemer çoğu tekli şampiyonluktan daha prestijli. Bunu en başta da ringde duran, bu şirketin zirvesine çıkmış o iki adam çok iyi biliyor. Fakat onların bile bilmedikleri bir şey var... Lodge'un diğer tüm oluşumlardan farklı olduğu gerçeği... Eğer bizim yerimizde kim olsaydı tüm bu kalabalığı olabildiğince dağıtıp en risksiz yolu seçerdi. Biz bunu yapmayacağız. Madem hepiniz zor olana hazırsınız, biz de hazırız.

cSBqBFD.png


Drew McIntyre: Wrestlemania'da The Lodge takım kemerlerini ringde duran tüm herkese karşı savunacak!

İnanılmaz bir pop geliyor. Arenada bu durumdan memnun olmayan tek bir kişi bile yok. Drew takım kemerlerini belinden çıkarıp omuzuna koyuyor. Ringdeki tüm takımlar birbirlerine bakarlarken reklam arasına gidiyoruz.

abw4hsg.gif


JgexNyz.jpeg


Kameralarımız Lafayette'de açılıyor. Karşımızda Television Şampiyonu Joe Gacy var ve bir patika yoldan ilerliyor. Fakat adımlarını birden durduruyor ve ayağının altında bir böcek görüyor. Onu eline alıp gülümseyerek yolun kenarına, çimlerin üstüne koyuyor.

nH3XVjt.jpeg


Ardından patika yoldan tamamen aşağı indiğinde bir çiftlik evi ile karşılaşıyor. Evi bir süre süzdükten sonra içerideki sandalye gacırtısı sesini duyduktan sonra emin oluyor ve kapıya doğru yelteniyor. Fakat kapının kendiliğinden açık olduğunu görüp aralıyor.

1k2jl5T.jpeg
s8fOlnm.jpeg


Bray Wyatt: Onu kaldırıp yolun kenarına koyman gereksizdi... O ve onun gibiler beni ayak sesimden tanıyıp ben gelmeden çekilirler.

Joe Gacy: Buraya bir şeyleri göze alarak geldim. Bilirsin, çoğu zaman herkesin cesaret edebileceği tarzda bir şey yapmıyorum.

Bray Wyatt: Joe... Buraya elini kolunu sallayarak girebilecek tek adamın sen olduğunu biliyordum. Bazen oğlum, bir şeyler yaşanmadan da olacağı bilinir. Ne var ki ben, kaderin ikimizi bir noktada bir araya getireceğini de biliyordum. Senin kokunu kilometreler önce alıp misafir olacağın bu güzel yerde seni en iyi şekilde karşılamaya hazırlandım. Lafayette'nin seni seveceğine dair içimde hisler hep vardı. Çünkü yapraklara ve ağaçların dallarına ağlarını ören o örümcekler bile senin sevgi dilini hissettiler. O dilin sayesinde bahçemde birkaç ot daha yeşerdi. Garip gelse de, sana teşekkür ederim. Bana öğrettin.

Joe Gacy: Neyi?

Bray Wyatt: Kısa zamanda çok şeyi. Her şeyi berbat etmiş gibi görünecek olsam da içimde bir yerlerde biliyorum. Bu görmüş olduğun şey, senin de hoşuna gidecek. Çünkü en başından beri istediğin şey buydu. Esaretten kurtulmak. Gerçek anlamda kurtulmak. Gör Joe, senin de hoşuna gideceğini biliyorum. Eğer kader bizi daha önce bir araya getirseydi bunu senin için çoktan yapmıştım. Çünkü, biz başbaşa kaldığımızda her şeyin daha çekici olacağına inanıyorum.

LbaOv3I.jpeg


Zifiri karanlıkta sadece sandalyenin gacırtısının sesi var ve... Bray Wyatt lambasını üfleyip duvara doğru tutuyor...

AageKJn.jpeg
ooG0EMZ.jpeg


GOLDUST'I DUVARA ÇİVİLENMİŞ ŞEKİLDE GÖRÜYORUZ! BRAY WYATT KAHKAHALAR ATARKEN JOE GACY DONUP KALIYOR VE... GÖZLERİ KAN ÇANAĞINA DÖNÜYOR! BRAY WYATT'IN BOĞAZINA DOĞRU ATILIYOR!

xqpS49W.jpeg


ARKADAN GELEN ERICK ROWAN VE BRAUN STROWMAN, JOE GACY'İ YERE SERİYORLAR VE WYATT'I SANDALYEDEN KALDIRIP BU ÇİFTLİK EVİNDEN DIŞARI ÇIKIYORLAR! Joe Gacy hiçbir tepki vermeden öylece karşısında çivilenmiş Goldust'a bakıyor. Dışarıdan martıların sesi ve Bray Wyatt'ın kahkahaları uzaktan da olsa halen duyuluyor. Bununla birlikte kameralarımız tamamen kapanıyor.

abw4hsg.gif



samoa-joe-entrance.jpg


Samoa Joe ringe gelen isim. PGW ringlerine adım attığı andan itibaren inanılmaz bir momentum ile ilerliyor. Chamber maçında verdiği fire onu pek etkilememiş olsa gerek çünkü hiç olmadığı kadar kendinden emin bir şekilde ringin yolunu tutuyor. Hızlı adımlarla içeri girip rakiplerini beklemeye başlıyor çünkü direkt olarak tek odağı yıkım yaratıp bu maçı kazanmak.


wwe-walter-gunther-stark.jpeg


Der Ringgeneral! Girişini gerçekleştiren bir diğer isim. Samoa Joe ile yolları bir türlü ayrılamadı ve o da bunun farkında. Sırıtarak içerideki Joe'ya baktıktan sonra içeri girip onun yanında yer alıyor. İkili birbirine gülerek bakıyor ve rakiplerini bekliyor.


kenny-omega-august-20-a.webp


Kenny Omega! Girişte gözüken bir diğer isim. Ringdeki Gunther ve Joe direkt olarak duruşlarını dikleştirip ringe doğru yürüyen bu adama bakıyorlar. Omega'ya seyircilerden olumlu tezahüratlar var ve o bunun karşılığını onlarla el sıkışarak veriyor. Ardından yolun yarısında ringe girmeyip öylece bekliyor.


10295.jpg


Look... Look everyone it's Tyler! Flaş ışıkları patlıyor ve Tyler Breeze selfie çubuğuyla girişte gözüküp ilerliyor.

Michael Cole: Wrestlemania'da bu dört adamdan biri London Cup'ı kazanacak ve PGW'da daha önce sunulmamış bir şansı söküp olacak.

John Bradshaw Layfield: Bu tarihi bir fırsat Michael. Kim bilir, belki London Cup kazananı iki hakkını da başarıyla kullanıp PGW tarihine Pure ve Television şampiyonluklarını aynı anda taşıyan ilk kişi olarak geçecek.

Ardından apronun yarısında duruyor ve Omega ile yan yana gelip bir fotoğraf teklif ediyor. Omega başta tedirgin yaklaşsa da kareye girip pozunu veriyor. İkili takım fotoğraflarını çekilip ringe ilerliyorlar. İki takımın güreşçileri de sanki Wrestlemania: London'da birbirlerini yemeyecekler gibi en başından iyi anlaştılar. Tam bunu derken Gunther ve Joe ringde ilk kim başlayacak kavgası yapmaya başlıyor. Bu sırada hakem gerekli hazırlıkları yapıp zili çalıyor.

Tag Team Match
Samoa Joe & Gunther vs. Kenny Omega & Tyler Breeze


Tyler-Breeze-Beauty-Shot-600x338.jpg


Omega hızla ikiliye uçuyor. Gunther ani bir back chop geçiriyor ve hakeme ringde kendisinin olduğunu söylüyor. Joe itiraz ederken hakem Joe'yu köşesine çekiyor. Gunther, Omega'ya seri back choplar vuruyor ve choplarla back choplar karışık köşeye taşıyor. Ardından köşeye sabitleyip sağlam bir back chop daha fakat Omega bunu tersine çeviriyor ve Gunther'ı köşeye çekip sağlam bir back chop! Ardından üst üste yumruklar sallıyor. Sonrasında tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar atıyor. Fakat Gunther, Omega'yı üstünden itiyor ve hızla bir lariatı geçiriyor! Ardından tutuyor ve Powerbomb'a alıyor fakat Omega bundan kurtuluyor ve bacaklarından yere çekip yatırıyor. Sonrasında Double Foot Stomp vuruyor ve hemen pine gidiyor. 1.......... KICKOUT! Gunther hızla atıyor. Omega hızla iplerden sekiyor. Gunther kalkar kalkmaz V-Trigger'ı oturtuyor! Ardından köşeye geçiyor ve bir kez daha Gunther'ın kalkmasını bekliyor. Bir V-Trigger daha! Fakat Gunther bunu sağlam bir Back Chopla karşılıyor! Omega yere çakılıyor! Gunther, Omega'yı tutuyor ve ringposta fırlatıyor. Fakat Omega bunu tersine çeviriyor. Gunther bodoslama bir şekilde ringposta çarpıyor. Omega hızla Breeze'e tag veriyor. Breeze koşarak bir BEAUTY SHOT! Gunther neye uğradığını şaşırıyor! Breeze hızla tuş deniyor! 1........2........

041_NXT_06122019sm_6376-d6868626bdb594e7e225e6f5ec6acdde.jpg


Gunther son anda atıyor! Breeze hızla Gunther'i kaldırıyor ve Omega'ya yeniden tag veriyor! Ardından Gunther'i tutuyorlar ve Irish Whipe yolluyorlar. Fakat Gunther gelişine double lariat vuruyor! İkisini de yere düşürüyor. Ardından Breeze'e Back Chop! Sonrasında Omega'ya! Sonrasında bir kez daha Breeze'e! Sonrasında bir kez daha Omega'ya! Ardından Omega'yı tutuyor ve THE LAST SYMPHONY! Fakat Omega bundan kurtuluyor! Gunther'ı köşeye doğru itiyor! Gunther kafasını köşeye çarpıyor. Ardından hızla bir V-Trigger daha! Sonrasında hızla tutuyor ve ONE WINGED ANGEL! Fakat Gunther bundan kurtuluyor ve GOJIRA CLUTCH! Omega pes mi edecek diye beklerken Breeze top rope'a çıkıp arkasından Missile Dropkick ile atlıyor! Breeze ring dışına çekiliyor. Omega bunu fırsat bilerek mermi tauntunu yapıyor ve bir kez daha V-Trigger sallayacakken Gunther, Omega'nın bacağından kavrıyor ve Powerbomb şeklinde tutup POWERBOMB! Tuşa gidiyor! 1.......

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6b484e386f3845703667485137673d3d2d3937383836323137392e313637313035383665346639633462363339373736353732313633372e676966


1'DE KICKOUT! OMEGA GÜLÜYOR. GUNTHER ŞOK İÇİNDE. Ama buna rağmen Gunther'ın morali bozulmuyor ve top rope'a çıkıyor! DIVING SPLASH! Fakat Omega bundan kaçıyor! İkisi de acıyla yerde! Hot tag için tag partnerlerine sürünüyorlar! Omega vermeyi başarıyor! Gunther ise veremiyor çünkü...

Samoa-Joe-WWE-Babyface.jpg
KYVDJW.gif


SAMOA JOE RİNGDEN İNİYOR! Gunther iplerin arasından neden diye sorarken Joe ona pis pis sırıtıyor. Bunu fırsat bilen Breeze, Gunther'ın arkasından bir Superkick'i geçiriyor! Sonrasında kafasından kaldırıyor ve Irish Whipe yolluyor. Gelişine bir BEAUTY SHOT daha! Fakat hayır! Gunther ipleri tutarak bundan kurtuluyor! Breeze ona doğru koşuyor. Gunther sağlam bir Big Boot! Sonrasında onu da tutuyor ve Powerbombla kaldırıyor! Fakat Powerbomb pozisyonunda Omega, Breeze'in sırtından tag alıyor! Gunther, Breeze'i yere yapıştırıyor fakat Omega koşarak bir V-Trigger!

3dd30d82e5c98305-600x338.gif


Sonrasında hızla tutuyor ve ONE WINGED ANGEL! TUŞ! 1.........2.........3!!!

Kazanan: Kenny Omega & Tyler Breeze

kenny-omega.jpg


Kenny Omega resmen şov yapıyor! Gunther, Joe'nun ona kestiği ceza yüzünden yıkıma uğruyor. Omega gülerek seyircilere bakıyor. Bu sırada Samoa Joe rampada öylece bekliyor...

samoa-joe-coquina-clutch.gif


HAYIR- BİR ANDA RİNGE GİRİYOR VE SEVİNÇ GÖSTERİSİ YAPAN KENNY OMEGA'NIN ARKASINDAN YAKLAŞIP ONU CLUTH'A ALIYOR! İNANILMAZ BİR YUHALAMA VAR! Tyler Breeze olanları hiç umursamadan ringden iniyor. Bu sırada Gunther direkt olarak kendini aşağı atıp ringin altından sandalye çıkarmak istiyor... Samoa Joe'dan intikamını almaya gidiyor

HAYIR- DAHA RİNGE GİREMEDEN BİRİ GUNTHER'I RİNGİN ALTINA ÇEKİYOR!

dexter-abduct-miz.jpg


BU DEXTER LUMIS! KİMSE NE OLDUĞUNU ANLAYAMIYOR. GUNTHER'IN BAĞIRIŞLARINI DUYSAK DA KİMSE BUNA ENGEL OLAMIYOR VE GUNTHER GÖZDEN KAYBOLUYOR! BOĞAZINI SIKAN BİR EL GÖRÜYORUZ! Bu sırada ringde yaşanan şeyler sonrası Samoa Joe, Omega'yı bırakıyor ve demin olan şeyi anlamaya çalışıyor. Tam bu sırada ringin seyircilere yakın olan tarafından Dexter Lumis çıkıyor... Ama tek başına değil!

RAW_Dexter--f491fed6d36204c6914757a2d255801a.jpg


Lumis, ringin altında bayılttığı Gunther'ı resmen bir yükmüşcesine sürüklüyor ve arka alanın yolunu tutuyor. Bu anlaşılması güç görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif


Reklamlar sonunda bitti. Şovun ana olayına geldik! Herkes şovun ne şekilde devam edeceğini çok iyi bir şekilde biliyor! Ringimizin içinde anonsör Greg Hamilton ile bir hakem bulunmakta. Greg Hamilton elindeki mikrofonu ağzına doğru tutarak maçın anonsunu gerçekleştiriyor! Anons esnasında ve hatta sonrasında... Seyirciler oldukça güzel reaksiyonlar gösteriyorlar. Başlama vakti geldi!


7nfya19.png


Christopher Daniels burada! Kendisi taunt'unu gerçekleştirdikten sonra ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor. Ringe varıyor, çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor. Sonrasında iplerin arasından ringe giriyor ve direkt köşeye yöneliyor. Second-rope'ye çıkıyor ve taunt'unu tekrarlıyor! Seyircilerden karışık reaksiyonlar mevcut. Bir süre sonra oradan iniyor ve kendisine işaret edilen köşeye geçiyor.


q6yfup3.jpg


Şampiyon burada! Şampiyonumuz burada! Wes şarkının ritmine, seyircilerin reaksiyonlarına eşlik edecek beden hareketleri eşliğinde ringe ilerliyor. Ringe ilerlediği esnada gözünü Christopher'dan ayırmıyor. Uzun süre içinde ringe varıyor, çelik basamakları kullanarak ringe girmek yerine sağa dönüyor, ilerliyor. Koşarak apron'a çıkıyor ve kemerini havalandırıyor! Alkışlar kopuyor! Christopher'ın kurulmuş bakışlarla ona baktığını fark ediyoruz. Wes iplerin arasından ringe giriyor, direkt Second-rope'ye çıkıyor ve kemerini kaldırıyor! Sonrasında kendisine ayrılan köşeye geçiyor.

İki güreşçimiz de burada! Greg Hamilton önce maçın ve ortada olan kemerin, sonra da güreşçilerin anonsunu gerçekleştiriyor. Christopher'ın anonsu esnasında tepki göstermediğini, Wes'in ise rakibinin gözüne sokacak şekilde kemerini havaya kaldırdığını görüyoruz. Bunun devamında hakem kemeri Wes'ten alıyor ve ona gösteriyor. Sonrasında meydan okuyana götürüyor, kemeri ona da götürüyor. Christopher kafasını sallıyor. Ve son olarak kemeri havaya kaldırıyor! hakem kemeri anonsöre teslim ediyor. Greg kemer ile birlikte ringi terk ediyor. Hakem sırasıyla iki güreşçiyi de kontrol ediyor, kontroller tamamlandıktan sonra maçı tamamlıyor.

World Heavyweight Championship
Wes Lee (c) vs. Christopher Daniels


Leapfrog.gif


Mücadele başlasın! Christopher rakibinin üstüne doğru koşuya kalkarak maça başlıyor! Clothesline! Eğildi! Wes eğilerek bundan kurtuluyor ve arkasına dönen rakibinin karnına tekme atıyor. Sonrasında onu tam karşısındaki köşeye gönderiyor, koşmaya başlıyor ve Stinger Splash! Christopher kenara çekiliyor ve Wes köşeye tosluyor! Acı çektiği yüz ifadesinden rahatlıkla anlaşılabiliyor, göğsünü tutarak geriye doğru savruluyor. Christopher arkasına geçiyor ve Back Suplex yapıyor. Wes sırtını tutarak ayağa kalkıyor, Christopher rakibini bekliyor. Wes ayağa kalktığında ise onu iplere doğru gönderiyor. Wes iplerden sekiyor ve hamlesini yapıyor! Ama hayır, Christopher havaya sıçrayarak rakibinin üstünden atlıyor. Diğer taraftan Wes'in koşusunu sonlandırmadığını ve karşısında yer alan iplere koştuğunu görüyoruz. Wes bir kez daha iplerden sekiyor ve Christopher'dan Big Boot geliyor! Bunun üstüne hemen bir tuş denemesi geliyor, hakem saymaya başlıyor. 1... Kickout! Christopher ayağa kalkıyor ve ufak ufak olan Wes'e uzun uzun bakıyor. Wes'in ayağa kalktığı süreçte ayağıyla onun kafasını ittiriyor. Wes'in buna öfkelendiğini ama gülerek reaksiyon gösterdiğini görüyoruz. Wes kısa süre içerisinde ayakta oluyor ve sert bir yumruk ile Christopher'ın tahriğine yanıt veriyor! Christopher yüzünü tutuyor! Hayır, rol yapmış! Çok ani bir Jawbreaker! Wes yerde, yuvarlanarak ringin dışarısına bırakıyor kendisini.

eofobsw.jpg


Christopher'ın da rakibinin bulunduğu noktaya gittiğini, onu saçından kavrayarak kaldırdığını ve spiker masasının üstündeki mata vurduğunu görüyoruz! Wes olduğu gibi kalıyor! Christopher, Wes'i saçından çekerek doğrultuyor ve bu hareketi tekrarlıyor! Bunu bir kez daha tekrarlıyor! Görünen o ki, her hareketinde iyice hırslanıyor, öfkeleniyor. Wes ile birlikte arka taraflarına doğru dönüyorlar ve Wes'i Ring-post'una gönderiyor tüm gücüyle! Olmadı! Wes ayağını Ring-post'una koyarak durmayı başarıyor. Hızla arkasına dönüyor, arkasına döndüğünde Christopher'ın kendisine doğru koştuğunu görüyoruz. Ani bir manevra ile çekiliyor ve Christopher tosluyor! Oldukça sert bir şiddetle Ring-post'una çarpıyor, acı içinde yerde kıvranıyor. Wes kendisini toparlamasının ardından ringin içine giriyor ve hemen çıkıyor. Christopher'ı kel kafasından kavrayarak kaldırıyor ve apron'a vuruyor kafasını! Bunu bir kez daha yapıyor! Bir daha tekrarlıyor! Sonrasında ringin içine sokuyor ve taunt'unu yapıyor! Seyircileri ayapa kaldırıyor ve ringin içine giriyor. Ringe girdiğinde Christopher'ın köşeye yaslanmış olduğunu görüyoruz. Wes direkt o noktaya doğru koşuyor ve Corner Back Elbow yapıyor! Ensesinden iterek iplere doğru gönderiyor, Christopher'ın iplere doğru gittiği esnada ringin ortasına geçiyor. Christopher iplerden sekiyor ve Wes'ten Dropkick! Hemen tuş! 1... 2...

Diving+Corscscrew+Senton.gif


KICKOUT! Olmadı! Wes ayağa kalktıktan sonra yerdeki rakibin ağır tavırlar eşliğinde kaldırıyor. Onu iplere gönderiyor, Christopher iplerden sekiyor? Hayır, kollarını iplere sararak durmayı başarıyor. Wes rakibinin üstüne doğru koşuyor, Christopher en üstteki ipi aşağıya çekerek eğiliyor. Bunun sonucunda Wes iplerin üstünden ringin dışına düşüyor! Hayır, Wes ipi tutarak orada tutunmayı başarıyor. Wes'in ringin dışına düştüğünü sanan Christopher, arkasına dönmesiyle aniden onu görüyor. Direkt Wes'e doğru koşuyor, Wes'ten Rope Grip Enzuigiri! Christopher yüzünü tutarak geriye savruluyor, bu esnada Wes'in hızlıca Top-rope'ye hareketlendiğini görüyoruz. Bulunduğu noktada ayağa kalkmasının ardından cesurca atlıyor rakibinin üstüne, Diving Crossbody geliyor! Nee? Yıkamadı onu! Christopher havada yakaladı rakibini! Onu sırtına aldıktan sonra Death Valley Driver yapıyor! Bununla da sonlandırmıyor, Wes'i saçından çekerek ayağa kaldırmasının ardından köşeye gönderiyor. Kendisi de o köşeye gidiyor, Wes'i kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Rakibinin bacağını ipin üstünden geçirmesinin ardından kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Rakibinin kolunu kendi omzuna alıyor ve Superplex yapıyor! Wes'ten rakibinin karnına bir yumruk, bir yumruk daha! Christopher rakibini bırakıyor, Wes'ten HEADDDDDDDBUUUUUUUUUUUT! Christopher ring matına geri düşüyor! Gözler Wes'te! Wes ayağa kalkıyor ve THE FINAAAAAAAAAAL FLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASH!!!!!!!! FINAL FLASH! TUŞŞŞŞ! 1... 2...

Last+Rites.gif


OLMADI! WES RİNG MATINI YUMRUKLUYOR! Christopher sürüklenerek köşeye gidiyor. Wes ise sıradaki hamlesini düşünüyor, Christopher sırtını köşeye yaslayarak oturuyor. Wes o noktaya gidiyor. Christopher'dan ani bir atak! Tekme atıyor! Haaayır! Wes bu tekmeyi yakaladı! O bacağını tutuyor, bırakmıyor. Christopher iki eliyle ipi tutarak ayağa kalkıyor, tek ayağının üstünde sekiyor. Wes'ten Dragon Scr... Christopher ittiriyor, Wes geriye savruluyor. Christopher'dan direkt STO! Bu hareketin ardından hareketsiz bir biçimde yerde yatan iki güreşçi var. Hareketsiz bir biçimde yatıyorlar. Seyirciler ritimli bir şekilde alkış tutuyorlar, zamanla iki güreşçi de ayağa kalkıyor. Face to Face yapıyorlar. Kafa kafaya tokuşuyorlar ve birbirlerini itiyorlar. Wes'ten bir tokat! Christopher yanağını tutuyor, öfkesini saklamaya çalışıyor. Karşılık gecikmiyor, Forearm Smash! Wes eğiliyor, Christopher arkasına döner dönmez rakibinin yaptığı Back Kick ile karşılaşıyor. Christopher eğilerek karnını tutarken, Wes iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve Running Foream Smash! Christopher ayağa kalkıyor ve Wes'ten bir Forearm Smash daha! Christopher bir kez daha kaldırıyor ve Suplex! Hayır, kaldıramadı! Wes rakibini bırakıyor, direkt üstüne koşuyor. Christopher eğiliyor, arkasına geçtiği rakibini yakalıyor ve LAST RITES! Üstüne tuşa gidiyor, hakem sayıyor. 1... 2...

Best+Moonsault+Ever+2.gif


Christopher kendisi bıraktı! Kendisi bıraktı! Rakibinin tek kolunu tutuyor, onu köşeye doğru sürüklüyor. Sonrasında hamlesini yapıyor. BEEEEEEEST MOOOOOOOOOOOOOOOOONSAUUUULTTTT EVEEEEER!!

OLDU! 1... 2...

Bitmedi! Kickout! Ama bu bitmeyeceği anlamına gelmiyor. Artık bu iş bitmek üzere! İşi bitirmek adına Wes'in ayağa kalkmasını bekleyen bir Christopher var! Kemerini geri almayı kafaya koymuş durumda!


2xdix13.jpg


Arka alandan gelen isim tabii ki de Velveteen Dream! Velveteen Dream burada! Kollarını yana açmasıyla birlikte ağır adımlarla, oldukça ağır adımlarla ringin yolunu tutuyor. Aradan geçen uzun zamanın ardından anca ringe varabiliyor. Ringe vardıktan sonra göz göze geliyorlar Christopher'la.

Velveteen ani bir patlama ile hızlanıyor ve iplerin altından kayarak ringin içine giriyor!

axmxddd.png


Christopher Daniels: Hayır, hayır, hayır!

Velveteen ayağa kalkmakta olan Wes'e doğru hızlanıyor. Christopher'ın onu engellemek için sıçradığını görüyoruz! Can havliyle onun eylemini durdurmaya çalışıyor!

Velveteen tekmeyi attı! Wes'e tekmeyi attı! Diskalifiye!

see8rcs.jpg


Zil çalıyor! Maç hakem kararıyla son buluyor! Diskalifiye ile maçı bitiriyor! Velveteen gülerek Christopher'a bakıyor!

Kazanan: Wes Lee

Bu yaptığı ile Christopher'ın geçen hafta yaptığının intikamını alıyor! Velveteen intikamını aldı! Bedel ödetti! Bu sefer acı çekecek olan taraf, Christopher. Bu maç sonucunun işaret ettiği, Wes'in hâlâ World Heavyweight Şampiyonu olması! DQ ile kazanan Wes Lee oluyor! Yaşanan durumun anonsu geçiliyor ve arenamızda Wes'in şarkısını duymaya başlıyoruz. Tabii bu fazla uzun sürmüyor...

Öfkesinden kızarmış, kudurmuş Christopher asla yerinde duracak gibi değil! Velveteen'e saldırıyor! Onun üstüne doğru koşuyor ve Clothesline yapıyor! Ne? Velveteen eğilerek bundan kurtuluyor ve serbest bırakmadığı rakibini sırtına alıyor. Vakit kaybetmeden Dream Valley Driver yapıyor! Bu kadarla da son bulmuyor, iplere yöneliyor. İplerin arasından geçtikten sonra apron'a geçiyor, bunun devamında ise Top-rope'ye çıkıyor. Oraya çıkmasının sonrasında ayağa kalkıyor, taunt'unu yapıyor ve atlıyor...

rx8arfg.jpg


PURPLE RAINMAKER!

OLDU! OLDU! VELVETEEN DİRSEĞİNİ ÇEKMİYOR, RAKİBİNİN ÜSTÜNDE DURUYOR ÖYLECE. AYAĞA KALKMAK YERİNE O ŞEKİLDE BEKLİYOR! YETERİNCE ŞOV YAPTIĞINA İNANDIĞI ANDA İSE AYAĞA KALKIYOR VE ELİNİ YUMRUK YAPARAK HAVAYA KALDIRIYOR!

WES BUNA BİR SON VERİYOR! ELİNDEKİ WORLD HEAVYWEIGHT KEMERİ İLE VELVETEEN'İN YÜZÜNE VURUYOR! VELVETEEN YERDE! WES YERDE UZANAN BU İKİLİNİN ARASINA GEÇİYOR, KEMERİ GÖĞSÜNE ALMASININ ARDINDAN!

Yerdeki bu iki adama uzun uzun bakıyor! Kaşları çatık, sinirli bir şekilde! Sinirlerine hakim olamıyor ve iplere doğru gidiyor. Kendisine bir mikrofon verilmesini istiyor. Kısa sürede mikrofon teslim ediliyor, Wes eski yerine geçiyor ve konuşmasına başlıyor.

j7zk5ek.jpg


Wes Lee: Dinleyin, bu şekilde devam etmeyi düşünmüyorum folks. Yarattığınız saçmalıklar ve kargaşa ile uğraşamam. Şov esnasında birinizi iple bağlayamayacağıma göre... Görüyorum ki siz ikinizden kurtuluşum yok. Bu yüzden ikinizi birden istiyorum! Karşıma çıkmanız için ikinizi de Londra'da bekliyor olacağım! Bunu yapalım!

o134xhk.jpg
3y2mm0j.png


Wes elindeki mikrofonu yere fırlatıyor! Elindeki mikrofonu yere fırlatmasının ardından iplere doğru gidiyor. İplerin arasından geçtikten sonra apron'da, apron'dan aşağıya atlıyor ve arka alanın yolunu tutuyor. Ufak adımlarla stage'ye doğru gidiyor. Kendisi gitgide stage'ye yaklaşırken, kameralar ringin içindeki ikiliyi görüntülüyor. Ringin bir köşesinde Velveteen var, oturur pozisyonda köşeye yaslanarak Wes'i izliyor. Bir başka köşesinde de Christopher var, o da oturur pozisyonda köşeye sırtını yaslayarak; Wes'i izliyor. Öfkeli bakışlarla süzüyorlar, izliyorlar Wes'i. Wes ringe doğru dönüyor ve tek eline aldığı kemerini havaya kaldırıyor! Ring içindeki ikili onu izlemekle yetiniyor. Ekran üçe bölünüyor, Wes Lee, Christopher Daniels ve Velveteen Dream... Üçü aynı anda ekranlarda. Bu görüntülerle birlikte Prestige Grand Wrestling tarihinin ilk WrestleMania şovu öncesindeki son Payback şovu son buluyor.

PGW PAYBACK #38
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,775
Beğeni sayısı
2,262
PG Nakit
1,065
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Boş bir madde bile yok ag. Humberto'yla tartışmayı merak ediyoruz. Ameliyat masraflarını nakit elden iade yaparız gibi...

Bir de admin o gün Avrupa Şampiyonası başlıyor. Saat 10'da. Şov 1-2 saat erkene çekilirse daha uygun olur.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
27
Mesajlar
5,472
Beğeni sayısı
763
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
11
Mesajlar
402
Beğeni sayısı
126
PG Nakit
115
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Şov cayır cayır olacak gibi, sağdan soldan bı arka alanda görünürüz diye düşünüyorum
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,775
Beğeni sayısı
2,262
PG Nakit
1,065
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Alev alev bir şov da düğün sebebiyle buralarda olmayacağız. Damat olduğum için katılım zorunlu.
Aga ayarladığın güne bak Euro 2024 başlıyor + WM öncesi son Payback... Bunun bi tık üstü kıyamet gününe denk getirmek ag.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: