WWE RAW Tartışma Konusu | 03.06.2024


Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,829
Mesajlar
4,719
Beğeni sayısı
873
PG Nakit
465
Konum
Kocaeli
Favori Güreşçi
CM Punk
1
20240527_RAW_ReyPriest_FC_tonight-7710487af2bdd83c296495eb3dafd49f-550x309.jpg


* Şovumuzu Women's World Champion Liv Morgan açıyor. İntikamın bu kadar tatlı olacağını düşünmediğini söylüyor. Ripley'i sakatladığını, kemeri kazandığını, Becky Lynch'i erken emekli ettiğini ve bunların yanında da Dominik Mysterio'yu öptüğünü söylüyor. Bu sırada Dominik Mysterio'nun müziği duyuluyor ve kendisi ringe geliyor. Ringe geliyor Dom ama seyirciler her zaman olduğu gibi konuşmasına izin vermiyor başta. Dom, Mami'nin onunla aynı oyunu oynamadığını ve geri döndüğünde muhtemelen onu öldüreceğini söylüyor. Liv ise buna cevap olarak tahminen kendisinin de sonu onun gibi olacağını söylüyor ama buna değeceğini belirtiyor. Morgan tam gaz Dom'un üstüne üstüne sürerken kendisini o sırada Finn Balor geliyor ve ayırıyor onu Dom'dan. Balor ne kendisinin ne de Judgment Day'in ondan bir şey istemediğini ve gitmesini istiyor. Morgan ağır adımlarla ringden çıkıyor ama çıkarken Dom'un saçlarıyla oynuyor, Dom'da salaktan sırıtıyor bu duruma.

* Arka alanda Sheamus röportaj veriyor, ardından ringe doğru takip ediyor kameralar onu ve girişini yapıyor derken bu sırada Ludwig Kaiser ona saldırıyor o sırada reklamlara gidiyoruz, geri döndüğümüzde maç başlamış oluyor.
Ludwig Kaiser def. Sheamus | Kaiser maçı White Noise'u counterlayarak gittiği roll-up ile kazanıyor.

* Judgment Day ekibi klüp evinde toplanmışlar. O sırada World Heavyweight şampiyonu Damian Priest geliyor içeriye, ve problem olup olmadığını soruyor Dom'a. Dom bir problem olmadığını söylüyor. Priest halihazırda başlarında fazlaca bela olduğunu, bu gece skoru eşitleyip herkese neden Judgment Day'in RAW'ı yürüttüğünü göstermesi gerektiğini söylüyor.

* Ricochet arka alanda maçına hazırlanıyor o sırada Ilja Dragunov geliyor yanına. Ricochet ona aynı yollardan geçtik ayağı yapıyor. Bron Breakker'ın bunu unuttuğunu söylüyor. Eğer Ilja, Breakker'ın işini bitirmek istiyorsa, önce onun bugün işini bitirmesini beklemeliymiş.

* Finn Balor def. Dragon Lee | Carlito gelip ortalığı karıştırıyor. Finn Balor maçın sonunda Dragon Lee'ye Coup de Grace yapıyor ve maçı kazanıyor.
Maçtan sonra Carlito, Lee'ye saldırmaya devam ediyor. Bu sırada Strowman ve Mysterio geliyorlar yardıma. Strowman dağıtıyor ortalığı. En son Strowman Express yapacak iken Judgment Day ekibi oradan kaçıyorlar.

* Judgment Day yine arka alanda. Priest, Strowman probleminin çözülmesini istiyor. Carlito'ya eğer kendisini kanıtlamak istiyorsa, Pearce'ye gidip bu maçı resmileştirmesi gerektiğini söylüyor. Judgment Day uzaklaşırken Carlito altına küçük bırakıyor.

* Intercontinental Champion Sami Zayn geliyor şimdi ringe. Zayn, kemerini kazandığından beridir yeterince keyfini çıkaramamış. Bunun sebebi de Chad Gable olduğunu söylüyor. Sonrasında Chad Gable ve ekibini ringe davet ediyor bütün bu olaylara bir son verebilmek için. Alpha Academy'nin müziği duyuluyor fakat ringe Maxxine Dupri, Otis ve Akira Tozawa geliyorlar. Chad Gable ekibe bir mesaj vermiş Sami Zayn'e iletmeleri için. Notta Chad Gable, verdiği eğitimin acınası insanları bile şampiyon yapabildiğini yazmış. Kendisinin yardımı olmadan ringde ki isimler arka alanda kaybolur giderlermiş. Kendisi Zayn'den bir kemer maçı daha istiyor notun sonunda. Zayn'de eğer istediği buysa Clash of the Castle'da bu maçı ona vereceğini ve bu şekilde tüm bu olanları bitireceğini söylüyor. Sonrasında kemerini bırakıp ringde bulunan üç isme ''bırakın şu adamın peşini'' ayağı çekiyor. Bu sırada Chad Gable arkadan saldırıyor Zayn'e. Gable hem Dupri hem Tozawa'yı kovuyor ringden fakat Otis onlar için yüzleşiyor Gable ile. Bu sırada Zayn ayaklanıp saldırmaya başlıyor Gable'ye fakat bu sırada Otis'e çarpıyor bu da apronda bulunan Dupri ve Tozawa'nın düşüp sakatlanmasına sebebiyet veriyor. Günün sonunda Otis yine Gable'ın tarafını seçiyor ve Zayn'e World Strongest Slam vuruyor. Sonrasında yerde kıvranan arkadaşlarını aynı anda kucaklayıp arka alana götürürken, Gable Zayn'in üstüne kemeri kaldırıyor.

* RAW GM'sinin odasında Bron Breakker var. Kendisine sonunda gerçekçi bir rakip bulduğu için tebrik ediyor. Pearce'de bunu Ricochet'in kendisinin istediğini söylüyor. Breakker ''saygı'' ne demek göstereceğini söylüyor ikisine de. Çünkü kendisini King of the Ring turnuvasına eklenmemiş ve bu yüzden onu kimse durduramazmış.

* Arka alandayız, Alpha Academy ekibi toplanmış orada. Gable geliyor yanlarına ve çok iyi bir iş çıkardıklarını söylüyor. Otis'e bir numaralı adamı olduğunu söyleyip yanağına buseyi konduruyor. Ardından ekip olarak kendisinin Intercontinental kemerini Clash of the Castle'da kazanacaklarını söylüyor ve oradan uzaklaşıyor.

* Bron Breakker def. Ricochet | Breakker akılalmaz bir Frankensteiner yapıyor ve üstüne gelen Spear ile maçı kazanıyor.
Maçtan sonra Breakker, Ricochet'i ring dışına fırlatıyor ve saldırmaya devam ediyor. Bu sırada Dragunov gelip saldırıyor Breakker'a ve bu şekilde ayırıyor onları. Breakker seyircilerin arasına kaçarken Dragunov Ricochet'i kontrol ediyor.

* Kiana James def. Natalya | Kiana James maçın sonunda 401K vuruyor ve debut maçında kazanmayı biliyor.

* Arka alanda Cathy Kelley'in yanında New Day var. Kendisine Karion Kross'un onları ayırma çabası soruluyor. Onlar da bizi asla ayıramayacak, başaramayacak diyorlar. Bu sırada Kross geliyor ve eski şaşahlarının olmadığını, zamanlarının tükendiğini söylüyor. Kingston hala daha en tepede olduklarını ve bunu bugün onlara göstereceklerini söylüyor ve oradan uzaklaşıyor. O sırada Kross Woods'a dönüp bugünden sonra Kingston'ı takip etmesine gerek olmayacağını ve ona güvenmesini söylüyor.

* Braun Strowman def. Carlito | Strowman squash atıyor maçta ve Carlito'yu biçiyor.
Maçtan sonra JD ekibi gelip Strowman'a saldırıyor fakat Strowman dağıtıyor onları. Bu sırada Dominik Mysterio arkadan sandalye ile saldırmaya çalışıyor fakat ona da engel oluyor Strowman. Mysterio sürünerek ondan kaçmaya çalışırken Liv Morgan geliyor ve önünde duruyor Mysterio'nun. Bundan ötürü Strowman salıyor onu. Bu sırada geri kalan JD ekibi üstüne çullanıyor Strowman'ın ve dağıtıyorlar onu. Bu sırada ring kenarında Morgan yine cezbedici şekilde yaklaşıyor Mysterio'ya fakat buna yine Balor engel oluyor ve onu uzaklaştırıyor.

* Women's Tag Team Champions Bianca Belair ve Jade Cargill ringe geliyorlar. İkili Shayna Baszler ve Zoey Stark'ı çağırıyorlar. Baszler ve Stark ikilisi geliyorlar ringe ve kemer maçı istediklerini söylüyorlar. Şampiyon ekip eğer insanlar bunu istiyorlarsa onlara bunu verebileceklerini söylüyor. Bu sırada rampaya gelen Adam Pearce bu maçı onaylıyor ve bu maçın hemen başlamasını istediğini söylüyor.
Jade Cargill & Bianca Belair (c) def. Shayna Baszler & Zoey Stark via. DQ | Maçın sonunda Alba Fyre ve Isla Dawn takım şampiyonlarına saldırıyorlar ve bu sayede takım şampiyonları kemerlerini koruyorlar.

* Arka alanda Priest var. Bugün JD ekibi için güzel bir gün olduğunu ve kapanışı da Rey Mysterio'yu yenerek en iyi şekilde yapacağını söylüyor. Tam kendisine Liv Morgan hakkında soru gelmiş cevaplayacak iken Drew McIntyre geliyor yanına, kendisine bu zamanlarını iyi değerlendirmesini çünkü durumu kişisel yaparak çıkabileceği en tepeye çıktığını bundan sonrasının aşağısı olduğunu söylüyor. Bu sırada arenadan tribünden ''CM PUNK!'' chantleri duyuluyor.

* Jey Uso her zamanki şovuyla ringe geliyor ve bu yaz planlarından bahsediyor. Kendisi Money in the Bank'i kazanacakmış.

* Arka alanda Lyra Valkyria var, ona Becky Lynch'i soruyorlar. Lyra onun daha güçlü döneceğini ve Lynch'in ona ne kadar yardım ettiğini anlatıyor. Money in the Bank'i kazanmak istediğini söylerken ona IYO SKY saldırıyor.

* Authors of Pain def. New Day | Kısa süren maçı AoP ekibi What a Rush vurarak kazanıyorlar.

* Damian Priest def. Rey Mysterio | Damian Priest South of Heaven vurarak yeniyor Mysterio'yu.
Maçtan sonra Drew McIntyre arkadan saldırıyor şampiyona. Future Shock DDT vuruyor Priest'e. Bu sırada tribün yine ''CM Punk!'' chantleri ile yankılanıyor. McIntyre, World Heavyweight kemerini eline alıyor ve biraz bakıştıktan sonra fırlatıyor. Şimdi köşeye geçiyor McIntyre geriye doğru sayıyor fakat JD ekibi geliyor. McIntyre bu sefer onları def ediyor. En sonunda ringden iniyor ve anonsör masasını temizliyor. Tam McIntyre masayı temizleyip arkasını döndüğünde Priest onu boğazından yakalıyor ve South of Heaven vuruyor. Bununla birlikte Judgment Day ekibi şovu ayakta kapatıyorlar ve şovumuzun sonuna geliyoruz.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: