WWE NXT Tartışma Konusu | 28.05.2024


Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
467
Mesajlar
4,293
Beğeni sayısı
1,559
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
WWE-NXT-New-Logo.jpg


* Şovu GM Ava açıyor ve ringdeki örtünün altında NXT Women's North American kemeri var. Daha sonra şovun konuğu Sexxy Red geliyor twerk ata ata ve merdiven maçının katılımcılarına dört kişi daha eklenecek bugün diyor. Red'de Battleground şovunda host olacakmış. İkili örtüyü kaldırıp kemeri gösteriyor ve ringe Tatum Paxley damlayıp kemeri kaftilemeye çalışıyor. Michin dalıyor ringe ve ona saldırıyor.

Michin def. Tatum Paxley - 9 dakika süren maçı Eat Defeat ile kazanıyor Michin ve katılımcılardan biri oluyor. Maç esnasında Jaida Parker'ı da izlerken görüyoruz.

* Joe Coffey röportaj verirken Ora Mensah damlıyor ve Gallus'un Noam Dar'a saldırdıklarını düşündüğünden dolayı oldukça sinirli. Joe'da böyle bir şey yapsaydık haberin olurdu diyor. Ora'nın da aklı Trick'e kayıyor ve Lash'de o yapmamıştır diyor.

* Lola Vice arka alanda gölge boksu yaparken Arianna Grace geliyor. Underground maçının tehlikeli olduğunu ve Shayna'nın da bir o kadar acımasız olduğunu falan söylüyor. Lola'da gel de tehlike gör çekiyor ona.

Ridge Holland def. Riley Osbourne - 11 dakika süren maçı Holland kazanıyor.

* Gallows ve Anderson röportajda güncel şampiyonlar Frazer & Axiom'a sallıyorlar.

* Arka alanda biri Ora Mensah'a saldırmış yerde Mensah.

The O.C def. Edris Enofe & Malik Blade - 9 dakika süren maçı Magic Killer ile kazanıyor ekip. Maçtan sonra şampiyonlar Axiom & Frazer püskürtüyor O.C'yi ringden. Battleground'da bekliyorlarmış onları.

* Dante Chen, Lexis King'e karşı aldığı zaferden bahsediyor ve sıranızı bekleyin o fırsat gelecek diyor diğerlerine. Lexis King damlıyor ve dümenden kazandın gel rövanş diyor. Dante dünden razı.

* Trick ve Je'Von Evans arka alandalar Sexxy Red'de geliyor ve onun yeni albümü övüyorlar. Red burada olmaktan çok memnunmuş. Evans gel maçta yanımızda dur diyor. Red düşüneceğim diyor.

* Roxanne geliyor kemeri ile beraber ve şampiyon olmasına rağmen insanların onu küçük gördüğünü falan söylüyor. Daha sonra Ava geliyor ve madem büyük görünmek istiyorsun al sana rakip diyor ve JORDYNNE GRACE geliyor. Meydan okuyor ve Battleground'da çifte şampiyon olacakmış. TNA Knockout Şampiyonu bu arada Grace.

* Eddy Thorpe hakkında klip izliyoruz.

Lola Vice def. Arianna Grace - 2 dakikada mahvediyor Lola Vice. Maç sonu Shayna'ya sallarken Shayna geliyor ve arbedeye güvenlikler müdahale ediyor.

* Carlee Bright hakkında vignette izliyoruz. Ponpon kız geliyormuş bir tane yeriz.

* Natalya,Karmen Petrovic falan var arka alanda. Izzi Dame geliyor (böyle bir şey yok ya) ve Petrovic'e sataşıyor ardından orada da arbede oluyor.

* Charlie Dempsey geçen haftanın acısını kendi tayfasından çıkarmaya çalışıyor. Kupasını geri alması lazımmış. Damon Kemp'e gereksiz "kapiş" dedirtmek istiyor ve bunun sorunu ne diyorlar Dempsey'in arkasından.

* Revirde Ora Mensah'ın durumuna bakıyorlar ve Jakara gelip ben Trick'e soracağım bana yalan söylemez diyor.

Dante Chen def. Lexis King - 2 dakika süren maçı Crucifix ile alıyor Chen ve maç sonu King saldırıyor ona.

* Josh Briggs hakkında vignette izliyoruz.

* Shawn Spears röportaj veriyor ve Briggs'in ruhu bozuk biri olduğunu söylüyor ve tamire ihtiyacı varmış.

Kelani Jordan def. Wren Sinclair - 3 dakikada Split-Legged Moonsault ile alıyor Jordan ve diğer katılımcı oluyor.

* Stevie Turner, Ava'nın odasına dalıyor ve adaletsizlik olduğunu Grace'in hemen gelip hak elde ettiğini söylüyor. Grace'de geliyor haftaya maç yapalım o zaman diyor.

* Wes Lee kemer hakkı elde ettiği için mutluymuş fakat Joe Coffey'in de aday olduğu için mutsuzmuş. Şampiyon Oba Femi geliyor ve kemer bende kalacak zaten fark etmez çekiyor.

Trick Williams & Je'Von Evans def. Gallus - Trick Shot ile çözüyor maçı Trick ve maç sonu Lash geliyor ve ona sen mi saldırıyorsun diye soruyor. Trick tam cevap verecek iken ışıklar kararıyor ve aydınlandığında ringde biri var. BU ETHAN PAGE. Trick'e saldırıyor Page ve kemerle poz veriyor. Şov da bu görüntüyle sona eriyor.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: