Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Forum Genel
Üye Tezgahı
BeroMania | Analiz Köşesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Bero" data-source="post: 236827" data-attributes="member: 29"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]7233[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu feud'u uzattıkça uzatıyorlar ve bu beni asla sıkmıyor. Sami Zayn'ın Şampiyonluğu gayet güzel gidiyor adam kemeri aldı daha boş geçirdiği şov yok. Chad Gable desen stable'ı bence harika karakteri de oturdu. Arap şovunda ki maça Bronson Reed'in eklenmesi çok mantıklı bir karardı son yıllara baktığımız zaman cidden Mid Card kemerine değer verildiğini görüyoruz. Dolu dolu bir mid card kemer feud'u izliyoruz bu benim çok hoşuma gidiyor ve RAW'ı taşıyan bir kaç şeyden biri bu feud. Yeni yönetimin en beğendiğim özelliklerinden biri mid card kemerlere değer vermesi çünkü Vince McMahon yönetiminde WrestleMania'larda bile mid card kemer maçı görmemeye başlamıştık son zamanlarında. Dediğim gibi Feud harika işleniyor bu şovda bitse hayır demem. Devam etse de asla sıkmaz bence 1 ay daha ona da hayır demem.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Maç Ortalamanın bayağı üstünde olur zaten bu adamlardan kötü bir maç çıkmaz. Ama feud burada bitecekse de bir maç türü görmek isterdim eklerlerse fena olmaz. Eklemezlerse de neden türü yok dedirtmez yani güzel bir maç izleriz. Şimdi benim asıl olayıma geleyim maçı kim kazanacak? Öncelikle şovda sonucu en belli olmayan maç bence. Otis ile alakalı illa ki bir şey göreceğiz. Otis ihanetiyle sami zayn kazanabilir fakat Gruptaki diğer üyeler Otis'i engeller ve Chad Gable'da kazanabilir. Temiz biteceğini sanmıyorum bu maçı Otis'in çok büyük bir etkisi olabilir. Olamayadabilir aslında WWE bu belli olmaz ne yapacakları. Ama ben daha fazla uzatacaklarını düşünmüyorum Chad Gable'da hak etti yani adam kaç yıldır kovalıyor kemeri desteği de aldı. YAV BU ADAMIN İSMİ SHORTY G OLDUĞU ZAMANLAR VARDI KARDEŞİM BU ADAM ŞU AN BU RİNG İÇİYLE HER ŞEYİ HAK EDİYOR. Neyse ben objektif düşünmeye devam edeyim Sami Zayn'da asla kötü bir şampiyon değil bu arada yukarıda da dedim. Öz ağabeyim benim. Ben bu harika feud'u Otis'in de bir şekilde etkisi olacağına rağmen Chad Gable'ın Kazanacağını düşünüyorum. Ama kim kazanırsa kazansın mutsuz ayrılmayacağız.<span class="uw_large_emoji"> ben yine Oran vereceğim her maçta vereceğim gibi daha iyi anlattığımı düşünüyorum. </span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>%52 Chad Gable</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>%48 Sami Zayn </strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Reklam yapmam lazım o yüzden etiketliyecem kusura bakmayın.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[USER=35]@Kero[/USER] [USER=19]@The MANIAC[/USER] [USER=17]@The Lunatic Fringe[/USER] [USER=58]@agaoglu23[/USER] [USER=439]@muad'dib[/USER] [USER=85]@Spear of Chaos[/USER] [USER=28]@Hacken[/USER] [USER=33]@Johnny Sack[/USER] [USER=4]@Beast Incarnate[/USER] [USER=5]@ReQuem[/USER] [USER=41]@Gloom[/USER] [USER=63]@KALKTI!!!![/USER] [USER=76]@Ganbarimasu[/USER] [USER=255]@Deeppy[/USER] [USER=84]@Akashi[/USER] [USER=24]@Nature Boy[/USER] [USER=154]@sehinsahakahs[/USER] [USER=3]@Deathmatch Classic[/USER] </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bero, post: 236827, member: 29"] [CENTER][ATTACH type="full" alt="1717533816593.png"]7233[/ATTACH] Bu feud'u uzattıkça uzatıyorlar ve bu beni asla sıkmıyor. Sami Zayn'ın Şampiyonluğu gayet güzel gidiyor adam kemeri aldı daha boş geçirdiği şov yok. Chad Gable desen stable'ı bence harika karakteri de oturdu. Arap şovunda ki maça Bronson Reed'in eklenmesi çok mantıklı bir karardı son yıllara baktığımız zaman cidden Mid Card kemerine değer verildiğini görüyoruz. Dolu dolu bir mid card kemer feud'u izliyoruz bu benim çok hoşuma gidiyor ve RAW'ı taşıyan bir kaç şeyden biri bu feud. Yeni yönetimin en beğendiğim özelliklerinden biri mid card kemerlere değer vermesi çünkü Vince McMahon yönetiminde WrestleMania'larda bile mid card kemer maçı görmemeye başlamıştık son zamanlarında. Dediğim gibi Feud harika işleniyor bu şovda bitse hayır demem. Devam etse de asla sıkmaz bence 1 ay daha ona da hayır demem. Maç Ortalamanın bayağı üstünde olur zaten bu adamlardan kötü bir maç çıkmaz. Ama feud burada bitecekse de bir maç türü görmek isterdim eklerlerse fena olmaz. Eklemezlerse de neden türü yok dedirtmez yani güzel bir maç izleriz. Şimdi benim asıl olayıma geleyim maçı kim kazanacak? Öncelikle şovda sonucu en belli olmayan maç bence. Otis ile alakalı illa ki bir şey göreceğiz. Otis ihanetiyle sami zayn kazanabilir fakat Gruptaki diğer üyeler Otis'i engeller ve Chad Gable'da kazanabilir. Temiz biteceğini sanmıyorum bu maçı Otis'in çok büyük bir etkisi olabilir. Olamayadabilir aslında WWE bu belli olmaz ne yapacakları. Ama ben daha fazla uzatacaklarını düşünmüyorum Chad Gable'da hak etti yani adam kaç yıldır kovalıyor kemeri desteği de aldı. YAV BU ADAMIN İSMİ SHORTY G OLDUĞU ZAMANLAR VARDI KARDEŞİM BU ADAM ŞU AN BU RİNG İÇİYLE HER ŞEYİ HAK EDİYOR. Neyse ben objektif düşünmeye devam edeyim Sami Zayn'da asla kötü bir şampiyon değil bu arada yukarıda da dedim. Öz ağabeyim benim. Ben bu harika feud'u Otis'in de bir şekilde etkisi olacağına rağmen Chad Gable'ın Kazanacağını düşünüyorum. Ama kim kazanırsa kazansın mutsuz ayrılmayacağız.[UWSL] ben yine Oran vereceğim her maçta vereceğim gibi daha iyi anlattığımı düşünüyorum. [/UWSL] [B]%52 Chad Gable %48 Sami Zayn [/B] Reklam yapmam lazım o yüzden etiketliyecem kusura bakmayın. [USER=35]@Kero[/USER] [USER=19]@The MANIAC[/USER] [USER=17]@The Lunatic Fringe[/USER] [USER=58]@agaoglu23[/USER] [USER=439]@muad'dib[/USER] [USER=85]@Spear of Chaos[/USER] [USER=28]@Hacken[/USER] [USER=33]@Johnny Sack[/USER] [USER=4]@Beast Incarnate[/USER] [USER=5]@ReQuem[/USER] [USER=41]@Gloom[/USER] [USER=63]@KALKTI!!!![/USER] [USER=76]@Ganbarimasu[/USER] [USER=255]@Deeppy[/USER] [USER=84]@Akashi[/USER] [USER=24]@Nature Boy[/USER] [USER=154]@sehinsahakahs[/USER] [USER=3]@Deathmatch Classic[/USER] [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Forum Genel
Üye Tezgahı
BeroMania | Analiz Köşesi
Menü
Giriş yap
Kayıt ol