PPV AEW DoN Spoiler - Büyük Return!


Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
632
Mesajlar
5,030
Beğeni sayısı
1,801
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Adam Cole ringe geliyor ve mikrofonu alıyor. Cole sakatlığından ve Roderick Strong'un kaybından dolayı seyirciyi suçluyor. Cebinde de meşhur Devil maskesini görüyoruz. Cole en sonunda maskeyi göstererek tam sağlığına kavuştuğunda şeytanın döneceğini söylerken ışıklar kararıyor ve ışıklar kararıyor! Ekranda video dönüyor ve videoda kameralar koridordan bir odaya doğru giriyor. Odada ise yakından tanıdığımız bir şal var. Daha sonra Cole'un yarısı yırtık bir resmi beliriyor. Daha sonra resmin diğer parçası birleşiyor ve resimdeki isim...

MAXWELL JACOB FREIDMAN!




Müziği duyuluyor ve MJF ringe geliyor! Geri döndü! MJF ringe girdikten sonra Cole ona bir şeyler söylüyor ve sarılıyorlar. Fakat...

MJF'den hayalara tekme geliyor! MJF üstüne bir Brainbuster patlatıyor Cole'a ve mikrofonu alıyor. NJPW ya da Vince McMahon'a ihtiyacı olmadığını kendisine yettiğini, arkadaşlıklara da son verdiğini saf nefretle devam edeceğini söylüyor. Daha sonra maskeye sallıyor bayağı. Maske korkaklar içinmiş ve saçmalıktan ibaretmiş. Maskeyi yere atıp tekmeliyor ve Elbow Drop vurup seyircilere doğru fırlatıyor. En sonunda ise hiçbir yere gitmeyeceğini söylüyor ve kaldığını kesinleştiriyor!



 
Son düzenleme:

Huma

huma
Katılım
9 May 2024
Konular
36
Mesajlar
402
Beğeni sayısı
103
PG Nakit
150
Return kesinlikle çok çok daha iyi yapılmalıydı. Keşke main eventte büyük etki yapacak şekilde dönseydi. Şirketin en büyük adamını açılış maçından sonra segment yapıp getirmek, çok kötü bir booking kararı.
 

Hacken

Joe Hendry
Katılım
2 Tem 2023
Konular
12
Mesajlar
4,527
Beğeni sayısı
1,211
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Şirketin en büyük adamını açılış maçından sonra segment yapıp getirmek, çok kötü bir booking kararı.
Dünyanın en büyük adamı falan ya şirketten ziyade. Bence de düz booking ancak o kadar kötü mü emin değilim. Kaldığı yerden devam etti gibi bakıyorum. Daha iyi tabii ki olabilirdi kesinlikle katılıyorum segmentin zamanına vs. Ama bu da benim için kotaran bir booking.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,137
Mesajlar
15,802
Beğeni sayısı
4,021
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Muhteşem bir geri dönüş ya. Dönüşün booklandığı kısım eleştirilere açık tabii ama bir şovun her kısmını izletmek istiyorsan MJF kartını tabii ki kullanırsın. Gelmeden önce izlettiği promo, müziği çalınca gelen seyirci reaksiyonu, sonrasında MJF'in yaptıkları ve kestiği promo... Dip tırnak draw bu çocuk ya, hem de bu yaşta. WWE'de görmeyi isterdim ama Cole ile olan hikayesinin yarım kalmamasına da sevindim yalan yok, bu hikayenin sıkı takipçisi olacağım.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: