RPG Şirketin Tepesindeki Yabancı


jaques

çlk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
38
Mesajlar
3,622
Beğeni sayısı
1,107
PG Nakit
220
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
Favori Güreşçi
Drew McIntyre

dszhyxz.gif


Even through the darkest days
This fire burns, always.

Girişte PGW şampiyonu CM Punk beliriyor. Punk'ın yüzünde daha önce göremediğimiz garip bir ifade var. Kendisi rampada durduğu gibi seyircilerin olumlu desteğini almayı başarıyor. Punk onları süzüyor ve belinde duran PGW unvanına bakıyor. Şimdi hızlanıyor ve rampadan ilerleyerek ringin yolunu tutuyor. Ringe girer girmez görevliden mikrofon alıyor ve ringin ortasında durup seyircilerin tepkisini ölçüyor. Arenadaki sesin biraz olsun kısılmasını bekliyor fakat istediği sakinliği alamayınca mecburen konuşmasına başlamak için çabalıyor.

1sy0bzq.gif
hgg94zh.gif


CM Punk: Ben-

Üst üste "CM Punk ve "You Deserve It" chantleri geliyor. Punk kalabalığın gürültüsünden dolayı konuşmasına başlayamıyor. Duygulu gözlerle seyircilere bakıyor ve uğultuların sonlanmasını bekliyor. En sonunda tekrardan mikrofonu kendisine yaklaştırıyor.

CM Punk: Burada benden nefret edenler kadar her şeye rağmen benden haz edenlerin olması halen tuhaf hissettiriyor. Bunun için hepinize minnettarım. Gerçekten öyleyim.

1zkd49t.gif


CM Punk: Ben... Açıkçası hikayemin buraya evrileceğini hiç düşünemezdim. Birkaç hafta önceden bahsetmiyorum, tüm bunların en başından bahsediyorum. Buradan kovulduğum ilk gün bana gelip 6 ay sonra PGW şampiyonu olarak bu ringde konuşacağımı söyleseydiniz benimle kafa bulduğunuzu söylerdim. Fakat gelin görün ki buradayım, buradayız. En büyük PGW düşmanı, bu şirketin adını taşıyan ana kemeri beline takmış bir vaziyette, bu kadar insana karşı galibiyet konuşması yapıyor. Lizard King'in tuhaf günler bizi buldu diye mırıldanmasını şu an daha iyi anlayabiliyorum. '67 çıkışlı bir şarkıyı kendi durumuma bağlamam sizin gözünüzde çok sağlıklı bir hareket gibi duruyor mu pek emin değilim. En azından öyle olsa bile Christopher Daniels etrafta olduğu sürece şirketteki en narsist adam olarak beni anmazsınız değil mi?

Punk gülüyor.

CM Punk: Sanırım aramızda tüm bunların gerçeğe dönüşeceğine emin olan tek bir adam vardı. Big Valbowski. Evet, onun gözlerinde görmüştüm bunu. Benim PGW şampiyonu olacağımı ve anlam kazandırdığı bu kemerini ondan söküp alacağımı tahmin ediyordu. Adamı suçlayamam, öngörülerinde nokta atışı yapmış olması ona saygı duymama neden oldu. Şimdi dönüp bakıyorum ve onun kısmen de olsa bu kemere prestij kattığını düşünüyorum. Özellikle bu kemerin geçmişindeki kişilere baktığımda dediğim şeye kendimi ikna ediyorum... PGW Championship'i omuzuna atan önceki kişileri hatırladığınızı düşünüyorum. Chavo Guerrero (inanılmaz bir yuhalama geliyor) ya da sizin hatırlayacağınız şekilde, güreş kariyeri NOW'da CM Punk ve Chris Jericho tarafından acı bir şekilde bitirilen Meksika artığı. Peki ya diğeri? Bill Goldberg! (daha fazla gülüyor) Bu liste koca bir şaka olmalı... Belimdeki kemeri kazanmış herkesin kariyerini bitirdiğimi bilmiyordum. Sanırım içlerinde tek yolumun kesişmediği kişi Will Ospreay idi. Çocuk dikkatimi fazlasıyla çekiyordu ama Jeff Hardy ile takım olmaya karar verdiği an gözümden düşmekle kalmadı, ilgimi de kaybetti... Jeff Hardy demişken Val'dan önceki şampiyon olması ve ona da kendi çapımda bir ders vermiş olduğumu atlamayalım. O, diğerleri, saydığım tüm isimler, CM Punk'ın gazabıyla tanıştı. Tüm bu adamlar bir zamanlar PGW Champion olarak anılan adamlar. Bunu tekrar etmekten ne kadar nefret etsem de Val'ın aralarındaki en akıllı adam olduğunu kesinleştirmiş olduk . Ama elbette bu onun "en iyisi" olduğunu kanıtlamıyor çünkü "en iyisi" tam olarak karşınızda duruyor.

eem21ge.gif


CM Punk: Ben buradakilerden farklıyım dediğimde şaka yapmıyordum. No Way Out'da sadece PGW şampiyonu olmakla kalmadım, tek bir stratejiyle bu şirketi ortadan ikiye böldüm. Civil War'da bile açılamayan derin bir çatlak açtım ve bunu resmen sihirli ellerimi kullanmadan yaptım. Elbette bunun sonucunda insanlar zarar gördü. Kimi masum, kimi suçlu... Buradan Humberto'ya geçmiş olsun dileklerimi tüm kalbimle iletiyorum. Eğer Venis'in bu kadar gözünün döneceğini bilsem yaptığım şeyi yap-

Arenaya sessizlik hakim olurken Punk, PGW Championship'i belinden çıkarıyor ve izleyicilere göstererek yarım kalan cümlesini büyük bir coşkuyla tamamlıyor.

to23wqr.gif



CM Punk: Lanet olsun ki bir daha yapardım. Bin kere daha yapardım. Bu gördüğünüz şeyin sahibi olmak için aynı döngüyü sonsuza dek tekrarlardım! Hiçbiri masum değildi. Onlar için üzülmeyin çünkü bunu yaşamayı hak ettiler. Merhamet ise şimdilik başka bir bahara kaldı. Ben, PGW şampiyonu olmanın gerekliliğini yerine getiriyorum. Şampiyon olmaktan da ötesi, CM Punk olmak... Bunu gerektirir.

Duraksıyor ve oldukça içten bir şekilde gülümsüyor.

CM Punk: Onların uykularının kaçmaya başladığını biliyorum. Tüm bu mevzunun ise sizi korkutmasını istemiyorum. Ben, hiçbirinizin tedirgin olmasını istemiyorum. En büyük PGW düşmanının eline düşen bu kemer güvende olacak. Bana ayak uydurursanız buranın olduğundan daha parlak bir hale geldiğini göreceksiniz. Prestige Grand Wrestling'i belki arındırmayacağım ama ona anlam katacağım. Buradaki herkese bir "yabancının" bin tane "yerliden" iyi bir PGW şampiyonu olabileceğini göstereceğim.

6l0sniu.gif


CM Punk: Kemerlerinizi bağlayın... ÇÜNKÜ CM PUNK, PRESTIGE GRAND WRESTLING'IN SÜRÜCÜ KOLTUĞUNA GEÇTİ... SON DURAK LONDRA.

tnrvtzb.gif


Punk mikrofonu yere atıyor ve müziği tekrar çalarken o da kemerini kaldırıyor. Kameralar kapanmadan gördüğümüz son görüntü bu oluyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: