Premier Lig’de Manchester City 4 Sene Üst Üste Şampiyon

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Arsenal'imin 2023/2024 sezonu şampiyonluğunu tebrik ederim. Bu mücadeleyi buraya getiren takım benim açımdan şampiyondur. İlk yarıda gördüklerimden sonra bundan gram kuşkum da kalmadı. Hepsini gözlerinden öpüyorum, Arsenal tarihinin en karakterli takımı. Mücadelelerinin önünde saygıyla eğiliyorum.

John Brooks'a da teşekkür ederim, bir yarım saat üzülecektim resmiyette kupa citye gitti diye sağolsun o sinir stresi de aldı benden pamuk gibi oldum.

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Arsenal'imin 2023/2024 sezonu şampiyonluğunu tebrik ederim. Bu mücadeleyi buraya getiren takım benim açımdan şampiyondur. İlk yarıda gördüklerimden sonra bundan gram kuşkum da kalmadı. Hepsini gözlerinden öpüyorum, Arsenal tarihinin en karakterli takımı. Mücadelelerinin önünde saygıyla eğiliyorum.

John Brooks'a da teşekkür ederim, bir yarım saat üzülecektim resmiyette kupa citye gitti diye sağolsun o sinir stresi de aldı benden pamuk gibi oldum.
Ben bu filmi bir yerde okudum hoca. 😁.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
388
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Ulan Arteta. İki sezondur ustanı şampiyon yapıyosun bize yedirme. Senin gibilerini analar çaputa sarmaz bilesin.

muad'dib

sholarch
Konular
14
Beğeni sayısı
524
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Samoa Joe
Arsenal ve Liverpool'umuzun göz göre göre şampiyonluğu City'e hediye ettiği bir sezondu özetle.

Arsenal'in önünü kestiremediğim inişli çıkışlı performansı, Aston Villa ve City kilidini bir türlü kıramamaları derken her ne kadar geçen sezona göre daha iyi işler ortaya koysalar da kritik maçlarda takımın yetersiz gelmesi yüzünden ellerinden kayıp gitti. Bu takıma kesinlikle genç bir 9 numara şart.

Liverpool'umuz ise kesinlikle bu sene çok iyi bir başlangıç yaparak Mart sonuna kadar götürdü bu istikrarlı tabloyu fakat normalin üstünde sakatlıklar, bu sakatlıklara rağmen ara transfer dönemimizin boş geçmesi, Klopp'un sezon sonu ayrılığı yüzünden oluşan ufak bir baskı, derbilerde ve büyük maçlarda puan alsak bile tam puan alamamız derken bir baktım sezonu 3. tamamladık. Her United ve Arsenal maçlarından sonra afallayan takım son United maçı ve Avrupa Ligi vedası ile ligden neredeyse tamamen kopsa da Gakpo'nun, Nunez'den formayı söküp alarak inanılmaz performansını tebrik etmeden olmaz. Umarım seneye yeni hocamızla üstüne koyarak birşeyler başaracağız.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: