Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Ümit Özdağ: "Önceliğiniz Köpeklerin Öldürülmesi Mi?"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="deathcrushh" data-source="post: 237085" data-attributes="member: 133"><p>Hocam ben yerel seçimlerde tepki olarak ilçe seçimlerinde Hiç zannetmiyorum. Çünkü ben şehrimin geleceğinde çoğulcul demokrasiye inandığım ve CHP'nin çıkarttığı adayları beğenmediğimden dolayı ilde fevkalade bir aday çıkaran İYİ Parti'ye oy verdim. Çünkü kendisi hem Liberal Demokrasiye inancı tam ve İzmir'i çok seven biriydi. Fakat ilçede ne İYİ Parti'nin ne de CHP'nin adayını beğenmediğim için tepki oyu olarak Zafer Partisine oy verdim. DEM Partililer Ankara'da Mansur Bey'e oy verdiler. Onlar pişman mıdır? Sanmıyorum. Peki ben pişman mıyım, elbette hayır? Ama bunu yaparken de CHP'nin zaten kazanacağını içim rahat ederek verdim. Ne kadar gömersek gömelim, bir şehrin başına gelebilecek en büyük musibet AK Partidir, Halk Partisi değil.</p><p></p><p>Zafer Partisi çok kötü yönde ilerliyor. Kendi tabanıyla inatlaşanlar gördüğümüz gibi (CHP) gibi ya değişime gitti ya da yok oldu(İyi Parti). Sadece Zafer Partisinin tabanıyla inatlaşması da değil, Ümit Bey seçim öncesi alenen CHP ve İYİ Parti'nin yaptığı gibi alenen insanları manipüle etmeye kalktı. Yok şurayı kazanıyoruz yok burayı kazanıyoruz diye. Hadi Sinan Oğan muhabbeti neyse çatı aday zart zort diye bir şekil yutturdu fakat Isparta'yı kazanıyoruz, İzmir'i kazanıyoruz, Alanya'da %99 oyla seçiliyoruz olayı tamamen rezillikti. Bunlar olmamış gibi üstüne ölmüş bir insanın annesinin üstünden yalan haber yapması -ister DEM'li olsun ister MHP'li isterse de CHP'li olsun ölmüş birinin annesinden yalan haber yapıp prim yapmaya çalışmak etikdışı ve son derece kabul edilemez iğrençliklikte bir olaydır- kredisini tamamen bende sıfırladı. Zaten yarattığı kamuoyu ve 2. Turdaki davranışından ötürü çok az bir sempatim varken onu da yok etti. Şu köpek itlaf muhabbetiyle de büyük ihtimalle tabanını kendisinden tamamen soğuttu. Bu gidişle İYİ Parti'nin aldığı oy tamamen CHP'ye akar. Zafer Partisi ve Ümit Bey'de yarattığı kamuoyu sayesinde kazandığı %2'lik oyla hala köpek öldürmek istiyorsanız AKP'ye oy verin ya da DEM Partilinin annesi hemşireye Türk olduğu için suratına bakarak işedi gibi sloganlarla devam eder. Kendisine benzer yakınlıkta olan Avrupa'da 3 parti İtalya, Macaristan ve Hollanda'yı yönetiyor. Almanya'da AFD ise gittikçe daha popüler oluyor.</p><p></p><p>Doğru olan şeyleri söylemek ne zaman telkinde bulundurulacak bir durum olmus ki? Hadi bu durum telkin gerektirecek bir konu olsun, is yine cok sacma bir noktaya gider. Bir insanin inandigi dünya gorusunun degismesi en normal seydir. 16 yaşında siyasi görüşü farklı olan birinin 25 yaşında politik konumlanması müthiş normal bir durumdur ve tabii ki de aksi durum da müthiş bir normallikle karşılanmalıdır. Ama ben kendimde öyle bir durum oldugumu dusunmuyorum. Ki bu durumu gösterecek pek bir emare gösterdigimi de zannetmiyorum. Peki şimdi ben bunu neden anlattım? Neden Zafer Partisine oy verdiğimi açıklayıp Zafer Partisi eleştirisi yaptım? Benim anlamadığım şey, buraya arada gündemdeki konular hakkinda yorum yapip cikan bir uyeyim yalnizca. Zaten yazdığım şeyleri bazen buradan görüştüğüm arkadaşlarım görsün de üstüne biraz gayriciddi bir sohbet edelim diye yazıyorum. Bazen de arşivde kalsın diye ufak bir oyurm yapıyor hepsi o kadar. Hani bu da öyle bir mesajdı sadece. Buradan nasil ideolojik sapma çıkarabilir ve bu durumdan da nasıl bu kadar iğneleyici bir cevap verilir onu da anlamadim acikcasi. Yanlış yorum veya değerlendirme yapmış olabilirim. Sonuçta ben bir siyaset bilimci değilim, ve elbette bir Burak Bilgehan Özpek ya da Yalçın Küçük olamam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="deathcrushh, post: 237085, member: 133"] Hocam ben yerel seçimlerde tepki olarak ilçe seçimlerinde Hiç zannetmiyorum. Çünkü ben şehrimin geleceğinde çoğulcul demokrasiye inandığım ve CHP'nin çıkarttığı adayları beğenmediğimden dolayı ilde fevkalade bir aday çıkaran İYİ Parti'ye oy verdim. Çünkü kendisi hem Liberal Demokrasiye inancı tam ve İzmir'i çok seven biriydi. Fakat ilçede ne İYİ Parti'nin ne de CHP'nin adayını beğenmediğim için tepki oyu olarak Zafer Partisine oy verdim. DEM Partililer Ankara'da Mansur Bey'e oy verdiler. Onlar pişman mıdır? Sanmıyorum. Peki ben pişman mıyım, elbette hayır? Ama bunu yaparken de CHP'nin zaten kazanacağını içim rahat ederek verdim. Ne kadar gömersek gömelim, bir şehrin başına gelebilecek en büyük musibet AK Partidir, Halk Partisi değil. Zafer Partisi çok kötü yönde ilerliyor. Kendi tabanıyla inatlaşanlar gördüğümüz gibi (CHP) gibi ya değişime gitti ya da yok oldu(İyi Parti). Sadece Zafer Partisinin tabanıyla inatlaşması da değil, Ümit Bey seçim öncesi alenen CHP ve İYİ Parti'nin yaptığı gibi alenen insanları manipüle etmeye kalktı. Yok şurayı kazanıyoruz yok burayı kazanıyoruz diye. Hadi Sinan Oğan muhabbeti neyse çatı aday zart zort diye bir şekil yutturdu fakat Isparta'yı kazanıyoruz, İzmir'i kazanıyoruz, Alanya'da %99 oyla seçiliyoruz olayı tamamen rezillikti. Bunlar olmamış gibi üstüne ölmüş bir insanın annesinin üstünden yalan haber yapması -ister DEM'li olsun ister MHP'li isterse de CHP'li olsun ölmüş birinin annesinden yalan haber yapıp prim yapmaya çalışmak etikdışı ve son derece kabul edilemez iğrençliklikte bir olaydır- kredisini tamamen bende sıfırladı. Zaten yarattığı kamuoyu ve 2. Turdaki davranışından ötürü çok az bir sempatim varken onu da yok etti. Şu köpek itlaf muhabbetiyle de büyük ihtimalle tabanını kendisinden tamamen soğuttu. Bu gidişle İYİ Parti'nin aldığı oy tamamen CHP'ye akar. Zafer Partisi ve Ümit Bey'de yarattığı kamuoyu sayesinde kazandığı %2'lik oyla hala köpek öldürmek istiyorsanız AKP'ye oy verin ya da DEM Partilinin annesi hemşireye Türk olduğu için suratına bakarak işedi gibi sloganlarla devam eder. Kendisine benzer yakınlıkta olan Avrupa'da 3 parti İtalya, Macaristan ve Hollanda'yı yönetiyor. Almanya'da AFD ise gittikçe daha popüler oluyor. Doğru olan şeyleri söylemek ne zaman telkinde bulundurulacak bir durum olmus ki? Hadi bu durum telkin gerektirecek bir konu olsun, is yine cok sacma bir noktaya gider. Bir insanin inandigi dünya gorusunun degismesi en normal seydir. 16 yaşında siyasi görüşü farklı olan birinin 25 yaşında politik konumlanması müthiş normal bir durumdur ve tabii ki de aksi durum da müthiş bir normallikle karşılanmalıdır. Ama ben kendimde öyle bir durum oldugumu dusunmuyorum. Ki bu durumu gösterecek pek bir emare gösterdigimi de zannetmiyorum. Peki şimdi ben bunu neden anlattım? Neden Zafer Partisine oy verdiğimi açıklayıp Zafer Partisi eleştirisi yaptım? Benim anlamadığım şey, buraya arada gündemdeki konular hakkinda yorum yapip cikan bir uyeyim yalnizca. Zaten yazdığım şeyleri bazen buradan görüştüğüm arkadaşlarım görsün de üstüne biraz gayriciddi bir sohbet edelim diye yazıyorum. Bazen de arşivde kalsın diye ufak bir oyurm yapıyor hepsi o kadar. Hani bu da öyle bir mesajdı sadece. Buradan nasil ideolojik sapma çıkarabilir ve bu durumdan da nasıl bu kadar iğneleyici bir cevap verilir onu da anlamadim acikcasi. Yanlış yorum veya değerlendirme yapmış olabilirim. Sonuçta ben bir siyaset bilimci değilim, ve elbette bir Burak Bilgehan Özpek ya da Yalçın Küçük olamam. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Ümit Özdağ: "Önceliğiniz Köpeklerin Öldürülmesi Mi?"
Menü
Giriş yap
Kayıt ol