RPG ANOTHER LIFE


Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
2,082
Beğeni sayısı
380
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
FIfA6PmaUAEHebc.jpg:large
7ym3z4cknvt61.jpg


ANOTHER LIFE

Will Ospreay PGW'da uzun bir süre saltanat kurup bir çok kişiye karşı gelirken madalyonun diğer ucunda geldiği ilk günden beri ciddiye alınmayan ve sürekli hakkı elinden alınan bir Jeff Hardy izledik. Will Ospreay kazanmış olduğu iki unvanı da ulaşılması zor bir noktaya taşıdı, ikisini aynı anda koruyamamış olsa da yine şampiyonluk unvanını kaybetmedi, rakipleri kapıyı kapatırken bile geri gelip tekrardan onunla yüzleşmek isteyeceğini söyleyecek kadar kendini kabullendirmişti. Jeff Hardy bu süreçte o merdivene tırmanamamıştı ve hatta bağımlılıkları yüzünden tekrar tedavi olmak zorundaydı. Will için hikaye elbette toz pembe ilerlemiyordu, her ne kadar rakipleri kabul etse de artık istenmediğini hissediyordu. Güreş için ve şirket için yaptıklarını unutturmak için bir fırsat arıyorlardı sadece.

İki istenmeyen güreşçinin hikayesi aslında Mayhem için savaşırken kesişmişti. Jeff, Will tepkisini gösterdiğinde ilk orada olandı. İkisinin de şampiyon olduğu 8 günlük bir dönem. Hatta o dönem Jeff, Nigel ve Ospreay'i aynı şeyi savunmak için bir araya bile getirebilmişti. İnsanlar Jeff'in bu tutumlarını ve hakkının yenmesine rağmen kendi bulunduğu brand için savaşını o dönem çok samimi bulmadı. Sosyal Medyada onun bağımlılığı yenmediğine inanan insanlar vardı. Jeff, tüm o söylentileri haklı çıkardı ve tekrar bir güreş maçına madde etkisindeyken çıktı. İnsanlar Will Ospreay ise o gece şirketin iki ana unvanını savunmaya çalışarak harika bir performans göstermişti. Bir tarafta merdivenin en tepesinde olan adam ile çukurun içinde olan bir adam.

Will Ospreay ne kadar başarılı ilerlese de insanların ondan uzaklaştığını ve yalnız bırakılmaya çalışıldığının hep farkındaydı. Ama bunu hiç yansıtmak istemedi, İnsanlar ondan sıkılmıştı ve sürekli eleştirmek için yer arıyordu. Ne kadar büyük bir başarı da olsa aslında kimseyi mutlu edememişti. Will Ospreay başarıyı temsil ediyordu, Jeff Hardy ise Başarısızlığı. İkisi de ne yaparsa yapsın kimseyi mutlu edemeyecekti ve aslında bu iki insanı da ortada birleştiren şey buydu. İkisi de aslında güreş sever insanları bir arada tutmak için elinden geleni yapıyordu. Ama hayatın acı bir gerçeği vardır ki; ne yaparsan yap herkesi tatmin etmek imkansızdır. O bahçeyi ne kadar temiz tutarsan tut, bir hata yaptığında bahçe için yardım istemediklerini bile iddia edebilirler.

Double Or Nothing Şovunda bu ikili tekrar karşılaştı, Jeff Hardy Ospreay'nin saltanatını sonlandırmıştı. Ospreay yaptığı onca şeyden sonra silinmeye çalışacağını biliyordu, alışmış olmanın verdiği olgunlukla yine bunları yansıtmadı ve işini yapmaya devam etti. Jeff ise yine eleştirilerin altında kaldı, şampiyonluğu ve rövanş hakkında yaşadığı haksızlıklar sonrasında artık istenmeyen adam oydu. Grev olduğunda bile bir taraf seçmedi çünkü taraf seçseydi bir şekilde bundan en çok darbeyi alacak kişinin kendisi olacağını biliyordu. Taraf seçmediği için bile dışlandı ve Jeff sadece güreşi ile cevap vermek istediğini belirtti. Artık hakkını aramaya çalışmaktan yorulmuştu ve kimsenin anlamak istemeyeceğini biliyordu.

Will Rumble için döndüğü zaman Jeff'i şampiyon olarak göremediği için üzgündü. Ama onun başına gelenleri en iyi anlayan kişi oydu. Birbirlerinin yalnız kalışını anlayan ve artık ne için savaşmaları konusunda ders alan iki öğrenci.

İyi bir rakip, sahte bir dosttan üstündür diye düşünülebilir ama aslında bu ikili farkında olmadan birbirlerine ne kadar benzediğini gün geçtikçe görecekti. İkisinin de amacı şimdilik Triple Crown yapmak, bunu her zaman yaptıkları gibi yapmayı istiyorlar. Güreşerek, adil bir şekilde.

İkisi de farklı bir insan olmak yerine aslında içlerinde olan diğer kişiliğe şans vermesi gerektiğini düşündü.

Another Life kuruldu.

Üyeler:
Jeff Hardy - Will Ospreay
@Mamy D Way - @Netuno


Theme Song:



Bonus:

90727bf2de00d3ba9f7e18917b727dd0c9cb45fe.gif
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
2,082
Beğeni sayısı
380
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Forum cahili olduğumdan spoilerı halledememişim püğ, abiler oyuna yeni başlayanlar var diye ben kendi gözümden özet geçmek zorunda kaldım çünkü epey uzun bir hikaye aslında olabildiğince kısaltmaya çalıştığım hali bu
 

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
2,305
Beğeni sayısı
967
PG Nakit
275
Forum cahili olduğumdan spoilerı halledememişim püğ, abiler oyuna yeni başlayanlar var diye ben kendi gözümden özet geçmek zorunda kaldım çünkü epey uzun bir hikaye aslında olabildiğince kısaltmaya çalıştığım hali bu

Ben hallettim. Dün şovda Özer'in yorum patlattı. Güncelde mentali en sağlam ikili bunların olması çok tuhaf geliyor. Divizyonda başarılar her takım gibi, alev alev.
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,592
Beğeni sayısı
1,526
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Yani bu kadar organik gelişen bir hikaye daha olamaz aslında. Uzun süreli bir plan içerisinde bu kadar istikrarlı bir hikayede olması cidden inanılmaz. Ospreay ve Hardy'nin tam olarak ters kariyerleri oldu. Ancak geldikleri noktanın aynı olması gerçekten de müthiş bir şey. Askerliğimden ötürü elbette benim müthiş bir kısıtlamam var ancak bu takımı en iyi takım yapmak için elimden geleni yapacağım. Oynamaya en hevesli olduğum dönemdeyim açıkçası.
Gel gelelim bu beş dakikalık rövanşı kim kazanacak.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: