- Konular
- 36
- Beğeni sayısı
- 292
- PG Nakit
- 0
- RPG Karakteri
- Dark STG
DOUBLE SUPERKICK! AMA LUTHER VE MARK JINDRAK'A DEĞİL, JEFF VE OSPREAY'E! ANOHTER LIFE YERDE! Young Bucks sağ gösterip sol vuruyor. Ama pek şaşırtmıyor! Yoğun yuhalamalarla kendilerini direkt ringin aşağısına bırakıyorlar. Bu sırada Matt Morgan komutu veriyor...
Mark Jindrak, Jeff'i saçlarından tutup Luther'e getiriyor. Luther onu tutuyor ve... REIGN OF TERROR! Şimdi Ospreay'i kaldırmalarını söylüyor ve MORGAN'DAN OSPREAY'E CARBON FOOTPRINTRingdeki tüm isimler yerde yatarken üçlünun gövde gösterisi ile kameralar kapanıyor.
Wyatt öylece arka alana yürürken Rowan, Strowman ve Rosemary onu öylece takip ediyorlar. Wyatt'ın çok sinirli olduğunu hissedebiliyoruz. Bu maç istediği gibi gitmedi. Goldust'dan aldığı rüzgarla bu maçı biraz hafife aldı ama Joe Gacy ağır taş çıktı. Bu yüzden kafasında binbir tilki döndüğünü ve Wrestlemania'ya şimdiden hazırlanacağını anlayabilmek zor değil. Joe Gacy ise unvanını kaldırıp en başından beri güçlü şampiyonları olan bu Television şampiyonluğunun hakkını verdiğini gösterip bizi reklamlara götürüyor.
VELVETEEN... ANGEL'S WINGS İLE KARŞILAŞAN VELVETEEN'İN YERDE AĞLADIĞINI GÖRÜYORUZ! HÜNGÜR HÜNGÜR, HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLIYOR! DİĞER TARAFTAN DA WES, O DA NEFES ALMAKTA ZORLANIYOR. RİNGİN DIŞINDA UZANDIĞI YERDE TİTREDİĞİNİ GÖRÜYORUZ! BİR ŞEYLERİN DOĞRU GİTMEDİĞİNİ ANLAMAK PEK DE ZOR DEĞİL! AYAKTA SADECE CHRISTOPHER VAR. O, YERDEKİ İKİLİ ÜZERİNDE VAHŞİ GÖRÜNTÜLER SERGİLEDİ VE ŞİMDİ DE ÖYLECE ETRAFINI İZLİYOR. KAMERALAR BU VAHŞET GÖRÜNTÜLERİNİN ARDINDAN KARARIYOR VE ŞOVUMUZ YERİNİ BİR SÜRELİĞİNE REKLAMLARA BIRAKIYOR.
Seth Rollins: Böyle olmasını istemiyordum. Ama mecbur kaldım. İşler bazen bu şekilde çıkmaza giriyor. Ama ben eminim, buna değecek Cody. Senden, seni aldım. Liberty ve Brandi seni eskisi gibi pek görmüyor. Mutlu muyum diye sorarsan... Senin için mutluyum. Yaptığım her şey senin için. Liberty, iyi bir babası olduğunu biliyor. Ama babasının omuzlarında çok fazla yük var. Kim bilir, belki de yıllar sonra Liberty... Seth amcasına gelip teşekkür edip kutlayacak. Bilecek ki, babası için en iyisi buydu. Artık özgürsün Cody. Başarı duygusunu tadan onca başkalarını izlemek zorunda kalacağına, yüzünde izler kalması daha iyidir. Biliyorum bu böyle kalmayacak ve benim için geleceksin. Bırak, ortada bir hikaye olacaksa o benimle olsun. Bizim olsun. Velveteen ve Daniels bunu başaramadılar. Ama bizim önümüzde bir engel yok. Biz, bunu yaşayabiliriz. Wrestlemania: London'da bizim için o arenaya bir ambulans gelecek. Orada ol ve bu işi bitirelim.
KATLİAM. ÇOK YAKINDA. HER BİRİNİZ BU SANATIN BİR PARÇASISINIZ.