RPG The Miz Geri Döndü


Luci

cm punk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
85
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
0
RPG Karakteri
The Miz
Favori Güreşçi
CM Punk
I Came To Play çalıyor. Girişte The Miz'i görüyoruz.

1717192439051.png

Miz olağanca karizmasıyla girişte selamını veriyor. Egosuyla beraber ağır ağır ringe ilerliyor. Takım elbisesine dikkat ederek aprona çıkıyor, iplerin arasından tüm ihtişamıyla girerken şarkının kesilmesini bekliyor. Birkaç saniye sonra konuşmaya başlıyor.

1717192458247.png

The Miz: Yıllardır bu sektörde, bu işin içindeyim. Sevenim vardır, sevmeyenler vardır. Hatta beni sevenden daha çok, sevmeyen vardır. Bu önemli değil, çünkü ben de sizin aptal olduğunuzu düşünüyorum. (Seyircilerden olumsuz reaksiyon geliyor. Fakat Miz yine de sesini yükselterek devam ediyor). Ama sizden daha aptalları da var. Açıklamama izin verin ve çenenizi kapatın! (Daha büyük tepkiler gelirken Miz bağırarak konuşmaya devam ediyor). Bu kocaman sahne, herkesin odak noktasındaki bu ring, giriş müziğiniz, kıyafetleriniz... Herkes için özgürce ve eşit sunulmuş adil fırsatlar var. PGW de diğer şirketler gibi. Fakat hiçbir geri zekalı bu imkanları doğru bir şekilde kullanmıyor. Bu yüzden ilgi çekmek için kolaya kaçıyor ve en basit kuralı uyguluyorlar: Kimin ışığı sizden güçlüyse onunkini kullanın. Yıllardır başıma gelen her şeyin özeti işte bu! (bağırarak) The Miz harika bir güreşçi! Miz'in maçları oldukça keyifli geçiyor. (Miz taklit yapıyor) O zaman o maça karışalım. The Miz mikrofonda üstün bir performansa sahip! Seyirciler, Miz onlara hakaret de etse onu dinliyor. Çünkü ne diyeceğini herkes çok merak ediyor. (Miz taklit yapıyor) O zaman Miz konuşurken onu bölelim. Miz harika giyiniyor! Çünkü kendisine saygısı var ve bu yakışıklılığı takım elbise giyerek taçlandırmak en mantıklısı. (Miz taklit yapıyor) O zaman o takım elbiseyi yırtalım. The Miz'in giriş müziği milyonlarca dinlenmiş! Çünkü iyi bir kulağı var ve kaliteli müziğin ne olduğu konusunda fikri var. (Miz taklit yapıyor) O zaman Miz giriş yaparken onu bölelim.

Miz ciddileşiyor ve bağırarak devam ediyor.

The Miz: Herkes popülaritenin peşinde! O pre-show'a Miz TV duyurulduğu anda herkes akın akın şova geldi. Salonun bu anonstan sonra dolduğunu, tüm biletlerin satıldığını hepiniz görmüşsünüzdür. O güne kadar imzası bulunmayan güreşçiler şirkete imza attı, bunu da bilin. Patronlara ne kadar para kazandırdığımı tahmin bile edemezsiniz. Sadece adımın bu şovda yer alması sektörü hareketlendiriyor. Ben bu sektörün lideriyim. İster inanın, ister inanmayın. Buraya beni izlemek için para ödüyorsunuz. Tabii ki beni taklit etmek veya o şova tüm ihtişamımla çıktığımda bana müdahale etmek isteyecek kişiler olacak. Bunu anlıyorum. Ama o kadar ezik güreşçilersiniz ki... O küçücük beyinlerinizle basit stratejiler kurup beni kullanabileceğinizi düşünmeye çalışmanız oldukça komik. Sizi aptallar! Ekranda 5 dakika bile yer alamayacaksınız. Sizlerin yeri YouTube'daki Dark videolar. Size canlı yayında squash atmama bile değmezsiniz. O ekranda kapladığınız sürenin dolar karşılığı kadar bile maaş almıyorsunuz. Şirket sizin gibilerden zarar ediyor. Akıllı bir yönetici olsa, bu gibi kişileri soyunma odasına bile sokmaz. Ama sizler eskaza anlaşma imzalanmış, maliyeti nispeten az olan sıradan kişilersiniz. Her işin bir kanaat önderi ve onun amelasyonunu yapan sıradan kişiler vardır. Siz bu sıradan kişilerin amelasyonunu yapan basit kişilersiniz. Kanaat önderlerine hizmet eden sıradan kişiler bile değilsiniz. ONLAR KADAR BİLE OLAMAZSINIZ. BENİ ANLADINIZ MI?

1717194837962.png

The Miz öfkeyle bağırıyor. Sonrasında devam ediyor.

The Miz: Ben sektörün en iyisiyim. Ve geri döndüğüme göre sektörün en iyi şirket de artık PGW. Şimdi herkes dağılsın, çünkü buralara bir çekidüzen vermeye geliyorum.

I Came To Play çalıyor. Miz kameraya ters ters bakarken ekran kapanıyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: