Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
başarısızlık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="muad'dib" data-source="post: 233383" data-attributes="member: 439"><p>[SPOILER][MEDIA=youtube]PqGze9ZIwzw[/MEDIA][/SPOILER]</p><p></p><p style="text-align: justify">Joe, onun için kısa ama etkili geçen maçın ardından elinde mikrofonu ile hızlı adımlarla ringe gelerek sandalyesino oturarak söze giriyor. </p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><strong>Açık konuşmak gerekirse bu maça sıkı hazırlanmıştım ve kendime oldukça güvenerek o çembere girmiştim. Maçda ezik rakiplerime göz dağı vereceğime emindim çünkü karşımdaki aptalların ezikliğini ve korkaklığını fark etmiştim... Fakat tıpkı Rumble maçında olduğu gibi üstünlüğü ele alıp rakiplerimi korku içinde bıraksam da bir anlık hatam ile kendimi çemberin dışında, hayal kırıklığına uğramış bir şekilde buldum. Her ne kadar rakiplerimden güçlü olsam da önemli anlarda son noktayı koyamadığımın farkındayım, fakat bu saatten sonra bazı şeylerin değişeceğine söz veriyorum. Bu söz sizlere veya rakiplerime değil... Kendime ve bu şirkette olmak istediğim yere. </strong></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify">Seyirciler, Joe'nun defalarca büyük şeyler söyleyip gecenin sonunda başarısız olduğu için gülme ve yuhalama ile karışık bir tepki gösteriyor. </p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><strong>Gülebilirsiniz fakat asıl komik olan sizsiniz. Neden mi? Çantasını din tüccarına kaptırıp, dün gece şans eseri geri alan ve yine şans eseri şampiyon olan bir ergeni seviyorsunuz, Geçenlerde dövdüğüm Mayhem'i sevgilisi sanan adama motivasyon veren ve onu seven bi şampiyona hala saygı duyup seviyorsunuz, Şampiyonluk sürecinde övünebildiği olmayan penis boyu olan bir adamı gülünç bulup, onun bu saltanatına birşey demediniz, çember maçı sonunda NOW'dan gelip PGW kemerini omzuna alan, patronuna muşta ile yumruk atan bir adam için sevinç çığlıkları attınız. İşte bu yüzden bu şirkette bir yerlere gelmek, hem şirketin hem de kendi namımı arşlara çıkarmak istiyorum, çünkü şuan kemer taşıyan hiçbir ahmak o kemerleri ve bulundukları seviyeleri hak etmiyor, oraların seviyeleri adamlar değil! İşte bu yüzden çemberde, Rumble'da elendiğimde bu yüzden hayal kırıklığına uğradım. Tımarhaneden çıkma elemanlar şampiyonken ben neden hala bu seviyelerdeyim? Sebebi sizler, akılsız seyircilersiniz! Olur olmadık adamları destekleyerek onlara değer katıyorsunuz ve buraya zarar veriyorsunuz! Ama size söz veriyorum ki bu saaten sonra herşey değişecek ve benim sayemde değişip bütün ahmakları boğacağım. Gunther eziği, ilk senden başlayarak yakın zamanda bu şirketin en iyi canavarı olacağım. </strong></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify">Seyircilerin yoğun tepkisinden sonra kahkaha atıp birkaç saniye onları süzdükten sonra elinden mikrofonu fırlatıp sinirli bir şekilde ringten ayrılıyor. </p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muad'dib, post: 233383, member: 439"] [SPOILER][MEDIA=youtube]PqGze9ZIwzw[/MEDIA][/SPOILER] [JUSTIFY]Joe, onun için kısa ama etkili geçen maçın ardından elinde mikrofonu ile hızlı adımlarla ringe gelerek sandalyesino oturarak söze giriyor. [B]Açık konuşmak gerekirse bu maça sıkı hazırlanmıştım ve kendime oldukça güvenerek o çembere girmiştim. Maçda ezik rakiplerime göz dağı vereceğime emindim çünkü karşımdaki aptalların ezikliğini ve korkaklığını fark etmiştim... Fakat tıpkı Rumble maçında olduğu gibi üstünlüğü ele alıp rakiplerimi korku içinde bıraksam da bir anlık hatam ile kendimi çemberin dışında, hayal kırıklığına uğramış bir şekilde buldum. Her ne kadar rakiplerimden güçlü olsam da önemli anlarda son noktayı koyamadığımın farkındayım, fakat bu saatten sonra bazı şeylerin değişeceğine söz veriyorum. Bu söz sizlere veya rakiplerime değil... Kendime ve bu şirkette olmak istediğim yere. [/B] Seyirciler, Joe'nun defalarca büyük şeyler söyleyip gecenin sonunda başarısız olduğu için gülme ve yuhalama ile karışık bir tepki gösteriyor. [B]Gülebilirsiniz fakat asıl komik olan sizsiniz. Neden mi? Çantasını din tüccarına kaptırıp, dün gece şans eseri geri alan ve yine şans eseri şampiyon olan bir ergeni seviyorsunuz, Geçenlerde dövdüğüm Mayhem'i sevgilisi sanan adama motivasyon veren ve onu seven bi şampiyona hala saygı duyup seviyorsunuz, Şampiyonluk sürecinde övünebildiği olmayan penis boyu olan bir adamı gülünç bulup, onun bu saltanatına birşey demediniz, çember maçı sonunda NOW'dan gelip PGW kemerini omzuna alan, patronuna muşta ile yumruk atan bir adam için sevinç çığlıkları attınız. İşte bu yüzden bu şirkette bir yerlere gelmek, hem şirketin hem de kendi namımı arşlara çıkarmak istiyorum, çünkü şuan kemer taşıyan hiçbir ahmak o kemerleri ve bulundukları seviyeleri hak etmiyor, oraların seviyeleri adamlar değil! İşte bu yüzden çemberde, Rumble'da elendiğimde bu yüzden hayal kırıklığına uğradım. Tımarhaneden çıkma elemanlar şampiyonken ben neden hala bu seviyelerdeyim? Sebebi sizler, akılsız seyircilersiniz! Olur olmadık adamları destekleyerek onlara değer katıyorsunuz ve buraya zarar veriyorsunuz! Ama size söz veriyorum ki bu saaten sonra herşey değişecek ve benim sayemde değişip bütün ahmakları boğacağım. Gunther eziği, ilk senden başlayarak yakın zamanda bu şirketin en iyi canavarı olacağım. [/B] Seyircilerin yoğun tepkisinden sonra kahkaha atıp birkaç saniye onları süzdükten sonra elinden mikrofonu fırlatıp sinirli bir şekilde ringten ayrılıyor. [/JUSTIFY] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
başarısızlık
Menü
Giriş yap