AEW Dynamite Tartışma Konusu | 05.06.2024


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,372
Mesajlar
14,172
Beğeni sayısı
3,669
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
GPWfAZPWMAAVr8j


MJF, Dynamite'a Geri Dönüyor

Şovu AEW'nun ace'i, genç yıldızı, her şeyi MJF ile açıyoruz. MJF'in ayaküstü lafı koyduğu ilk isim Okada oluyor. Korkunç iddialar varmış ve spor salonu üyeliğini karşılayamıyor gibi görünse de Rainmaker'ın ne kadar para kazandığını dile getiriyor. Sonrasında ise laf Swerve Strickland'a geliyor. Swerve kendisinden bir businessman olarak bahsediyor olsa da hitabet kursunu atlamış olabileceğini söylüyor. En berbat iddia ise kendisini dünyanın en iyisi olarak tabir eden Cockney'li (*cockney: (argoda) Londra'nın doğusu) bir salaktan geliyormuş, burada Ospi'ye laf sokuyor Ospi. MJF en son bıraktığında Ospi'nin Jericho, Cole, Cody, Tanahashi, Moxley, Bryan ve Omega olmadığını, çünkü hepsini asla yenemediğini ancak kendisinin yendiğini belirtiyor. MJF imkansızı başarmış ve en dipten en yükseğe, en nefret edilenden en sevilene, AEW'nun yüzü olan bir konuma kadar gelmiş.



MJF konuşmasına devam ederken onu bölen isim Rush oluyor! ABD cenahına laf sokarak başlıyor konuşmasına. Ardından MJF yokken kendisinin sıkı bir şekilde çalıştığını belirtiyor Rush. MJF geri dönüşü için büyük bir kutlama yapmış ama o büyük anı nerede diye soruyor Rush. Sonrasında ise acele etmeyeceğini söylüyor. MJF yine sözü alıyor. Sözü aldığı gibi tabii Rush'u kelime oyunlarıyla da beraber yerin dibine sokuyor. Ardından kendini en iyilerden biri değil en iyisi olarak tabir ediyor ve İspanyolca birkaç cümle söyleyip iyice coşkuyu veriyor derken Rush tüm siniriyle ringe dalıyor! MJF ile kavgaya tutuşuyorlar! Güvenlikler dalıyor ringe, bir türlü zapt edemiyorlar ikiliyi. En sonunda birkaç güvenlik Rush'u ringin dışına alırken MJF ise ringin önünden ona bağırmaya devam ediyor.

International Şampiyonluğu İçin #1 Adaylık Maçı
Orange Cassidy vs. Rey Fenix vs. Kyle O'Reilly vs. Jay Lethal


Maçın son bölümünde 4 isim de ringde oldukça aktif bir rol oynuyor. Kyle, Lethal'a Arm Bar bağlamışken Cassidy yerdeki Kyle'a ufak ufak tekmeler vururken Fenix burayı bozuyor. Sonrasında Lethal'a gidiyor, Lethal birden ayaklanıp ona Sharpshooter bağlayacakken Fenix de Lethal'ı savuşturuyor. Ringdeki kargaşa biraz daha sürüyor bu şekilde. Cassidy, Lethal'a Orange Punch vuracakken Lethal onu savuşturuyor. Ardından Fenix'e Lethal Injection vuracak derken Fenix çekiliyor ve o sırada orada olan Kyle'a patlıyor hareket. Şimdi aksayan Fenix'e yine yöneliyor Lethal ama Fenix'ten ani bir roll-up denemesi ve başarılı! Fenix tuş ediyor Lethal'ı ve maçı bitirip gelecek hafta için title shot'ı kapıyor!

Kazanan: Rey Fenix (9:28)



Maçtan sonra Trent Beretta ve Don Callis burada. Trent'in eline sandalye veriyor Callis bir tane, dışarıdaki Cassidy de alttan bir zincir alıyor ve eline dolayarak ringe geliyor! Callis bu hamleyi görünce Trent'i geri geri çekiyor, derken Kris Statlander! Araya giriyor ve bu esnada Callis ile Beretta da ringi terk ediyor. Stokely Hathaway de girişte konuşurken Statlander, Cassidy'e tokat atıyor! Bir ihanet daha Cassidy'e! Bu sırada Willow Nightingale'ın müziği çalıyor ve Willow hızlıca ringe girerken Statlander ise topuğu koyuyor. Stokely Hathaway, Statlander'ın sırtına biniyor şklfsşkskşdlfdskşlfdskşl o şekilde terk ediyorlar ringi.



Christopher Daniels girişte görünüyor ve TNT Şampiyonluğu'nun yeni sahibini Forbidden Door'da bir merdiven maçında bulacağını açıklıyor. Şimdi ise eleme maçlarının başlayacağını ilan ediyor sonrasında.

TNT Şampiyonluğu Katılım Hakkı Maçı
Mark Briscoe vs. Brian Cage


Maçın son kısmında Briscoe, Cage'e Death Valley Driver uyguladıktan sonra köşeye çıkıyor ve Froggy Bow'u koyduktan sonra tuşa giderek maçı sonuçlandırıyor! Merdiven maçına ismini yazdırmayı başarıyor bu sonuçla beraber Briscoe.

Kazanan: Mark Briscoe (10:16)

8 Adamlı Tag Team Maçı
Blackpool Combat Club vs. Esfinge, Magnus, Rugido & Volador Jr.


10 dakika süren bu tempolu aksiyonda BCC son bölümde güzel bir ekip işi yapıyor ve Wheeler Yuta'nın tuşu bulmasıyla BCC galibiyeti elde ediyor.

Kazananlar: Blackpool Combat Club (11:58)

Arka alandayız. The Patriarchy ekibi tam takım EVP'lerin ofisine. Kendilerine kemer şansı elde edebilmek için Bucks'larla sözlü, ayaküstü bir mutabakata varıyorlar.

Tekli Maç
Mariah May vs. Saraya


Saraya, Mariah'ı Scorpion Cross Lock ile pes ettirip maçı kazanmayı başarıyor.



Toni ringe girip Saraya ile ilgilenirken Saraya onun kafasına tekmeyi koyuyor ve Harley Cameron da ringe girip girişiyor May'e. Saraya da Storm'u alıyor. O sırada Mina Shirakawa burada! STARDOM'un güreşçilerinden Shirakawa ringe gelip yardıma koşuyor ve heel ekibi dağıtıyor. Toni ile Shirakawa arasında ilk başta bir gerginlik olacak gibi oluyor ama Mariah May ayaklanıp ikisini de kendi göğüslerine yatırıyor. ULAN NE KARILAR VAR NE HATUNLAR VAR YAAAAAAAAAAAAA. Bunlar Mariah May için kavga ederken segment sona eriyor.

Kazanan: Saraya (9:06)

Arka alandayız. Bryan Danielson tek başına bir promo kesiyor. Yuta'nın bu akşam takımına maçı kazandırmasına, bununla daha fazla gurur duyamayacağı bir an olamayacağı için izin vermiş. 8 ay önce full-timer olarak son yılı olduğunu söylediğini hatırlatıyor. Bazı çarpıcı yenilgilerini söylüyor. Anarchy In The Arena ise bardağı taşıran son damla olmuş. Ama Danielson'ın kariyeri henüz bitmemiş ve bu yüzden Tony Khan Owen Hart Turnuvası'nın galibinin All In'de AEW Dünya Şampiyonluğu için şans elde edeceğini açıklaması onun son şansı olabilirmiş. Madem bertaraf olacağım, o zaman bunu zirveye çıkarak yapıyorum diyerek sağlam da bir misilleme yapıyor.



AEW Dünya Şampiyonluğu Maçı
Swerve Strickland (ş) vs. Roderick Strong


Kavga ring apronuna taşınıyor. Burada Swerve ani bir hareketle Strong'u oturtup ringe girerek Dropkick vuruyor. Ardından ringin dışına doğru Swerve Stomp! Strong dışarı düşüyor ve Swerve onu hemen ringe sokup House Call vuruyor ama Strong çekiliyor Jumping Knee Strike geliyor derken Swerve onu havada yakalayıp yine yere alıyor ve House Call! Bu sefer vurdu Swerve ve hemen tuşa gidip maçı sonuçlandırıyor!



Kazanan ve hala AEW Dünya Şampiyonu: Swerve Strickland (14:09)

Şov Swerve'ün zaferini kutlamasıyla sona eriyor.

***

Şovla İlgili Göz Atmak İsteyecekleriniz

(Dynamite Spoiler) Forbidden Door'a Duyurulan Şampiyonluk Maçı
(Dynamite Spoiler) Forbidden Door'a Duyurulan Title vs. Title Maçı
(Dynamite Spoiler) Haftaya Gerçekleşecek Şampiyonluk Maçı
(Dynamite Spoiler) Son Kurşun Zulada
(Dynamite Spoiler) Yasaklı Kapı Açılmaya Devam Ediyor
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: