Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
No Way Out 2024'e Puanınız & Değerlendirmeleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Mamy D Way" data-source="post: 233291" data-attributes="member: 42"><p>Genel yorumlarımı şov içerisinde yaptığımı düşünüyorum ancak Main event süresinde bana gelen yorgunluk ve cumar işinden ötürü net bir yorum yapamamıştım.</p><p></p><p>Bu şov geçiş şovuna göre bir tık fazla olmuş (olumlu anlamda), eğer böyle bir şov yaptıysanız açıkçası wm için beklentiler yükselttim diyebilirim. Bence bir çoğumuz wm için beklentilerini yükseltmiştir. Aslında bu şovun iyi olması hem oyuncuların hem de yazar arkadaşların vitesi arttırmak zorunda bıraktı. (Kardeşim her hafta promo kesmekten ölcez desenize) </p><p></p><p>Şaşırtıcı sonuçlardan ziyade NOW'ın kurduğu üstünlük aslında yerinde oldu. NOW içerisinde oynayan birisi olsaydım istemeden de olsa ikinci sınıf gibi hissederdim ama royal rumble'dan itibaren hepsi o kadar iyi yazıldı ki PGW saflarını terk ettim :D. Benim gönlümde NOW unvanını Jerichonun WM şovuna taşıması vardı ama sağlık olsun diyelim. Fatal 4 Way için belki şansını zorlar. (Cm Punk ile olan ME öncesi yüzleşme en beğendiğim iki olaydan birisiydi. Genelde okurken bazı duyguları hissetmek zordur ama gerçekten Punk'ın Jericho'ya güvenip kazanmasını istediğini hissedebildim.)</p><p></p><p>Val Venis ne kadar iki şampiyonluğumu da benden haksız bir şekilde almış olsa da (LOL) RPG performansı olarak WM şovuna şampiyon olarak çıkmasını isterdim. Çoğu şovda imzası olan bir oyuncu ama aslında bakarsak yine çok önemli bir senaryonun içine girmiş bulunmakta. Güreş şirketlerinde Patronlara karşı genellikle önemli güreşçiler rekabette bulunur. Çok eğlendiğimiz ve ilk günden beri gözümüzün önünde olan Berto ve Venis'in yeni karakterlerini okumak bence eğlenceli olacak. İki oyuncu da iyi ilerlerse belki ilk gece ME bile olabilirler. (Tahmini maç ve tahmini durum)</p><p></p><p>Bate'in yaşayacağı acıyı herkes biliyordu ancak tüm oyuncular muhtemelen tecrübelerinden ötürü sessiz kaldı. Bate aslında zamanında kalbi kırılan her erkekti ve bizde o karakterde kendimizi gördük. O acıyı tecrübe etmesini bekledik çünkü o acı gelene kadar ki yaşadığı mutluluğa engel olmak istemedik. (Gece boyunca flörtleşip aşık olduğu kadın agası çıkınca erkekler şakasının cuk oturduğu olay) Danielson'ın şampiyonluğu da unutmadık tabii, kendisinin Bate'in yeni akıl hocası olacağını düşünüyorum. Zaman geçtikçe Venis'in kendisi için doğru bir akıl hocası olmadığını fark eden bir Bate izleyebiliriz.</p><p></p><p>Takım kemerlerini daha ciddi bir ortamda almayı planlıyorsak muhtemelen bu anın WM olacağını düşünüyorum. Çifte Triple Crown için harika bir ortam.</p><p></p><p>Seth Rollins ve Cody Rhodes! Ben bu ikiliyi Yin ve Yang olarak görüyorum. Beyaz takım elbise ve siyah takım elbise. Seth, Cody Rhodes'un kötülüğün içindeki iyilik olmasından rahatsız ve bunca duruma rağmen renginin değişmemiş olmasından da anladığımız kadarıyla epey rahatsız. Onun rengini değiştirmek için en başta manipüle etmek istese de Cody bu akıl oyunlarında hata yapacak kadar zayıf birisi değildi ve iradesini ve rengini korudu. Seth bir şeyler yapmalıydı, elindeki anahtarı kullanmak için önce zincirleri kırmalıydı. Sevdiklerine zarar vermiş olsaydı muhtemelen Cody'i daha da haklı yapacaktı ve onun kararmasını isterken aslında daha da parlamasına sebep olacaktı. Önce görüntüsünü ve karizmasını elinden almak istedi gibi hissettirdi, ardından gelişen travmatik olaylar ile kararmasını canlı bir şekilde izleyecek diye düşünüyorum. Dizi yorumlar gibi yorumladım, genelde bu tarz tahmin ve benzetmeler yapmak hoşuma gidiyor.</p><p></p><p>ASIL OLAYA GELELİM! ŞOV BİTTİ SANDIM ULAN İYİ Kİ UYARDINIZ YOKSA SABAH ÖĞRENECEKTİM BU OLAYI.</p><p></p><p>Daha önce dediğim gibi; Hiçbir şeyden her şey olmaya çalışan bir adamı izledik hep. Gerçektekiler gibi bir süreç yaşadığımız için mutluyum, RPG'lerde oyuncular çanta ile durmayı pek sabredemiyor genellikle. Veya aktifliği çantayı ilk aldığı zamanki gibi olmuyor ve saçma bir olay örgüsüne dönülüyor. Ancak Sülo bu aktifliği hiç kesmedi ve biz de her ana kemer maçı sonrasında onu etiketledik (Her başarısız olduğunda da dalga geçtik). Güzel süreçti, çantasının alınması bu sürecin nereye gittiğini düşündürse de olabilecek en güzel şekilde sonlandı. En önemli şova şampiyon olarak gidecek ve belki de çok önemli iki karaktere karşı ana olayda unvanını koruyacak. (WM'De üçlü galibiyet gelirse halısaha turnuvası madalyalı fotoyu imza yapıyorum)</p><p></p><p>MALTEPEYE GELDİĞİNDE SİLAHLI KUTLAMA!!! </p><p>YOU DESERVE IT!!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mamy D Way, post: 233291, member: 42"] Genel yorumlarımı şov içerisinde yaptığımı düşünüyorum ancak Main event süresinde bana gelen yorgunluk ve cumar işinden ötürü net bir yorum yapamamıştım. Bu şov geçiş şovuna göre bir tık fazla olmuş (olumlu anlamda), eğer böyle bir şov yaptıysanız açıkçası wm için beklentiler yükselttim diyebilirim. Bence bir çoğumuz wm için beklentilerini yükseltmiştir. Aslında bu şovun iyi olması hem oyuncuların hem de yazar arkadaşların vitesi arttırmak zorunda bıraktı. (Kardeşim her hafta promo kesmekten ölcez desenize) Şaşırtıcı sonuçlardan ziyade NOW'ın kurduğu üstünlük aslında yerinde oldu. NOW içerisinde oynayan birisi olsaydım istemeden de olsa ikinci sınıf gibi hissederdim ama royal rumble'dan itibaren hepsi o kadar iyi yazıldı ki PGW saflarını terk ettim :D. Benim gönlümde NOW unvanını Jerichonun WM şovuna taşıması vardı ama sağlık olsun diyelim. Fatal 4 Way için belki şansını zorlar. (Cm Punk ile olan ME öncesi yüzleşme en beğendiğim iki olaydan birisiydi. Genelde okurken bazı duyguları hissetmek zordur ama gerçekten Punk'ın Jericho'ya güvenip kazanmasını istediğini hissedebildim.) Val Venis ne kadar iki şampiyonluğumu da benden haksız bir şekilde almış olsa da (LOL) RPG performansı olarak WM şovuna şampiyon olarak çıkmasını isterdim. Çoğu şovda imzası olan bir oyuncu ama aslında bakarsak yine çok önemli bir senaryonun içine girmiş bulunmakta. Güreş şirketlerinde Patronlara karşı genellikle önemli güreşçiler rekabette bulunur. Çok eğlendiğimiz ve ilk günden beri gözümüzün önünde olan Berto ve Venis'in yeni karakterlerini okumak bence eğlenceli olacak. İki oyuncu da iyi ilerlerse belki ilk gece ME bile olabilirler. (Tahmini maç ve tahmini durum) Bate'in yaşayacağı acıyı herkes biliyordu ancak tüm oyuncular muhtemelen tecrübelerinden ötürü sessiz kaldı. Bate aslında zamanında kalbi kırılan her erkekti ve bizde o karakterde kendimizi gördük. O acıyı tecrübe etmesini bekledik çünkü o acı gelene kadar ki yaşadığı mutluluğa engel olmak istemedik. (Gece boyunca flörtleşip aşık olduğu kadın agası çıkınca erkekler şakasının cuk oturduğu olay) Danielson'ın şampiyonluğu da unutmadık tabii, kendisinin Bate'in yeni akıl hocası olacağını düşünüyorum. Zaman geçtikçe Venis'in kendisi için doğru bir akıl hocası olmadığını fark eden bir Bate izleyebiliriz. Takım kemerlerini daha ciddi bir ortamda almayı planlıyorsak muhtemelen bu anın WM olacağını düşünüyorum. Çifte Triple Crown için harika bir ortam. Seth Rollins ve Cody Rhodes! Ben bu ikiliyi Yin ve Yang olarak görüyorum. Beyaz takım elbise ve siyah takım elbise. Seth, Cody Rhodes'un kötülüğün içindeki iyilik olmasından rahatsız ve bunca duruma rağmen renginin değişmemiş olmasından da anladığımız kadarıyla epey rahatsız. Onun rengini değiştirmek için en başta manipüle etmek istese de Cody bu akıl oyunlarında hata yapacak kadar zayıf birisi değildi ve iradesini ve rengini korudu. Seth bir şeyler yapmalıydı, elindeki anahtarı kullanmak için önce zincirleri kırmalıydı. Sevdiklerine zarar vermiş olsaydı muhtemelen Cody'i daha da haklı yapacaktı ve onun kararmasını isterken aslında daha da parlamasına sebep olacaktı. Önce görüntüsünü ve karizmasını elinden almak istedi gibi hissettirdi, ardından gelişen travmatik olaylar ile kararmasını canlı bir şekilde izleyecek diye düşünüyorum. Dizi yorumlar gibi yorumladım, genelde bu tarz tahmin ve benzetmeler yapmak hoşuma gidiyor. ASIL OLAYA GELELİM! ŞOV BİTTİ SANDIM ULAN İYİ Kİ UYARDINIZ YOKSA SABAH ÖĞRENECEKTİM BU OLAYI. Daha önce dediğim gibi; Hiçbir şeyden her şey olmaya çalışan bir adamı izledik hep. Gerçektekiler gibi bir süreç yaşadığımız için mutluyum, RPG'lerde oyuncular çanta ile durmayı pek sabredemiyor genellikle. Veya aktifliği çantayı ilk aldığı zamanki gibi olmuyor ve saçma bir olay örgüsüne dönülüyor. Ancak Sülo bu aktifliği hiç kesmedi ve biz de her ana kemer maçı sonrasında onu etiketledik (Her başarısız olduğunda da dalga geçtik). Güzel süreçti, çantasının alınması bu sürecin nereye gittiğini düşündürse de olabilecek en güzel şekilde sonlandı. En önemli şova şampiyon olarak gidecek ve belki de çok önemli iki karaktere karşı ana olayda unvanını koruyacak. (WM'De üçlü galibiyet gelirse halısaha turnuvası madalyalı fotoyu imza yapıyorum) MALTEPEYE GELDİĞİNDE SİLAHLI KUTLAMA!!! YOU DESERVE IT!!!! [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
No Way Out 2024'e Puanınız & Değerlendirmeleriniz
Menü
Giriş yap