RPG Rahatına Düşkün Bir Yıldızın Dönüşü


BerzerkBryan

Boliever
Katılım
26 Tem 2023
Konular
363
Mesajlar
1,894
Beğeni sayısı
425
PG Nakit
500
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1


Tyler Breeze, elinde selfie çubuğuyla ringe doğru ağır adımlarla ilerliyor. Üzerinde püsküllü, gösterişli bir kıyafet var. Ringin ortasında durduktan sonra, elindeki selfie çubuğunu bir an havada sallayarak kameraya doğru gülümsüyor. Mikrofonu eline alıp konuşmaya başlıyor.

1716310223488.png


Bayanlar ve baylar, karşınızda muhteşem Tyler Breeze! Evet, biliyorum, özlediniz beni. Kendinizi şanslı hissedin çünkü geri döndüm. NOW kapanmadan önce, orada parıldayan bir yıldızdım. Herkes beni izledi, hayran kaldı, stilimi örnek aldı. Ama işler değişti, NOW kapandı ve kendimi burada, PGW'de buldum. Ama merak etmeyin, nereye gidersem gideyim, Tyler Breeze her zaman ışığını saçar. Biliyorsunuz, ben rahatına düşkün, stil sahibi bir adamım. Püsküllerim, gösterişli kıyafetlerim ve tabi ki, selfie çubuğum olmadan asla! Herkes benim selfie çekmeme bayılıyor, çünkü benim gibi mükemmel bir yüzü daha önce görmediler. Şimdi, PGW'deyim ve burada da aynısını yapmaya devam edeceğim. Belki eski şirketim kapandı ama ben hala buradayım, hala zirvedeyim ve bu sefer PGW'de kendimi göstermeye hazırım. WrestleMania yaklaşıyor, ve orada maça çıkmayacağım belki ama herkesin konuşacağı isim yine ben olacağım. Çünkü nerede olursam olayım, Tyler Breeze her zaman parlamayı başarır. Rakiplerime bir mesajım var: Beni hafife almayın. Görünüşüme aldanmayın. Stil sahibi, rahatına düşkün olabilir ve evet, bolca selfie çekebilirim. Ama ringde de bir o kadar yetenekliyim. PGW'de iz bırakmaya devam edeceğim. WrestleMania'da sahnede olmasam da, herkes beni konuşacak, çünkü ben Tyler Breeze'im. PGW'ye hoş geldiniz, çünkü bu sadece bir başlangıç. Tyler Breeze burada ve hiçbir yere gitmiyor. Beni izlemeye devam edin, çünkü en iyi selfie'lerim ve en havalı hareketlerim henüz gelmedi. Görüşürüz, güzellikler!

Tyler, selfie çubuğuyla bir selfie çeker ve gülümseyerek ringden çıkar. Arkasında bıraktığı enerji ve tarz, PGW evreninde unutulmaz bir etki bırakır.​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: