RPG PAYBACK #36: Dark Match Sonuçları


Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
224
Mesajlar
716
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
0


PGW: PAYBACK #36 DARK MATCH RESULTS

5yR9xlv.jpeg


London Cup Eleme Maçı| Samoa Joe def. Sebastian (0:19) : Zil çalar çalmaz Sebastian, Joe'nun üstüne koşuyor ama Joe anlık bir refleksle çekilip ona Coquina Clutch bağlıyor. Sebastian hemen pes ediyor.

YDNHZHL.jpeg


Maçtan sonra gecenin erken saatlerinde üst tura çıkan Breeze, Joe'yu alaycı bir şekilde tebrik etmeye geliyor. Joe onun bu tavrına öfkelenip attığı yumruk ile Breeze'i yere seriyor. Fakat Breeze'i kaldırıp Muscle Buster hediye edemeden aniden kafasına selfie çubuğunu yiyor. Breeze, sersemleyen Joe'ya Beauty Shot vuruyor ve onun yerde yatarken fotoğraflarını çekiyor.

aixlnoo.jpg


kzx99ve.jpg


House of Black def. AJ Styles & Hangman Page (6:02): AJ Styles inanılmaz bir üç dakika geçiriyor ringde. Bir yerden sonra yorulup Hangman'a tag veriyor ve oradan sonra House of Black dominasyonu izliyoruz. Malakai, Black Mass vurup Hangman üzerinden tuşa gidiyor. Styles tuşu bozmak için ringe girecekken Buddy Murphy onu ayaklarından tutuyor ve maçı House of Black kazanıyor.

House of Black ekibi maç biter bitmez arka alana dönerlerken AJ Styles öfkeli bir şekilde Hangman'a bakıyor. Elini uzatıp onu kaldırıyor ama kaldırır kaldırmaz tek bir yumrukla onu yere seriyor. Styles Clash ile Hangman Page'i ring zeminine yapıştırıyor ve ringi terk ediyor.


 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: