Bianca Belair ve Jade Cargill'den Hangisi Heel Turn Yapar?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
mixcollage-04-may-2024-08-49-pm-2872.jpg

Günceldeki WWE Kadınlar Tag Team Şampiyonlarımız Bianca Belair & Jade Cargill ikilisinin özellikle Jade Cargill şirkette aktif bir rol almaya başladığı ilk günden beri mutlaka bir gün karşı karşıya gelecekleri tahmin ediliyor ve konuşuluyor. Peki bu ikili arasında bir hikaye yazılmaya karar verilmesi halinde karanlık tarafa geçen isim Bianca mı olur Jade mi olur? Gerek tahminlerinizi gerekse bu hikayeye ilişkin kendi taleplerinizi bu konu altından yazabilirsiniz.

agaoglu23

belair
Konular
24
Beğeni sayısı
743
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Düne kadar bence Bianca yapar diyordum, ama dünden sonra fikrim değişti benim. Jade geçemedi turu Bianca geçti falan tarzı ilginç bir senaryo yaratabilirler, ama bence Charlotte ve Nia Jax'in durumuna göre Jade'i Bianca ile geliştirip sonra yolları ayırma gibi bir şey de olabilir gibime geliyor, kafam karışık bu konuda. Jade QOTR'unu yakabilir gibi Bianca'nın, o da bir ihtimal, ama bu takımın 3 haftada dağılma senaryoları dışında bir şey konuşulmaması da çok garip, bu demek ki kadınlar TT kemeri bir adet çöplük.

fetiborn41

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
200
Favori Güreşçi
Kevin Owens
Jade Cargill'e daha çok yakışacaktır ama ters köşe yiyeceğimizi ve Bianca'nın heel turn yapacağını düşünüyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: