RPG Back To Business

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
620
Beğeni sayısı
1,226
PG Nakit
1,935
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

maxresdefault.jpg

Kamerlarımızda daha taze return'unu gerçekleştirmiş Jey Uso var. Kendisi tezahüratlar eşliğinde ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor...

20240311_RAW_Jey--9699fa9c9cdd2725b131065be127d092.jpg

Jey Uso: Aloha... evet, doğru duydunuz. Ben geri döndüm. Ama bu kez... bu kez farklıyım. Geçmişimde yaptığım hatalar... onlar artık beni tanımlamıyor. Ben bir yeniden doğuşun içindeyim. Acıların, hataların ve karanlığın derinliklerinde dolaştım... ama artık o geçmişimden bir şeyler çıkarıyorum. Yeniden doğuş, insanı değiştirir. Benim için, bu bir şans... bir fırsat. Artık buradayım, sadece ring için değil... ama kendim için de. Her adımımda, her hamlede... benim kim olduğumu, neyi temsil ettiğimi hatırlatacağım. Ailem için, geçmişim için... ve geleceğim için. Bu sadece bir dönüş değil... bu bir geri dönüş. Ve bu sefer, hiç kimse beni durduramayacak. Bu sefer... benim zamanım geldi.

jey-uso.jpg

Jey Uso: CM Punk... Seninle ringde karşılaşmak için geri döndüm. Ancak unutma ki, bu dönüş sadece benim için değil, aynı zamanda ailem ve hayranlarım için de. Benim için bu sadece bir savaş değil, aynı zamanda bir kanıttır. Benim kanıtım, Uso ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ve PGW'nin sahnesinde yeniden yükselme zamanının geldiğini gösterecek. CM Punk... Seninle ringde buluştuğumuzda, senin kemerini istiyorum. Ancak bana inan, bu sadece bir kemer mücadelesi değil. Bu, onur, aile ve gelecek için bir savaş olacak. Ve ben, bu savaşı kazanmak için buradayım. Aloha, CM Punk. Seninle ringde buluşmak için sabırsızlanıyorum. Ancak unutma, bu sefer farklı olacak. Bu sefer, seninle yüzleşen Jey Uso, geri döndü.

images

Jey Uso: Aloha, PGW evreni! Burada Jey Uso, ve benimle ilgili bir gerçek var... bu kemer benim için sadece bir hedef değil, aynı zamanda kaderim. CM Punk, seninle bir mesajım var. PGW şampiyonu olmak, sadece adınla değil, sahip olduğun güçle de ilgilidir. Ancak seninle bir farkımız var, Punk... Benim için bu sadece bir kemer değil, aynı zamanda ailemin mirasıdır. PGW evreni... Aloha! Benimle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuz için teşekkür ederim. Sizler benim motivasyonum, gücüm ve ilham kaynağımsınız. Bu gece, burada olmamın sebebi sadece kemer için değil, aynı zamanda sizler için. Sizlerin desteği olmadan, ben bu yolda olamazdım. Ve bu yolda ilerlemek için sizlerin desteğine ihtiyacım var. CM Punk ile karşı karşıya geleceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Ancak beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. Sizlerin gücü ve dualarıyla, bu savaşı kazanacağımızdan eminim. PGW evreni, sizinle birlikte olduğum için gurur duyuyorum. Sizler benim ailemsiniz ve bu yolda yürürken her zaman sizinle olacağım. Aloha!

Jey mikrofonu fırlatıyor ve ''FEIN FEIN FEIN'' tezahüratları eşliğinde girişe doğru yöneliyor...

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: