Gora 4 Gora Duyuruldu

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Cem abi her ne kadar eski kalitesinden uzak olsa da hayvan gibi heyecanlandırdı. GORA-AROG-Yahşi Batı tadını yakalamayı becerebilir umarım ama çok umudum yok. Gerçi ben Karakomik serisini, Erşan Kuneri'yi, Ayzek ile Bir Gece'yi dahi kötü bulmadım gayet iyi işlerdi. Ama prime Cem abi başka bir şey...

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
İzlemeye izleriz de hiç sanmıyorum iyi bir iş çıkacağını açıkcası.
Kardaş Cem abi zirve günlerinden uzak-96/2014- ama son işleri kötü de değildi. Karakomik bile çoğunlukla iyiydi. Erşan ortalama, Ayzek ile Bir Gece iyi sayılır, Diamond plus ise çok iyi değildi ama idare ederdi.

İzle pişman olmazsın.

Cigaretta

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Edge
Kardaş Cem abi zirve günlerinden uzak-96/2014- ama son işleri kötü de değildi. Karakomik bile çoğunlukla iyiydi. Erşan ortalama, Ayzek ile Bir Gece iyi sayılır, Diamond plus ise çok iyi değildi ama idare ederdi.

İzle pişman olmazsın.
Kanka seyirlik olarak kesinlikle hala iyi ama komedi yönü gittikçe daraldı yıllar içinde.

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Kanka seyirlik olarak kesinlikle hala iyi ama komedi yönü gittikçe daraldı yıllar içinde.
Orası ne yazık ki Diamond plus'ta dahi öyleydi. Abi esprileri eskisi kadar satamıyordu. Aç bir Bir Tat Bir Doku'yu, aç Fundementals'ı mimikleriyle yürüyüşüyle bile güldürüyordu adam. Son Netflix'e yaptığı çok sönüktü onlara göre. Ama yine de iyiydi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: