Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son şovda bu üçlüyü görünce inanılmaz yakıştırdım birbirine, gayet okey yani. Street Profits'in artık farklı bir şeyler denemesi gerektiği açık, Lashley önderliğinde bunu yapmalarından çok memnun olurum.
Tamamen alışkanlıkla ilgili ya. Bir ara RPG yönetirken Zayn'ı heel yaptığımda "Sami Zayn'dan heel mı olur" demişlerdi. 1 sene sonra heel turn geçirdi ve çok da iyi bir heel oldu bana kalırsa. Bayley, çok gevşek bir karakterdi ve heel turn geçirdikten sonra bence gerçekten etkileyici bir hal aldı. Bayley'den nefret ederken bir anda favori kadın güreşçilerim arasına girmişti. Güzel bir hikaye ile Lashley'in yanına yakışır bir ciddiliğe bürünebilirler ancak Face olarak birleşirlerse Lashley'in Profits'e uyum sağlayarak Orton'ın yaptığı gibi sürekli gülüp eğlenen bir karakter olmasından korkuyorum. Bazı güreşçiler asla Face olmamalı.