🏎️ Charles Leclerc Kendi Evi Monaco'da Kazandı!! 🏁

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
633
PG Nakit
1,175

Charles Leclerc kendi evinde pole'den başladığı yarışı kazandı! 1931'de Louis Chiron'dan sonra burada kazanan ilk Monakolu! Şampiyonada puan farkı 31'e indi.

🥇 Charles Leclerc
🥈 Oscar Piastri
🥉 Carlos Sainz
4. Lando Norris
5. George Russell
6. Max Verstappen
7. Lewis Hamilton 🟣
8. Yuki Tsunoda
9. Alexander Albon
10. Pierre Gasly​

Son düzenleme:

agaoglu23

belair
Konular
24
Beğeni sayısı
742
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Spikerler yüzünden 30 tur pit stop bekleyen izleyiciler vardır muhtemelen, şu rezilliği lütfen biri açıklasın ya da çözsün ya.

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
633
PG Nakit
1,175
Yarışın ilk turunda büyük kaza oldu kırmızı bayrak çıktı. Kırmızı bayrak altındayken neredeyse herkes farklı set lastiğe geçti. Yani yarış içerisinde pite girip lastik değiştirme zorunlulukları kalmadı. Ama Bein'deki spikerler sanki lastik değiştirmek zorundalarmış gibi anlatmışlar bütün yarışı. 😀 Ben gavurca spikerle izliyorum ama öyle şeyler duyuyorum ki valla sporla zerre alakaları yok. Jason Tahincioğlu bile kuralları terimleri bilmiyor.

Hacken

Joe Hendry
Konular
15
Beğeni sayısı
1,431
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Yarışın ilk turunda büyük kaza oldu kırmızı bayrak çıktı. Kırmızı bayrak altındayken neredeyse herkes farklı set lastiğe geçti. Yani yarış içerisinde pite girip lastik değiştirme zorunlulukları kalmadı. Ama Bein'deki spikerler sanki lastik değiştirmek zorundalarmış gibi anlatmışlar bütün yarışı. 😀 Ben gavurca spikerle izliyorum ama öyle şeyler duyuyorum ki valla sporla zerre alakaları yok. Jason Tahincioğlu bile kuralları terimleri bilmiyor.
Yabancı spiker seçeneği şart ya bizim yayın uygulamalarına ülkede.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: