Süper Lig 37. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe


Kim Kazanır?

  • Galatasaray

    Oy: 2 40.0%
  • Fenerbahçe

    Oy: 3 60.0%
  • Berabere

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    5

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
46
Mesajlar
7,107
Beğeni sayısı
2,007
PG Nakit
915
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
GN9oXmxWEAAtDDN


ATATÜRK
 

Badger

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
489
Mesajlar
3,147
Beğeni sayısı
501
PG Nakit
560
Konum
Bursa
Favori Güreşçi
Triple H
Aynı gün içinde bana hem Manchester City hem de Galatasaray şampiyonluğu göstermediği için ve Galatasaray taraftarlarına derbi galibiyeti+şampiyonluk kutlamasını nasip etmediği için yüce Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Fenerbahçe futbol takımının amacının pek de futbol oynamak üzerine olmadığı daha stada indikleri ilk an belli oldu zaten. Nitekim oldukça sert bir iklim oluştu ve çakma FIFA kokartlı Arda Kardeşler’in de etkisiyle oldukça faullü geçen, yine futbol konuş(a)madığımız bir derbiyi daha geride bıraktık. Ama Türkiye’de futbol biraz böyledir ne yazık ki, bu tip şeylerin üstesinden o gün hangi takım daha çok gelebildiyse ödülünü alır. Ben Fenerbahçeli kardeşlerimi tüm samimiyetimle tebrik ediyorum, Mert Hakan Yandaş denen medyatik lağım faresi hariç tüm Fenerbahçeli futbolcuları da aldıkları bu galibiyetten ötürü tebrik ediyorum aynı şekilde. Saha içine dair pek konuşulacak bir şey yok dediğim gibi, rakibin 10 kişi kaldıysa hücum yaparken ayakların titremeyecekti kendi sahanda ve baskıyı arttıracaktın ama yapamadın; çünkü bu seneki oyuncu grubun buraları oynayabilecek kalibreye asla ulaşamadı mental olarak ve hocan da hatalı hamleler yaptı. Ama Galatasaray ile alakalı şu an daha fazla konuşmak istemiyorum, sezonun öyle ya da böyle sona ermesini bekliyorum sadece. Söylenecek birçok şey var ama bir tek şeyi biliyorum, Dursun Özbek ve yönetiminin bu camiadaki miadı çoktan doldu.
 

eta

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
6
Mesajlar
109
Beğeni sayısı
72
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Bruno Alves
Fenerbahçe futbol takımının amacının pek de futbol oynamak üzerine olmadığı daha stada indikleri ilk an belli oldu zaten.
Fenerbahçe futbol takımının amacı pek de futbol oynamak üzerine değildi ama ilk 22 dakika çatır çatır top oynadı. Ardından 10 kişi kaldı, yine çatır çatır top oynadı. Zaman geçirme olmadı, gereksiz yere kendini atanlar olmadı, hakemin uydurduğu bir faulle Djiku'yu atmasına rağmen bunu bahane edip sahayı savaş alanına çeviren olmadı. Neymiş Fenerbahçe futbol takımının amacı onu da anlamadım. Ha Mert Hakan'la ilgili bir şey gelecekse, ondan Fenerbahçelilerin çoğu da memnun değil. Kaldı ki, tribünle arasında geçen birebir bir mesele, yine Fenerbahçe futbol takımının amacıyla alakalı bir durum göremiyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
556
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bu forumda Fenerlilere kendi dillerinden cevap verince mesajlarınız silinip üstüne 4 günde ban yiyorsunuz o yüzden çok konuşmuyoruz lol. (Mavi forumda bile bu kadar değildi ya, bu gidişe Refah Partisi gibi fraksiyonlara ayıracaksınız güreş forumlarını iyice saçma sapan lol.)

Ayağı iki top yapamayan Konya'nın Tokyo'dan getirdiği kaleciye 90 dakika gol atamayıp sonrada bizi şampiyon yapmıyorlar diye ağlayamazsınız gençler kusura bakmayın.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: