Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
No Way Out 2024'e Puanınız & Değerlendirmeleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 234659" data-attributes="member: 79"><p>Öncelikle kusura bakılmasın diyerek başlayalım. Mezuniyet gecesine katılmıştım devamında da birkaç yer gezince, yumurtalar da göte dayanınca pek aktif olamadık RPG içinde şu dönem. Telafi etmeye çalışacağız, posterlerle, podcastlerle bakalım... herkes müsterih olsun. Neyse şova geçecek olursak Miz TV beklediğimden daha coşkulu geçmiş. Şov içinde görünmeyi hak edip de görülmeyen herkes eklenmiş gibi bu segmente. Fakat benim en ilgimi çeken kişi Mansoor ve Zeke burada açık ara. Niye öyle oldu veya öyle mi olması gerekiyordu bilmiyorum ama bu ekipten beklediğimden fazla keyif alıyorum. Hatta sene başı R-Truth'un ekibinden almam gereken keyfi bu ekipten alıyormuşum gibi hissediyorum. Zeke'nin yeni imaj felaket iyi, her şeyiyle bir PGW Original. Bu şirket bir gün kapandığında hatırlanacak 10 adamdan birisi olacak, olmalı. İlk maçın çember maçı olacağını beklemiyordum çok, telefondan bakarken de şaşırmıştım epey. Çok beklenti içinde değildim maçtan kendi adıma, favorisi de CM Punk'tı diğer insanların düşündüğünün aksine. En azından PGW vs. NOW'a bir yerden girmişiz, Wrestlemania için belki atarız o potaya kendimizi. Val Venis'in kemeri kaybetme vakti gelmişti bence, bu Özer'in sıkmasıyla falan alakalı değil kesinlikle ama SEX WAR'ın geleceği bağırıyordu zaten deli gibi ortada PGW Championship'ten ziyade TV Championship olur diye düşünüyordum ama hiç kemer olmaması da kötü bir karar değil. Berto ile olan işinin çok uzun sürmeyeceğini, bir veya iki haftalıkta bitip hemen kendini Mayhem vs. Bate tarafına atacağını düşünüyorum. Arda Elci'yi tebrik ediyoruz adam kendini yine attı bir şekilde Wrestlemania Main Eventine yorum yok. Lodge ise uzun bir süre ardından ciddi bir yer olduğunu hissettirdi. Çok dalgaya vurulmuştu Rumble arasından beri bence. O çantayı kesme işi falan baya kurtardı, baştan beri yazılan Lodge'i yavaş yavaş görmeye başlıyoruz gibi hissettirdi ve bu cidden iyi hissettiriyor açıkçası. Bu segmentlerde de zaten Wes Lee'in affedildiğini veya baştan beri amaçladıklarını gerçekleştirmiş olduklarını gördük. Çok ustalıkla yazılmış, güzel segmentler olmuş eline sağlık yazanın. Bizim ikili gelmiş. İnanılmaz chill hissediyorum şu ikiliyi görünce o yüzden başından beri destekliyoruz, Wrestlemania'da kemeri alın ağabeyler. Black vs. Velveteen maçı hakkında çok bir yorumum yok tam olması gerektiği gibi olmuş. Kısa süren oldu falan demiş ama bence ideal uzunlukta olmuş, canlı takip ederken böyle maçlarda olmalı diye düşünüyorum. Velveteen'e tebrik ediyorum Black'in yolu nereye doğru gidecek onu da bekliyorum sabırsızlıkla. Hacı bu segment... YILIN EN İYİ SEGMENTİ. İnanılmaz olmuş. Başından beri Rollins'in çizdiği karakteri çok beğeniyordum zaten her şov sonu söyledim. Karşısında Cody'in olması onun hypeını biraz aksatsa da bence bu Cody olmasından kaynaklıydı. Birkaç şov önce demiştim, Cody'in net bir karakter değişimine ihtiyacı var diye zaten günün sonunda Cody'in karakter değişimi ya dashing'e ya da undashing'e çıkıyor. Undashing baştan aşağı çok sevdiğim bir imaj olduğu için zaten oraya gidilmesine de ayrıca sevindim. Bu Rollins vs. Cody'i hem canlandırdı hem de Wrestlemania'ya kadar uzayacağını resmileştirdi denilebilir. Wrestlemania'da her zaman 1v1, sağlam maçlar olmalı ki şu an o maçlardan birisi geliyor gibi tarafımız Rollins baba ama. Interim muhabbetini çok sevmiyorum ama Wyatt vs. Gacy görmek güzel olacak. Bence Goldust vs. Gacy görmek daha ilgi çekici olurdu ama yayın esnasında falan editlenmiş galiba. Hayırlısı neyse o olsun, Başaran'ın da kemerini tebrik ediyorum uzun bir ara oldu galiba. Wrestlemania'ya giderken Baytan ve Başaran'ın karşılıklı promoları okumak çok keyifli olacak, beklemedeyiz onun için de. Main Event'te klasiklerden biri haline gelmiş PGW adına. Ben bu maçı Jericho'nun kazanacağını düşünüyordum ama Punk kemeri kazandıktan sonra onun herhangi bir ihtimali kalmadı zaten. İlk bu kavga olduğunda, maç açıklandığında da Velveteen'in bu maça Daniels'tan yana yardıma geleceğini söylemiştim. Her şey bittikten sonra gelen cash-in ise efsane. Canlı takip edilse inanılmaz tepki verirdik. Starboy'dan Dreamslayer'liğe terfi eden Süloyu tebrik ediyorum. Çoğu kişi bu çantaya bu şekilde hele katlanamazdı 6 ay boyunca. Onun da sonuna kadar hak ettiği bir an oldu. Velveteen'in ise açıklığı çok güzel bırakıldı. Her şeye rağmen Daniels'ı mı tercih edecek yoksa kemerden vazgeçmeyecek mi. Bence işin sonunda Velveteen vs. Daniels'i göreceğiz 1v1 şekilde ve bu iş bu şekilde sonlanacak gibi duruyor. Herkesin eline sağlık çok güzel bir şov olmuş, çok yoğun bir dönem geçirdiğim için pek takip edemiyorum ama halledeceğiz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 234659, member: 79"] Öncelikle kusura bakılmasın diyerek başlayalım. Mezuniyet gecesine katılmıştım devamında da birkaç yer gezince, yumurtalar da göte dayanınca pek aktif olamadık RPG içinde şu dönem. Telafi etmeye çalışacağız, posterlerle, podcastlerle bakalım... herkes müsterih olsun. Neyse şova geçecek olursak Miz TV beklediğimden daha coşkulu geçmiş. Şov içinde görünmeyi hak edip de görülmeyen herkes eklenmiş gibi bu segmente. Fakat benim en ilgimi çeken kişi Mansoor ve Zeke burada açık ara. Niye öyle oldu veya öyle mi olması gerekiyordu bilmiyorum ama bu ekipten beklediğimden fazla keyif alıyorum. Hatta sene başı R-Truth'un ekibinden almam gereken keyfi bu ekipten alıyormuşum gibi hissediyorum. Zeke'nin yeni imaj felaket iyi, her şeyiyle bir PGW Original. Bu şirket bir gün kapandığında hatırlanacak 10 adamdan birisi olacak, olmalı. İlk maçın çember maçı olacağını beklemiyordum çok, telefondan bakarken de şaşırmıştım epey. Çok beklenti içinde değildim maçtan kendi adıma, favorisi de CM Punk'tı diğer insanların düşündüğünün aksine. En azından PGW vs. NOW'a bir yerden girmişiz, Wrestlemania için belki atarız o potaya kendimizi. Val Venis'in kemeri kaybetme vakti gelmişti bence, bu Özer'in sıkmasıyla falan alakalı değil kesinlikle ama SEX WAR'ın geleceği bağırıyordu zaten deli gibi ortada PGW Championship'ten ziyade TV Championship olur diye düşünüyordum ama hiç kemer olmaması da kötü bir karar değil. Berto ile olan işinin çok uzun sürmeyeceğini, bir veya iki haftalıkta bitip hemen kendini Mayhem vs. Bate tarafına atacağını düşünüyorum. Arda Elci'yi tebrik ediyoruz adam kendini yine attı bir şekilde Wrestlemania Main Eventine yorum yok. Lodge ise uzun bir süre ardından ciddi bir yer olduğunu hissettirdi. Çok dalgaya vurulmuştu Rumble arasından beri bence. O çantayı kesme işi falan baya kurtardı, baştan beri yazılan Lodge'i yavaş yavaş görmeye başlıyoruz gibi hissettirdi ve bu cidden iyi hissettiriyor açıkçası. Bu segmentlerde de zaten Wes Lee'in affedildiğini veya baştan beri amaçladıklarını gerçekleştirmiş olduklarını gördük. Çok ustalıkla yazılmış, güzel segmentler olmuş eline sağlık yazanın. Bizim ikili gelmiş. İnanılmaz chill hissediyorum şu ikiliyi görünce o yüzden başından beri destekliyoruz, Wrestlemania'da kemeri alın ağabeyler. Black vs. Velveteen maçı hakkında çok bir yorumum yok tam olması gerektiği gibi olmuş. Kısa süren oldu falan demiş ama bence ideal uzunlukta olmuş, canlı takip ederken böyle maçlarda olmalı diye düşünüyorum. Velveteen'e tebrik ediyorum Black'in yolu nereye doğru gidecek onu da bekliyorum sabırsızlıkla. Hacı bu segment... YILIN EN İYİ SEGMENTİ. İnanılmaz olmuş. Başından beri Rollins'in çizdiği karakteri çok beğeniyordum zaten her şov sonu söyledim. Karşısında Cody'in olması onun hypeını biraz aksatsa da bence bu Cody olmasından kaynaklıydı. Birkaç şov önce demiştim, Cody'in net bir karakter değişimine ihtiyacı var diye zaten günün sonunda Cody'in karakter değişimi ya dashing'e ya da undashing'e çıkıyor. Undashing baştan aşağı çok sevdiğim bir imaj olduğu için zaten oraya gidilmesine de ayrıca sevindim. Bu Rollins vs. Cody'i hem canlandırdı hem de Wrestlemania'ya kadar uzayacağını resmileştirdi denilebilir. Wrestlemania'da her zaman 1v1, sağlam maçlar olmalı ki şu an o maçlardan birisi geliyor gibi tarafımız Rollins baba ama. Interim muhabbetini çok sevmiyorum ama Wyatt vs. Gacy görmek güzel olacak. Bence Goldust vs. Gacy görmek daha ilgi çekici olurdu ama yayın esnasında falan editlenmiş galiba. Hayırlısı neyse o olsun, Başaran'ın da kemerini tebrik ediyorum uzun bir ara oldu galiba. Wrestlemania'ya giderken Baytan ve Başaran'ın karşılıklı promoları okumak çok keyifli olacak, beklemedeyiz onun için de. Main Event'te klasiklerden biri haline gelmiş PGW adına. Ben bu maçı Jericho'nun kazanacağını düşünüyordum ama Punk kemeri kazandıktan sonra onun herhangi bir ihtimali kalmadı zaten. İlk bu kavga olduğunda, maç açıklandığında da Velveteen'in bu maça Daniels'tan yana yardıma geleceğini söylemiştim. Her şey bittikten sonra gelen cash-in ise efsane. Canlı takip edilse inanılmaz tepki verirdik. Starboy'dan Dreamslayer'liğe terfi eden Süloyu tebrik ediyorum. Çoğu kişi bu çantaya bu şekilde hele katlanamazdı 6 ay boyunca. Onun da sonuna kadar hak ettiği bir an oldu. Velveteen'in ise açıklığı çok güzel bırakıldı. Her şeye rağmen Daniels'ı mı tercih edecek yoksa kemerden vazgeçmeyecek mi. Bence işin sonunda Velveteen vs. Daniels'i göreceğiz 1v1 şekilde ve bu iş bu şekilde sonlanacak gibi duruyor. Herkesin eline sağlık çok güzel bir şov olmuş, çok yoğun bir dönem geçirdiğim için pek takip edemiyorum ama halledeceğiz... [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
No Way Out 2024'e Puanınız & Değerlendirmeleriniz
Menü
Giriş yap