WWE Smackdown Tartışma Konusu | 24.05.2024


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,384
Mesajlar
14,223
Beğeni sayısı
3,698
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
2560px-WWE_SmackDown_%282019%29_Logo.svg.png


Queen of the Ring Turnuvası Yarı Final
Bianca Belair vs. Nia Jax


Bianca Belair'ın yine diz sakatlığı sattığı, temposu oldukça düşük olan bir maç oluyor. Bianca köşedeki Nia Jax'i omzuna K.O.D. için alsa da Nia Jax ağırlığının da avantajıyla sıyrılmayı başarıyor ve hızlıca vurduğu Senton'ın ardından hemen köşeye çıkıp Banzai Drop'ı koyuyor ve tuşa gidip maçı kazanıyor! Şok bir sonuç!





Kazanan ve finale çıkan: Nia Jax

Maçtan sonra Kayla Braxton röportaj için ringe geliyor ve Nia'ya soru yöneltiyor ama Nia ondan mikrofonu çekip maçı seyircilerin arasından takip eden Lyra Valkyria'ya sesleniyor. Önce QOTR, sonrasında ise Summerslam'de şampiyon olacağını söylüyor ve segment burada sona eriyor.

Grayson Waller Effect - Konuk: Carmelo Hayes

Carmelo Hayes'in konuk olarak katılımıyla gerçekleşen Grayson Waller Effect'te mevzu çok geçmeden Bobby Lashley ve LA Knight'a geliyor, heel tayfa Knight ve Lashley'e giydiriyor komple. İkili ve onun gibi veteranları bencil, üsttenci davranışlarla itham ediyorlar. Derken LA Knight geliyor. Arabistan seyircisini büsbütün coşturuyor YEAH çektirerek ve kıyamet birden kopuyor çünkü Hayes dalıyor Knight'a! Knight savuşturuyor hızlıca Hayes'i ama Waller & Theory ekibi Hayes'e yardım ediyor ve 3'e 1 yakalıyorlar Knight'ı. Derken Street Profits burada! Hayes'in imdadına yetişiyorlar hızlıca ve heel ekibi savuşturuyorlar kısa sürede. Reklamlara gidiyoruz, dönüşte 3v3 var!



6-Man Tag Team Maçı
Carmelo Hayes & A Town Down Under vs. LA Knight & Street Profits


Maçın son bölümünde klasik çoklu TT maçı sekansı olarak finisher komboları yaşanıyor. LA Knight coşturduktan sonra en son Montez Ford'a tag veriyor ve dışarıdaki Hayes'i anonsör masasına doğru Spear'lıyor! Ringde ise Montez Ford, Waller'a Frog Splash yapıyor ve tuşa gidip maçı sonuçlandırıyor! Street Profits şampiyonları temiz bir şekilde tuşlamış oluyor böylece.

Kazananlar: LA Knight & Street Profits





Arka alanda Cody Rhodes'u görüyoruz ringe doğru yürüyor. Derken karşısına çıkan isim Randy Orton! Alev alır buralar, Summerslam main eventi diyoruz... Randy, Cody ile el sıkışıyor ve "c'mon man" diyerek uğurluyor eski dostunu.

Cody Rhodes & Logan Paul Yüzleşmesi

İlk olarak Cody ringe geliyor ve güzel bir girişle Arabistan seyircisini kucaklıyor. Tam mikrofonu aldıktan sonra söze girecekken Logan Paul burada! Cody hayli ayar oluyor ve "önce bi balığı ye" bakışı atıyor adeta ama pek bozmamaya çalışıyor. Paul ise girişten konuşa konuşa geliyor. Zekasını, atletizmini ve entertain becerilerini övüyor Logan ve her alanda Cody'e hakimiyet sağlıyormuş. Ona karşı kazanmak için ucuz numaralara başvurmayacağına dair güvence sunuyor. Söz Cody'de ve Cody, Logan'ın WWE'de sahtekar olarak algılanmaktan korktuğunu öne sürüyor. Logan'ın yeteneğinden kuşkusu yokmuş ve hatta onu YouTuber olarak değil bir profesyonel güreşçi olarak gördüğünü belirtiyor ama Logan'da Imposter sendromu olabileceğini ima ediyor. Ardından yabancı maddeler için güvenlik kontrolü yapılması için öneri sunuyor Logan'a. Logan tabii pek olumlu yaklaşmıyor ama hakem çağrılıyor Cody tarafından. Hakem iki isme de üst araması yapıyor. İlk olarak Cody'i arıyor ve temiz çıkıyor. Sonra Logan Paul'un üzerini arıyor ve pantolonun cebinde bir şey fark ediyor hakem. Muşta bu! Logan Paul tabi kıvırmaya çalışıyor ve bu eşyaların kardeşine ait olduğunu iddia ediyor ama nafile. Sonrasında bu durumun maçın sonucunu değiştirmeyeceğini belirtiyor Logan. Hakem muştayı Cody'e verip ringi terk ediyor. Cody sözü son alışında mikrofondan alev çıkartıyor adeta. Logan'ı part-timer oluşundan vuruyor ve Logan'ın onun seviyesine asla ulaşamayacağından bahsediyor, en sonunda seni çok fena yeneceğim oğlum çekiyor Logan'a ve segment bu alevli raconla sona eriyor.





Tekli Maç
Bayley vs. Chelsea Green


Green'den sonda bir Rough Ryder geliyor ama tuş denemesi 2'de takılıyor. Çok geçmeden Bayley kontrolü ele alıp Powerbomb+Rose Plant kombosuyla Green'i etkisiz hale getirerek tuşa gidiyor ve maçı sonuçlandırıyor.

Maç biter bitmez Piper Niven Sliding Crossbody ile dalıyor Bayley'e! Bayley saldırıyı savuşturmaya çalışsa da Niven, Bayley'i iplere yollayıp Side Slam ile indiriyor ve ardından Senton! Bir tane daha hemen! Niven tam ringi terk edecekken Green'den talimat geliyor ve bir daha dönüp üçüncü kez Senton'ı koyuyor Niven! Bayley çift kaşarlı tosta döndü maalesef... Green yenilse de bestiesi tarafından hızlıca intikam alınıyor.

Kazanan: Bayley

King Of The Ring Yarı Final
Randy Orton vs. Tama Tonga


Randy Orton özellikle son bölümde dehşet bir dominasyon koyuyor ortaya. DDT'sinin ardından RKO için Tonga'ya hamle yapıyor. Tonga ittiriyor Randy'i ve Randy savrulurken köşedeki Solo'yu dirsekliyor. VE RKO OUTTA NOWHERE! YİNE YAPTI ŞOVUNU NESİN SEN BE ADAM! Tuşa gidiyor ve bitiyor maçı! Randy Orton finalde!

Kazanan ve finale yükselen isim: Randy Orton





Maç biter bitmez Solo Sikoa ringe dalıyor ve Randy'i tekmeliyor! Solo saldırısına devam ederken Kevin Owens! Kevin Owens kısa bir aranın ardından geri dönüyor! Solo'ya dalıyor hemen ve hızlı bir Stunner denemesi ama hayır, Solo kaçıyor köşe bucak! Kendini ringin dışına atıyor. Owens, Randy'nin elini kaldırıyor; Randy ise bir yandan seyircilerin arasından maçı takip eden GUNTHER'a bakış atmayı ihmal etmiyor. Şov da bu görüntülerle sona eriyor.



***

Şovla İlgili Göz Atmak İsteyecekleriniz!

(SD Spoiler) O İsimin Debutu Yakın!
(SD Spoiler) Queen Of The Ring Finali Belli Oldu
(SD Spoiler) Tek Karede Summerslam Main Eventi
(SD Spoiler) KOTR'e Duyurulan Şampiyonluk Maçı
(SD Spoiler) Tiffany Stratton Boş Durur Mu?
(SD Spoiler) SİÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
(SD Spoiler) O İsim De Smackdown İçin Teaseleniyor
(SD Spoiler) Orama Burama Şurama #TagTeamWrestling!
(SD Spoiler) AJ Styles'ın Nick Aldis'ten Talebi
(SD Spoiler) İşte O Yüzleşme!
(SD Spoiler) Orton vs. Tonga Maçının Bitiş Anına Dair Muazzam Nüans
(SD Spoiler) Ve İşte King Of The Ring Finali!
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: