Galatasaray, Paredes İçin PSG İle Anlaştı; Paredes İse GS'den 1 Hafta İstedi

Hacken

Joe Hendry
Konular
15
Beğeni sayısı
1,403
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Tempolu 8 ve 8.5 alınırsa pek bir önemi yok aslında. Kerem defansa iyi yardım ediyor.
Kereme güvenmem ben Avrupa için. Hala maç içinde konsantrasyon kaybı yaşıyor haliyle pozisyon kaybı da tetikleniyor. Geriye destek atmak lazım her türlü. Torreira'yı rahatlatacak ve arada koşu atacak dinamik bir 8 de olabilir. Bu sayede Fabinho - TAA taktiği gibi bekin arkadaki boşlukları cover edersin. Ama en garantisi savunma yönü iyi olan stoper arasına giren topçu gibi şu an.

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
Kereme güvenmem ben Avrupa için. Hala maç içinde konsantrasyon kaybı yaşıyor haliyle pozisyon kaybı da tetikleniyor. Geriye destek atmak lazım her türlü. Torreira'yı rahatlatacak ve arada koşu atacak dinamik bir 8 de olabilir. Bu sayede Fabinho - TAA taktiği gibi bekin arkadaki boşlukları cover edersin. Ama en garantisi savunma yönü iyi olan stoper arasına giren topçu gibi şu an.
Haklısın ama şöyle bir durum da var; ileride basan takımlara karşı çok iyi olur Parades çünkü iyi uzun top atar pressi kırar. Ama ayakta savunan takımlar için iyi bir 10 numara alınmadığı sürece oyun kurmada sıkıntı çektirir o tandem.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: