Fenerbahçe futbol takımının amacının pek de futbol oynamak üzerine olmadığı daha stada indikleri ilk an belli oldu zaten. Nitekim oldukça sert bir iklim oluştu ve çakma FIFA kokartlı Arda Kardeşler’in de etkisiyle oldukça faullü geçen, yine futbol konuş(a)madığımız bir derbiyi daha geride bıraktık. Ama Türkiye’de futbol biraz böyledir ne yazık ki, bu tip şeylerin üstesinden o gün hangi takım daha çok gelebildiyse ödülünü alır. Ben Fenerbahçeli kardeşlerimi tüm samimiyetimle tebrik ediyorum, Mert Hakan Yandaş denen medyatik lağım faresi hariç tüm Fenerbahçeli futbolcuları da aldıkları bu galibiyetten ötürü tebrik ediyorum aynı şekilde. Saha içine dair pek konuşulacak bir şey yok dediğim gibi, rakibin 10 kişi kaldıysa hücum yaparken ayakların titremeyecekti kendi sahanda ve baskıyı arttıracaktın ama yapamadın; çünkü bu seneki oyuncu grubun buraları oynayabilecek kalibreye asla ulaşamadı mental olarak ve hocan da hatalı hamleler yaptı. Ama Galatasaray ile alakalı şu an daha fazla konuşmak istemiyorum, sezonun öyle ya da böyle sona ermesini bekliyorum sadece. Söylenecek birçok şey var ama bir tek şeyi biliyorum, Dursun Özbek ve yönetiminin bu camiadaki miadı çoktan doldu.