Bir kaç AKTroller eleştirmiş benzin fiyatını, ya bilmediğimiz Bi sey var ya da kendi kendilerine muhalefet oluyorlar
Fatih Erbakan özelinde konuşacak olursak bu adam zaten teee en başından bu yana AKP muhalifi bir adam aslında. Normalde de adaylığını koymuştu ama kişisel hırsları yerine diplomatik ve pragmatist davranıp adaylığını çekti ve vekilliği kazandı. Ayrıca milli görüş gibi Türk sağ siyasetinde ülkücülükten sonraki veya ülkücülük ile beraber bir akımın temsilcisi. O yüzden Erbakan'ın gelecek seçimleri de düşünerek bu tip çıkışlar yapacağını düşünüyorum. RTE kontrolü olsun veya olmasın Erbakan Cumhur İttifakı'nda muhalefet yapacaktır.
Bahçeli ise tamamen kontrollü muhalefetin örneği çok net.
Aktroll mevzusuna gelecek olursak da ben bazı şeylerin gazının alınması olarak görüyorum. Çünkü şu durumda da tepki gösterilmezse seçmen farklı alternatiflere kayacak. Hazır muhalif blok dağılmışken muhalefeti de direkt elde tutmak sindirmek sanırım niyetleri. Ama o kitle yine trollükten vazgeçmiyor. Zamları KK'nın memur, emekli vaatlerine bağlıyorlar. Sözde KK bunları dediği için Yüce Reis altta kalmamak adına vatanı bunlara kaptırmamak için maalesef bu zamları yapmak zorunda kalmış :cry: bu pahalılık da bu yüzden olmuş.
Sonumuz nereye gidecek bilmiyorum.
Edit: Üstte Mehmet Şimşek ile ilgili yorum yapılmış. Bu da bir sebep olabilir tabii.