RPG PAYBACK #36'ya Puanınız ve Değerlendirmeniz


PAYBACK #36'ya Puanınız ve Değerlendirmeniz


  • Kullanılan toplam oy
    12

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
224
Mesajlar
716
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
0
uZv8Wcg.png
 

muad'dib

sholarch
Katılım
8 Nis 2024
Konular
14
Mesajlar
2,569
Beğeni sayısı
437
PG Nakit
350
Konum
Amasya
RPG Karakteri
Samoa Joe
Şovun yarısını canlı takip etsem de son 2 segment kala işlerim çıktığı için canlı olamadım.

Genel olarak iyi şovdu gayet. Breeze'in hızlı ve sert galibiyeti, Brookes'un şirkette kalıcı şeyler yapacağının mesajlarını ufaktan almamız, Bate'in Venis için tam anlamıyla hayal kırıklığı olması, Gacy'nin aşırı iyi yazılmış bir returnu ve yeni şampiyonların segmentleri derken iyi bir haftalık şovu geride bıraktık. Elinize sağlık.

4.
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,767
Beğeni sayısı
2,259
PG Nakit
965
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
PGW AYLAR ÖNCE Bİ KALDIRDI, HALA İNMİYOR! 5. Bizim segmenti mekansal açıdan çok beğendim. Johnny Mayhem'le kırılma yaşadığımız bir dönemde iç döküp yaraları sardığımız bir promoydu. Burada ise yine bir kırılma noktası ama olumsuz anlamda. ME'de Jey Uso'nun geri dönüşü mutlu etti. Farklı oyuncuların yavaştan pota değiştirmesi güzel. Devinim iyidir. WM konusunu bekliyoruz artık.
 

Hacken

Joe Hendry
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
3,946
Beğeni sayısı
1,083
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Açılış segmenti keyiflendirdi. Sülo'nun hakettiği kemeri ile gövde gösterisi yapması, ona bu süreçte yol gösteren The Lodge'un verdiği verdiği vibe falan çok iyiydi. Devamında veteranlar ile girdikleri ağız dalaşı, zamanla olacak bir build-up'ın sinyalini veriyor bence bizlere. Morgan olayı muamma, bomba gibi bir şey çıkarsa hiç şaşırmam.

Tyler ve Val segmenti... Sessiz sakin bir bitiş oldu bazı şeyler için. Gelecek ne gösterir bilinmez ama Val, son dönemde daha olgun davranan bir güreşçiye evriliyor. Cayır cayır Turn sinyali aslında. Bate'in Danielson'dan etkilenişinin ağzından çıkanlara yansıması da ayrıca keyif verdi bana. Sex War'a olan inancım düştü biraz benim. Bate buradan hikayesini bitirmeye doğru koşar. JoMa da bir yerlerden çıkacaktır yakın zamanda.

Lesnar, Miz ve Edge üçlüsü ilginç bir diyaloğun içinde. 2 haftadır süregelen şeylerin sonucunda mevzular daha tam oturmamış olsa da karakterin kişisel özellikleri oldukça bariz çizildi. Muhtemelen haftaya anlarız diyorum.

Brookes da bir diğer haklı çıkan karakter. Galibiyetinin ardından olanlar ise fazlasıyla ilginç. Ripley'in Mansoor'u rezil ederek kendisine meydan okuması tam WTF'lık olay. Bunu da yakın takibe aldık.

Rhodes.. her şey bir sinema filmi edasıyla ilerliyor. Kabullenme evresinin ardından nasıl bir Cody - Seth izleyeceğiz acaba?

Gacy'nin geçirdiği değişim fazlasıyla radikal. Tavrı, konuşmaları beni aşırı derecede etkiledi. Wyatt Family'nin de yırtıcılık seviyesinin yüksek olduğunu düşünürsek onla anca böyle mücadele edilir. Promoları okumak için sözlük mözlük yetmez. Direkt dilbilimciyle okunmalı. @Centria

Karakterimin her şeyinden oldukça memnunum. Top Face (selam sana pipisiz Venis) olarak, daha iyi bir şey hayal edemezdim. Bryan, Bate desteğini belirtti fakat başka bir yola da adım atabileceğinin sinyallerini verdi bence. RTWM'de kesişimler içinde olacak feudlar izleyebiliriz.

Punk acayip çakal biri; malumun ilanı bu dediğim. Ustaca konuşmalarının üstüne 2 isim de maskesine iyi yüklenmiş Punk'ın. Promo kalitesi üst düzey her zamanki gib. Alberto, herkesin beklediği ve buraları hak eden biri. Ancak Seed'in return'de coştuk. İntikam için geldi ve yargısını dağıttı mikrofonuyla. Punk'ın da sebepler oldukça geçerli. Berto, Venis'e olan kızgınlığına hiç girmeyerek doğru adamı hedef seçmiş. Bu hikayeden de oldukça keyif alacağız gibi duruyor. Sonda şaşkınlıktan yamulduk ve merakla bekliyoruz bir dahaki haftayı.


NWO sonrası sakin, tam tadında bir şovdu. Fazla aksiyon olmaması bence daha keyifliydi. 4.5'tan 5.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: