Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 425879" data-attributes="member: 71"><p>Valla sanırım şurayı bir ara takip etmiştim ama şu an hatırlamadığım için eski bir diziyi izler gibi her gün bir şov okuyarak gelmek istiyorum. Olur mu bilmiyorum ama her gün taymda görünce şurayı da okuyup değerlendiren birileri olsun istedim. (Bu arada belki değerlendiren vardır, konuya girmediğimden bilmiyorum.) İlk şovdan başlayalım.</p><p></p><p>TCPW WarZone #1</p><p></p><p>Şirketin konsepti güzel ve ilgi çekici duyuruyor, Brand Wars ile zaten her PPV en azından bir heyecan unsuru olacağı belli gibi. Kemerler de çeşitli, o yüzden Brand Wars'ta bir brandin tüm kemerleri toplaması zor gibi, neyse drafta geçelim. Valla ilk 4 seçime bakınca WarZone'dan bomba bir başlangıç ama ShowDown'da gittikçe kalite düşmüş gibi. İlk maçta tarafımız AJ Styles, aslında Kenny Omega hariç her kazanana açığız. AJ kazanmış, güzel. İlk şampiyon olmasını da isterim, ShowDown'dan da karşısına Okada isteriz ya. Diğer draftlarda da WarZone üstünlük kurdu gibi geliyor bana, özellikle Nic Nemeth seçimiyle bizi kendine bağladı. WarZone'cuyuz gibi. Şu anki adaylara bakınca bence karşı tarafta Charlotte'a karşı kemeri almaya aday biri yok gibi ama Liv Morgan bence yüksekten girip kemeri alacak. Bu draftlarda da WarZone üstünlük kurmuş. Bir taraf Young Bucks + Usos + GoD yaptı, diğeri Mojo Rawley falan alıyor... Valla ben 2 sene öncenin BaB'ı olduğundan GoD bekliyordum, bir anda Bloodline geldi, dumura uğradık. Young Bucks'ın yanına Braun Strowman alakasızlığı da ağlattı. Bu maçın sonucunu bilmem ama Young Bucks'ın yanına Omega gelince bu kemere uzun süre ambargo koyarlar gibi. Young Bucks & Strowman'ın kazanması ayrı yardı, diğer taraftan karşısına nasıl güçsüz bir rakip gelecek meraktayız. Şu takım divizyonundan takım maçına The OC'nin çıkacak olması, abi bu mucize ya... Robert Roode al maçı! Kardeşim bu ne rezillik ya... Anniversary'de de Chris Brookes döşeyecektir, eyvah eyvah... Eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 425879, member: 71"] Valla sanırım şurayı bir ara takip etmiştim ama şu an hatırlamadığım için eski bir diziyi izler gibi her gün bir şov okuyarak gelmek istiyorum. Olur mu bilmiyorum ama her gün taymda görünce şurayı da okuyup değerlendiren birileri olsun istedim. (Bu arada belki değerlendiren vardır, konuya girmediğimden bilmiyorum.) İlk şovdan başlayalım. TCPW WarZone #1 Şirketin konsepti güzel ve ilgi çekici duyuruyor, Brand Wars ile zaten her PPV en azından bir heyecan unsuru olacağı belli gibi. Kemerler de çeşitli, o yüzden Brand Wars'ta bir brandin tüm kemerleri toplaması zor gibi, neyse drafta geçelim. Valla ilk 4 seçime bakınca WarZone'dan bomba bir başlangıç ama ShowDown'da gittikçe kalite düşmüş gibi. İlk maçta tarafımız AJ Styles, aslında Kenny Omega hariç her kazanana açığız. AJ kazanmış, güzel. İlk şampiyon olmasını da isterim, ShowDown'dan da karşısına Okada isteriz ya. Diğer draftlarda da WarZone üstünlük kurdu gibi geliyor bana, özellikle Nic Nemeth seçimiyle bizi kendine bağladı. WarZone'cuyuz gibi. Şu anki adaylara bakınca bence karşı tarafta Charlotte'a karşı kemeri almaya aday biri yok gibi ama Liv Morgan bence yüksekten girip kemeri alacak. Bu draftlarda da WarZone üstünlük kurmuş. Bir taraf Young Bucks + Usos + GoD yaptı, diğeri Mojo Rawley falan alıyor... Valla ben 2 sene öncenin BaB'ı olduğundan GoD bekliyordum, bir anda Bloodline geldi, dumura uğradık. Young Bucks'ın yanına Braun Strowman alakasızlığı da ağlattı. Bu maçın sonucunu bilmem ama Young Bucks'ın yanına Omega gelince bu kemere uzun süre ambargo koyarlar gibi. Young Bucks & Strowman'ın kazanması ayrı yardı, diğer taraftan karşısına nasıl güçsüz bir rakip gelecek meraktayız. Şu takım divizyonundan takım maçına The OC'nin çıkacak olması, abi bu mucize ya... Robert Roode al maçı! Kardeşim bu ne rezillik ya... Anniversary'de de Chris Brookes döşeyecektir, eyvah eyvah... Eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW
Menü
Giriş yap
Kayıt ol