Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
No Way Out 2024'e Puanınız & Değerlendirmeleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="keka" data-source="post: 233266" data-attributes="member: 38"><p>Geçiş şovu denilebilecek şovda Interim Television'u da dahil edersek tüm unvanların el değiştirme işi. PGW, çok tuhaf bir yer. Ama deli gibi seviyoruz malesef. Wes Lee'nin çantasını bozdurduğunu kafamda 6 aydır hep kurmuşumdur, yazmak bu şova nasip oldu. Sanki her şey gerçek gibiydi çantayı bozdururken, bu oyunu tecrübe ederken yaşadığım en garip andı. Tüylerim dikildi ve ben bile şaşırdım. Kuru kuruya bir cash-in yerine, hep akılda kalacak bir şey olmasını çok dilemiştik. Öyle de oldu. Nitekim bu hikayeyi herkes oynayamazdı.</p><p></p><p>Ne yazılsa yazılsın rpg in tepkiler hariç bir kez bile hikayeye sırtını dönmedi. O çantayı bir boklu dereye daldırmadığımız kalmıştı yine de köpek gibi oynadı. Bunun yanında sık sık yaptığımız foreshadowingleri anlamak için mücadelesi de vardı. Belki de bunlar yüzünden benim için, en iyi Mr. MITB hep Wes Lee kalacak. Bu da muhteşem bir oyuncu olan Sülo'nun başarısı. Bu hikayeyi bizimle birlikte yaşadı. ETR gibi bir oyuncudan da bu unvanı kazanması tabii cash-ini daha da görkemli yapan şey oldu. Arda'yı, Hakan'ı ve Özgür'ü de tebrik ederim. Bu oyun başarılı oyunculardan geçilmiyor ve onlar da bu oyuncuların başını çekenlerden birileri. Arda'nın No Way Out performansı gibi bir oyuncu performansı uzun süredir görmemiştim. Ne zaman baksam gapte promosunu gördüm. Tabii ki dikkatimi çeken bir diğer şey PGWC çember karakterlerinin oyuncularının başarısıydı. 6 isim de çok iyiydi. Hakan'ın karakterinin Pure Şampiyonu olmasından mutluyum, bir nevi istemsiz bir hikaye bitirişi oldu bu. O kemer sanki onu çekiyordu hep. Karşısında öyküsünün gitmesi gereken bir nokta olan Tyler Bate olduğu için de ne olursa olsun bu unvanı zaten kazanacaktı. Gloom'luk bir durum değildi. </p><p></p><p>Bazen RPG'de öyle gerekiyor ve sadece öyle oluyor. Özer'in de durumu aynı. Oyunun başından beri en sevdiğim, en güvenilir oyunculardan biri. Şov kaçırdığını hatırlamıyorum. Yorum sayısına zaten bakmadığımı söylemiştim, genelde her şovun başından sonuna kadar Özer bir şekilde var. Dolayısıyla PGW'nin bir Roman Reigns'i olsa Özer olabilirdi. Ondan unvan almak zor bir durum. Ama ne yazık ki RPG'de 1000'i bırak 500 gün reign yapan bir karakter olsa ona her şov oyuncuların içinden sövebileceğini az çok tahmin ediyorum. Bu yüzden RPG'nin reignleri biraz gerçek hayattan farklı işliyor. Çünkü herkesin bu oyunda pişe pişe vakti geliyor. O vakti gelen oyuncuya denk gelirseniz, isterseniz 100 promo atın yine kaçışı yok.</p><p></p><p>Velve vs. Malakai biraz kısa oldu ama bunun iki oyuncuyla da alakası yoktu. Sadece biraz zamandan tasarruf için. Bir de ben RPG'de uzun maçtan nefret ederim. O yüzden aslında hep maçlar böyle olsun isterim ama genelde maçlar uzun olduğu için bu şekilde kısa olunca göze batıyor ve oyuncu "benim çarım ezik mi?" diye kendine sorabiliyor. Malakai'den de Velve'den de memnunduk. No Way Out 2024, benim belki de hafızamda en çok yer edinecek şovdu. Ortamı takip etmek, bu oyunu oynayan arkadaşlarımın takip esnasındaki yorumlarını okumak her zamanki gibi çok güzel hissettirdi. Ekipteki arkadaşlarımın da eline sağlık her zamanki gibi büyük çaba sarf ettiler. Artık bizim 3 şovumuz kaldı sayılır. Sonrasında topu yeni bir ekibe bırakırız. Dileriz ki bu, PGW hep devam eder ve biz yeni ekibin elinden de bundan çok daha iyi şovlar okuruz. Böyle olacak gibi hissediyorum. Takip eden, azıcık bile olsa keyif alan herkesin emeğine sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keka, post: 233266, member: 38"] Geçiş şovu denilebilecek şovda Interim Television'u da dahil edersek tüm unvanların el değiştirme işi. PGW, çok tuhaf bir yer. Ama deli gibi seviyoruz malesef. Wes Lee'nin çantasını bozdurduğunu kafamda 6 aydır hep kurmuşumdur, yazmak bu şova nasip oldu. Sanki her şey gerçek gibiydi çantayı bozdururken, bu oyunu tecrübe ederken yaşadığım en garip andı. Tüylerim dikildi ve ben bile şaşırdım. Kuru kuruya bir cash-in yerine, hep akılda kalacak bir şey olmasını çok dilemiştik. Öyle de oldu. Nitekim bu hikayeyi herkes oynayamazdı. Ne yazılsa yazılsın rpg in tepkiler hariç bir kez bile hikayeye sırtını dönmedi. O çantayı bir boklu dereye daldırmadığımız kalmıştı yine de köpek gibi oynadı. Bunun yanında sık sık yaptığımız foreshadowingleri anlamak için mücadelesi de vardı. Belki de bunlar yüzünden benim için, en iyi Mr. MITB hep Wes Lee kalacak. Bu da muhteşem bir oyuncu olan Sülo'nun başarısı. Bu hikayeyi bizimle birlikte yaşadı. ETR gibi bir oyuncudan da bu unvanı kazanması tabii cash-ini daha da görkemli yapan şey oldu. Arda'yı, Hakan'ı ve Özgür'ü de tebrik ederim. Bu oyun başarılı oyunculardan geçilmiyor ve onlar da bu oyuncuların başını çekenlerden birileri. Arda'nın No Way Out performansı gibi bir oyuncu performansı uzun süredir görmemiştim. Ne zaman baksam gapte promosunu gördüm. Tabii ki dikkatimi çeken bir diğer şey PGWC çember karakterlerinin oyuncularının başarısıydı. 6 isim de çok iyiydi. Hakan'ın karakterinin Pure Şampiyonu olmasından mutluyum, bir nevi istemsiz bir hikaye bitirişi oldu bu. O kemer sanki onu çekiyordu hep. Karşısında öyküsünün gitmesi gereken bir nokta olan Tyler Bate olduğu için de ne olursa olsun bu unvanı zaten kazanacaktı. Gloom'luk bir durum değildi. Bazen RPG'de öyle gerekiyor ve sadece öyle oluyor. Özer'in de durumu aynı. Oyunun başından beri en sevdiğim, en güvenilir oyunculardan biri. Şov kaçırdığını hatırlamıyorum. Yorum sayısına zaten bakmadığımı söylemiştim, genelde her şovun başından sonuna kadar Özer bir şekilde var. Dolayısıyla PGW'nin bir Roman Reigns'i olsa Özer olabilirdi. Ondan unvan almak zor bir durum. Ama ne yazık ki RPG'de 1000'i bırak 500 gün reign yapan bir karakter olsa ona her şov oyuncuların içinden sövebileceğini az çok tahmin ediyorum. Bu yüzden RPG'nin reignleri biraz gerçek hayattan farklı işliyor. Çünkü herkesin bu oyunda pişe pişe vakti geliyor. O vakti gelen oyuncuya denk gelirseniz, isterseniz 100 promo atın yine kaçışı yok. Velve vs. Malakai biraz kısa oldu ama bunun iki oyuncuyla da alakası yoktu. Sadece biraz zamandan tasarruf için. Bir de ben RPG'de uzun maçtan nefret ederim. O yüzden aslında hep maçlar böyle olsun isterim ama genelde maçlar uzun olduğu için bu şekilde kısa olunca göze batıyor ve oyuncu "benim çarım ezik mi?" diye kendine sorabiliyor. Malakai'den de Velve'den de memnunduk. No Way Out 2024, benim belki de hafızamda en çok yer edinecek şovdu. Ortamı takip etmek, bu oyunu oynayan arkadaşlarımın takip esnasındaki yorumlarını okumak her zamanki gibi çok güzel hissettirdi. Ekipteki arkadaşlarımın da eline sağlık her zamanki gibi büyük çaba sarf ettiler. Artık bizim 3 şovumuz kaldı sayılır. Sonrasında topu yeni bir ekibe bırakırız. Dileriz ki bu, PGW hep devam eder ve biz yeni ekibin elinden de bundan çok daha iyi şovlar okuruz. Böyle olacak gibi hissediyorum. Takip eden, azıcık bile olsa keyif alan herkesin emeğine sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
No Way Out 2024'e Puanınız & Değerlendirmeleriniz
Menü
Giriş yap