WWE RAW Tartışma Konusu | 27.05.2024


Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
467
Mesajlar
4,288
Beğeni sayısı
1,553
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
20240527_RAW_LivBecky_FC_tonight-7107806f3dc704589ce67830325dc3b8-1125x570.jpg


* Şovu Kaiser'in anonsuyla KOTR kazananı Gunther açıyor. Gerçek kral olduğunu falan fişman söylüyor. Sonra Damien Priest geliyor yanında JD ve Balor ile. Yerini bil ayağı çekiyor Priest'e. Rakip olarak saygı duyuyormuş ama ona. Gunther'da kemer kimde olursa olsun Summerslam'de alacakmış. Drew gelip Priest'i Clash at the Castle'da yeneceğini söylüyor. Berkan Kutlu gibi orası farklı falan çekiyor. Sonra Strowman geliyor ve Priest'le bakışıyorlar.

Braun Strowman def. JD McDonagh - Balor ve Carlito'nun müdahalelerine rağmen Strowman Running Powerslam ile kazanıyor. Maçtan sonra üçlü yine saldırmaya çalışıyor fakat Braun yine püskürtüyor onları. JD en son sandalye ile vurup kaçıyor. Strowman'da kovalıyor onu.

* Liv Morgan röportaj veriyor. Dominik'in yaptığını tahmin edememiş ve kemerini koruyacakmış.

* Carlito ile Balor konuşuyor yaşananlar hakkında. Priest gelip JD'yi bulun ve toplanalım diyor.

* Ricochet doktor kontrolündeyken Ilja Dragunov geliyor. Geçen hafta Spear gelirken onu itip hareketi kendi yediği için teşekkür ediyor Ricochet'e. Ricochet maç istiyor tekrardan. Ilja sakat adamla dövüşmem diyor fakat ısrarı geri çevirmiyor. Bu gece tekrar maça çıkacaklarmış.

Ricochet def. Ilja Dragunov by DQ - Shooting Star Press sonrası Bron Breakker geliyor tekrar ve saldırıyor ikiliye. Adam Pearce gelip bağırıyor Bron'a fakat oralı değil. Gülerek terk ediyor ortamı.

* Arka alanda bağırmaya devam ediyor Pearce. Belki de onu draft ettiği için pişman olabilirmiş. Kiana James geliyor sonra ve onunla konuşmak için ofise kaçıyor Pearce.

* R-Truth dışarıda dondurma satıyor arabada. New Day gelip takım kemerleri için maç bağlamaya çalışıyor. Kross geliyor sonra ve Woods'a New Day saçmalığından kurtulursa yardım edebilirmiş. Kofi'de karşı çıkıyor ve Woods'da haftaya AOP ile maç istiyor.

Authors of Pain def. Creed Brothers - Scarlett'in Ivy Nile'ı merdivenlere vurmasından dolayı oluşan dikkat dağınıklığında AOP maçı çözüyor.

* Rey Mysterio arka alanda promo kesiyor. Carlito'nun hala LWO'da yeri hazırmış fakat Cruz Del Toro'ya yaptıkları hoş değilmiş. Bu gece de onun bedelini ödeyecekmiş.

* Sheamus arka alanda promo keserken Strowman hala JD'yi kovalıyor. Liv Morgan'ı da görüyoruz ortamda.

* Sheamus ringde promo kesiyor bu sefer ve Kaiser'e sallıyor. Kaiser'den arka alanda yanıt geliyor. Sheamus'da sinirlenip yanına gidiyor fakat Kaiser arkadan dalıyor. Kavgayı güvenlikler ayırıyor falan.

* Becky arka alanda Lyra'ya gaz veriyor. Kazanmanın ve öğrenmenin zamanıymış.

Lyra Valkyria def. Kairi Sane - Roll Up ile kazanıyor Lyra.

* Judgement Day kulüp evindeyiz. Priest Carlito'ya niye oradaydın diyor o da takılıyordum diyor. Dominik geliyor sonra ve Priest onu azarlıyor. O olmasa Becky zaten yenermiş. Dom'da düzelteceğim falan diyor.

* Dakota Kai ve Kairi Sane, IYO SKY'ın yanına geliyorlar arka alandaki bir odada. IYO birden kafayı kırıp japonca bağırarak ortalığı yıkıyor.

Rey Mysterio def. Carlito - Yaklaşık 11 dakika süren maçı 619 ile alıyor Rey.

* Gable yine ekibe azara devam ediyor. Otis'e geçen haftadan dolayı kendini affettirmek istiyorsan Bronson Reed'i yenmen lazım diyor.

Bronson Reed def. Otis - Otis Caterpillar denerken hayranların hoşuna gittiği için hareket esnasında Gable durduruyor onu. Reed de fırsattan istifade üstünlüğü alıp Tsunami ile bitiriyor.

* Gable mağlubiyetten dolayı Otis'i kemerle vurarak cezalandırmak istiyor fakat ilk Dupri sonra da Sami Zayn durduruyor onu. Zayn Otis'e nasiyat verirken Gable dalıyor ona. Zayn yumruklarken Otis engelliyor onu. Gable'da fırsattan istifade German Suplex vuruyor Zayn'e ve ekip hep beraber arka alana ilerliyor.

Liv Morgan def. Becky Lynch - Sonlarda Dominik geliyor ve kafesin kapısını açıyor. Balor ve JD'de geliyor fakat Strowman'da fırlıyor. Becky tam kapıdan çıkacak iken Strowman kovalama esnasında kapıya çarpıyor kapı da Becky'e çarpıyor. Liv'de ayaklanıp çıkıyor ve kemerini koruyor.

* Liv Morgan galibiyetini kutlarken Dominik'i dudaktan öpmeye başlıyor ve şov da bu görüntüyle sona eriyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: