WWE Smackdown Tartışma Konusu | 07.06.2024


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,384
Mesajlar
14,223
Beğeni sayısı
3,698
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
GPfQTqMWEAA40kH


Bloodline'ın Tanga Loa'yı Kutsama Seremonisi

Bloodline ekibi tam takım ringe geliyor ve ilk söz Paul Heyman'da. Roman Reigns geri gelene kadar Solo Sikoa'nın Head of the Table olacağını söylüyor Heyman. Tama Tonga ise zaten tam teşekküllü bir Bloodline üyesiymiş. Artık kendisine bundan böyle Sağ Kol Tama Tonga deneceğini açıklıyor Heyman. Tanga Loa da artık tam teşekküllü bir Bloodline üyesiymiş. Solo ve Tanga sarılıyorlar. Ardından Solo, Heyman'a bir şeyi unuttuğunu söylüyor. Geçen hafta kendisini kurtardıkları için teşekkür etmeyecek misin yapıyor Solo, Heyman'a. Heyman ise zoraki bir şekilde Tama Tonga ve Tanga Loa'ya teşekkür ediyor. Tama, Owens'ın Heyman'a zarar vermesine izin verebileceklerini ancak Kabile Şefi'nin emriyle kendisini kurtardıklarını söylüyor. Heyman yeniden sözü alıyor. Bir Wise Man olarak yapması gerekeni yaparak erkenden buraya geldiğini söylüyor ve duyduğu tek şey Kevin Owens'ın Bloodline'ın herhangi bir üyesinden bir parça aradığıymış.





Ve sözü geçmişken; Kevin Owens burada! Owens ringe dalıyor ve daldığı gibi Tama'ya dalıyor! Tanga Loa onu çekiyor ama onu da indiriyor Owens. Şimdi Solo ile yumruklaşıyor ama Tama ve Tanga dalıyorlar hemen arkadan ve 3'e 1 üstünlüğü aldı Bloodline. Derken Street Profits burada! Ring yine fena karıştı! Owens sandalye almaya gidip geliyor ve sandalyeyle terör estiriyor. Street Profits de bu partiye katılıyor ve Bloodline'ı ringden savuşturuyorlar. Tama ve Tanga delirmiş durumda şu an ama Solo Sikoa şimdilik onları zapt ediyor.



Reklamların ardından arka alandayız. Heyman yürürken Solo Sikoa onun yanında ve oldukça sinirli görünüyor haliyle. Bu geceye 6-Man Tag Team maçını ayarlaması gerektiğini söylüyor Heyman'a. Aksi halde Tama Tonga, Heyman'a soyunma odasında dalması gecenin ana olayı olacakmış. Heyman oldukça ürkmüş bir şekilde bu hususu Nick Aldis ile konuşacağını söyleyip hızlı hızlı terk ediyor orayı.

Non-Title
Jade Cargill & Bianca Belair vs. Candice LeRae & Indi Hartwell


Maç devam ederken Zoey Stark & Shayna Baszler ekibini rampa kısmında görüyoruz ve ringin önüne kadar gelip maçı takip ediyorlar orada. Alba Fyre & Isla Dawn da spiker masasının oradan takip ediyorlar maçı. Çok da uzun sürmeyen maçın sonunda Bianca, Candice'i ring dışı yaptıktan sonra Hartwell'i de ekip işi bir şekilde hallediyorlar ve maçı kazanıyorlar.

Kazananlar: Bianca Belair & Jade Cargill (6:29)



Maç bitince köşeye çıkıp galibiyetlerini kutlarken maçı dışarıdan izleyen iki ekip de ringe dalıyor! Zoey & Shayna, Jade'i; Fyre & Dawn ise Bianca'yı hallediyor. Şimdi iki ekip de ringde. Shayna'da ve Dawn'da birer tane kemer var. Ufak bir söz dalaşının ardından bu ekipler de birbirine giriyor. O esnada Jade ringe dönüyor ve Shayna'ya Big Boot! Bianca da ringde şimdi ve Zoey'e Spinebuster! Jade'den Fyre'a Jaded; Bianca'dan Dawn'a K.O.D! Çok kötü yakalanan şampiyonlar, sonrasındaki kavgadan faydalanarak durumu hızlıca kendi lehlerine çevirmeyi başarıyorlar ve geceyi ayakta kapatıyorlar.

Arka alandayız. Cody Rhodes oldukça asabi bir şekilde, etrafında volta atarak bir şeyleri bekliyor gibi. O sırada Nick Aldis geliyor yanına. Cody'nin nasıl hissettiğini anladığını ama bunu arenada çözmeleri gerektiğini belirtiyor. Cody ise bu onunla benim aramda diyor Aldis'e ve bunun üzerine Aldis bir şey demiyor.

Arka alanda Apollo Crews ile röportaj yapılıyor. Fakat Apollo doğru düzgün iki kelam edemeden Garza ve Berto burada! Apollo'ya saldırıp işini hallediveriyorlar ve gidiyorlar oradan hemen. Aldis de birkaç hakemle gelip olayla ilgileniyor. Apollo da hakemlerle beraber gidiyor. Aldis oradayken LA Knight burada! Knight, Logan Paul'u soruyor. O esnada Carmelo Hayes de geliyor. Geçen haftaki gibi söz dalaşına giriyorlar. Aldis de artık bunun üzerine 1v1'i yapıştırıyor bu geceye!

Tekli Maç
Johnny Gargano vs. Grayson Waller


Son kısımda Gargano'dan muazzam bir Canadian Destroyer geliyor ve Waller ringin dışına düşüyor. Theory onunla ilgilenirken Gargano'dan Suicide Dive geliyor ama Waller, Theory'i hafif ittirip hareketi ona patlatıyor ve sonrasında Gargano'nun işini orada halledip ringe soktuktan sonra bir Flipping Unprettier vuruyor ve tuşa gidip maçı sonuçlandırıyor!

Waller galibiyeti kutlarken Theory dışarıda toparlanmaya çalışıyor ve Waller'a hayli ayar olmuş durumda.

Kazanan: Grayson Waller (8:15)

Cody Rhodes ve AJ Styles Yüz Yüze

Cody arka alanda yine ve Aldis bir daha onun yanına geliyor. Bu sefer yanında 6 korumayla birden! Aldis, Styles ile konuştuğunu ve gelmek üzere olduğunu söylüyor. Korumaları göstererek hiçbir şey kontrolden çıkmayacak diyor.





Gecenin ana olayı açıklandıktan sonra yine aynı yerdeyiz. Bir araç geliyor oraya. Styles aracın sunroof'undan konuşurken The O.C. de iniyor araçtan. Korumalar hızlıca araya giriyor ve Cody o bölgeyi terk edip ringe atıyor kendini. Ardından hızlıca bir mikrofon alıp AJ Styles'ı da oraya çağırıyor! Ve AJ Styles burada, yanında The O.C. de var. Üçlü yavaş yavaş ringe ilerlerken korumalar hızlıca rampada köprü oluşturuyor. Styles ise bu durum işine geldiği için pis pis gülüyor. Şimdi elinde mikrofon var ve girişten konuşuyor. Cody'e bana istediğimi ver diyor. Clash at the Castle'da WWE Şampiyonluğu'nu istiyormuş Styles. Cody bunu mu istiyorsun ulan, aldın o zaman diyor. Ama Cody, Styles'ı sadece dövmeyecek; ona aynı zamanda "I Quit" dedirtecekmiş! BU DA DEMEK OLUYOR Kİ I QUIT MAÇI İZLEYECEĞİZ HOLLA ULAN HOLLA! Nick Aldis de ringin önünde olanları izlerken parmağını olumlu anlamda kaldırıyor. Styles bayağı delirdi buna! Cody de ringden inip korumaları dağıtıyor şimdi. Diğerlerinin üzerinden atlamaya çalışsa da korumalar onu tutuyor ve Styles'a gitmelerine izin vermiyorlar. Styles pis pis gülerken o kalabalığın üzerine Running Forearm ile atlıyor! Yapıştırıverdi Cody'e! Cody iyice delirmiş durumda, Styles şahane bir psikolojik üstünlük elde etti. Segment böyle sona eriyor.



Arka alandayız. Bianca & Jade, Aldis'in ofisinden çıkarken Byron Saxton onları röportaj için yakalıyor. Bianca & Jade, Clash at the Castle'da Zoey Stark & Shayna Baszler ve Alba Fyre & Isla Dawn ekipleriyle üçlü bir maçta kemerlerini koruyacaklarını ilan ediyor.



Tekli Maç
Carmelo Hayes vs. LA Knight


LA Knight küçük bir üstünlük elde etmiş durumdayken BFT vurmak istiyor ama Hayes onu roll-up'a alıyor, 1---2--- Knight tersine çeviriyor ve 1---2---3! LA Knight kazanıyor! Çok ilginç bir galibiyetti! Hayes şoktayken Knight oralı dahi olmadan ringden inip spiker masasında Barrett'ın mikrofonunu alarak Logan Paul'a sesleniyor. Paul SD'ye gelmek istemezse Knight, SD'yi ona getirecekmiş.

Kazanan: LA Knight (8:30)



Arka alanda Tiffany Stratton'ı görüyoruz. ANANI AVRADINI ULAN KARI SENİN O OUTFIT NE KUDUZ KÖPEĞE DÖNÜŞMEK ÜZEREYİM. Tiff, Nia'ya sen kraliçe ben prensesim diyor. Biz bir araya gelirsek kimse bizi durduramaz falan yapıyor. Nia pek oralı olmasa da Tiff coşkulu bir şekilde orayı terk ediyor. Bu sırada Michin geliyor oraya. Birden ortalık geriliyor ve Nia Jax, Michin'e AJ'i çekip ringlerden emekli ol deyince Michin, Nia'nın suratına elindeki içeceği çarpıveriyor! Nia, Michin'i tutup masanın arkasına fırlatıyor. Michin hemen kalksa da hakemler araya giriyor ve Michin, Nia'ya AJ'in adını ağzına alma ulan diye bağırıyor sinirli bir şekilde.

Şampiyon Bayley'den Açıklamalar

Bayley daha konuşmasının girizgahını yaparken Chelsea Green ve Piper Niven burada. Bayley'i kaybeden ve zavallı olarak niteliyor sürekli ve CATC'de de bir kaybeden olacakmış. Niven, Bayley'i bitirdiğinde yeni şampiyonlar olacaklarmış. Bayley sözü alıyor ve Green'i zaten yendiğini söylüyor. Piper'ın ise Green'e ihtiyacı yokmuş. Bayley, Piper'ı izliyormuş uzun süredir ve onun yapabileceklerini takdir ediyormuş. Onu MYC'de görmüş. Niven için memleketindeki CATC'de çıkacağı bu maçın her şey demek olduğunu biliyormuş. Niven sevdiği herkesin önünde kaybedecekmiş ve Bayley, Niven'ı yenerken bir miktar eğleneceğini söylüyor.



Bu sefer ise söz Piper Niven'da. Bayley, Niven'ın yolculuğu hakkında hiçbir şey bilmiyormuş. Bayley'nin bahsettiği MYC 2017'de olmuş ve o günden bu yana çok şey yapmış Niven. Şampiyonluklar kazanıp adından söz ettirmiş. Bu kapıdan adım atmadan önce zaten dünya şampiyonuymuş. Bayley'i tekrar dövecekmiş Niven. Bayley'e saygı duyabileceğini ancak bunun Bayley'den unvanını almasına engel olmayacağını söylüyor. Niven'ın sözlerinden sonra Bayley, Niven'ı izleyerek kemerini kaldırıyor ve segment bu şekilde sona eriyor.



Logan Paul evinden bir video çekerek LA Knight'a yanıt vermiş ve bu videoyu görüyoruz. Yarın Tetris Şampiyonasında yarışacakmış. Knight'ın şampiyonluk şansı elde etmek için hiçbir şey yapmadığını belirtiyor. Ve Knight'a ait olduğun yere, midcard potasına geri dön yaptıktan sonra LA Knight'ı tiye alarak Logan-Paul-YEAH çekiyor ve video burada sona eriyor.



6 Adamlı Tag Team Maçı
Kevin Owens & Street Profits vs. The Bloodline


Maçın son bölümünde herkes ringin dışına taşınmış durumda. Burada amansız bir kavga devam ederken Montez Ford herkesin üstüne bir Senton ile atlıyor! Ford ortalığı coştururken Solo Sikoa sandalyeyle vuruyor Ford'a ve DQ ile sona eriyor maç!

Kazananlar: Kevin Owens & Street Profits [DQ ile] (9:39)



Angelo da hemen Solo'ya dalıp onu ringe alıyor ve orada devam ediyor ama Tanga Loa da hemen Solo'nun imdadına yetişip yerde yumrukluyor Angelo'yu. Tama da ringde şimdi. Montez'i de alıyorlar ve Solo'dan Montez'e Samoan Spi- HAYIR SPEAR! Solo da kullanıyor artık Spear'ı! Owens dışarıda ortalığı karıştırmaya çalışsa da Bloodline hızlıca onu da sindiriyor. Ardından hep beraber kaldırıyorlar Owens'ı ve TRIPLE POWERBOMB MASAYA DOĞRU! Owens yerle bir! Bloodline ekibi Owens'ın önünde pozlarını verirken şovda burada sona eriyor.



***

Şovla İlgili Göz Atmak İsteyecekleriniz

Clash at the Castle'a Duyurulan Şampiyonluk Maçı
Clash at the Castle'a Duyurulan Bir Diğer Şampiyonluk Maçı
Psikolojik Üstünlük
Bloodline'da Yeni Kartlar Resmen Dağıtıldı
Piper Niven'ın Mikrofon Performansı Hakkında Düşünceleriniz?
Bu Takımı Görmek İster Misiniz?
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: