PPV AEW DoN Spoiler - Anarchy In The Arena


Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
502
Mesajlar
4,398
Beğeni sayısı
1,602
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
EVP ve Okada girişini yapıyor. Jack Perry tam girecek iken seyirciler arasından Danielson ve FTR fırlıyor ve maç başlıyor. Darby'de katılıyor sonra giriş müziğiyle beraber. Giriş müziği bitmek bilmiyor kavga esnasında bile. Nicholas mikrofonu alıp kavga esnasında kendi parçalarının çalmasını istiyor ve EVP theme song eşliğinde dalıyorlar rakibe. Sonra Bryan üstünlüğü alıp kendininkini çalmasını istiyor ve FINAL COUNTDOWN ÇALARKEN KAPIŞIYORLAR HERKES BİR TARAFTA LAKŞSGKLSGLKŞASGŞLK. PARÇA SUSMUYOR DARBY COFFIN DROP İLE TEPEDEN UÇUYOR DEVAM EDİYOR HALA. Matthew bir süre sonra mikrofonu alıp susturun müziği fiyatı pahalı diyor ve sonunda susuyor müzik fakat arbede devam ediyor.



Diğer üçlü ring ve etrafında kapışırken Darby ve Jack Perry arka alanda garip yerlere gidiyorlar. Darby kova suda boğuyor Perry'i. Ringde bir süre arbede dönerken arka alana dönüyoruz tekrardan JACK PERRY SCAPEGOAT YAZILI KAMYONLA DARBY ALLIN'A BODOZLAMA GİRİYOR. PERRY'DE ARAÇ İÇİNDE HAREKETSİZ!



Ringdeki arbede devam ederken Okada akıyor ringde fakat DARBY ALLIN SENDELEYEREK GELİYOR KAÇMIŞ! EVP Allin'i haşladıktan sonra rampanın arkasından asansörle aşağı yolluyorlar onu ve DANIELSON'A DIŞARIDAKİ JETON MAKETİNİN ÜSTÜNE MELTZER DRIVER!

Girişte kavga devam ederken Wheeler masa alıp geliyor. Okada kurduktan sonra ona saldırıyor ve aşağıdaki masadaki Danielson'a Elbow Drop! Nicholas stage tepesinden masadaki Wheeler'a Swanton! JACK PERRY GÖZÜKÜYOR! PERRY BİRDEN TONY KHAN'I TUTUP RİNGE GETİRİRKEN ALLIN GÖZÜKÜYOR VE FLAMETHROWER İLE YAKIYOR JACK PERRY'İ! EVP yangın söndürücü ile müdahale ediyor hemen.



Ringdeyiz. EVP Allin'i haşlıyor biraz ve yukarıdan bir şey istiyorlar. Tepeden aşağıya kanca iniyor ve Elite bağlıyor ayağı Allin'in kancaya. FTR durdurmaya çalışsa da engel olamıyor ve DARBY ALLIN'I ASIYORLAR KANCAYLA BAŞ AŞAĞI. DAHA SONRA RAPTİYELİ AYAKKABILARLA SUPERKICK! Bir süre sonra Bryan geliyor ringe ve döktürüyor bir süre. En sonunda yarım saattir falan asılı kalan Darby'e bakmak isterken JACK PERRY'DEN BUSHAIKO KNEE! TUŞ GELİYOR JACK PERRY ELITE'E KAZANDIRDI! DARBY BİR 10 DAKİKA FALAN ASILI KALDI HAVADA OLECEM.



Jack Perry babaninyonun noktayı koymasıyla Elite maçı kazanıyor ve poz keserken şov da sona eriyor.

GOjyPf8XUAAwq5Z
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: