PPV AEW DoN Spoiler - TNT Championship


Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
638
Mesajlar
5,173
Beğeni sayısı
1,844
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan
Favori Güreşçi
Malakai Black
Kafes ve tepesindeki teller hazır. İlk olarak challenger Malakai Black geliyor. (benim adam girdi) Daha sonra ise South of Heaven çalıyor ve etraf kıpkırmızı oluyor. Adam Copeland birden yerden yükseliyor ve Brood temalı girişini yapıyor. Ve maç başlıyor. Copeland köşeden aldığı tellerle erkenden Black'in kafasını kanatıyor. Daha sonra Black'de Adam'a köşedeyken çelme takıp kafasını tellere yapıştırıyor ve onun da kafa kanıyor. Black'den masaya Sunset Flip Powerbomb, Adam'dan Spear geliyor fakat tuşlar gelmiyor. Adam Black'i masaya yatırıyor ve etrafını tellerle sarıyor. ADAM COPELAND KAFESİN TEPESİNE ÇIKIYOR VE ELBOW DROP! Tuş gelmiyor ama. Spear için bekliyor Adam ve kalkınca üstüne doğru koşuyor fakat BLACK MASS! YİNE TUŞ GELMEDİ! Black, Copeland'ı tekmeyle kafesi parçalayarak dışarı yolluyor ve Brody King ile Buddy Matthews geliyor. İkili süzüyor şöyle bir VE COPELAND'IN TARAFINA GEÇİYORLAR! Black şaşkın bakarken BRODY'DEN COPELAND'A CLOTHESLINE! YUVAYI SATMADILAR! Üçlü Adam'ı ringe sokuyor ve kafasını tellerle kaplıyor. Tam işi bitirecek iken ARENA KIPKIRMIZI! BRODY BİRDEN KENDİNİ YERDE BULUYOR! RİNGİN ALTI AÇILIYOR VE GANGREL! GANGREL AEW'DA! Gangrel Buddy ve Brody'e DDT vuruyor fakat Black'ten ona Black Mass! Black arkasını dönüyor ve COPELAND'DAN SPEAR! COPELAND TUŞA GİTMEDEN TELLERLE CROSSFACE BAĞLIYOR VE BLACK HAREKETSİZ KALIYOR! (biz ne zaman gülcez bu sektörde) Adam Copeland kemerini koruyor ve Gangrel ile sarılıyorlar. Buddy ve Brody'de Black'i arka alana taşıyorlar.



 

Cigaretta

PG.com Kullanıcısı
Katılım
29 Nis 2024
Konular
7
Mesajlar
158
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Edge
Gangrel dönmüş harbiden dkdldldld gözün aydın olsun Adam ağabey. Şaka maka sen bu yaşlarda ne klasikler izletiyorsun bize ya. Ben aşırı beğendim maçı, sadece kemeri salsa daha iyi olurdu. Bu feud daha sürer gerçi işin sonunda kemer değişir mutlaka.
 

Huma

huma
Katılım
9 May 2024
Konular
36
Mesajlar
434
Beğeni sayısı
114
PG Nakit
150
Steel cage türünün en büyük eksisi hareket alanının çok kısıtlı olması. Maçta arada durgunluklar olsa da keyifliydi. Umarım Copeland darksider olaylarından bir an evvel kurtulup heel rated-r karakterine döner.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: