Burada bir çarpıtma var. Fener holiganlığı yapana izin veriyoruz gibi bir durum yok. Yönetim ekibinde öyle bir FB üstünlüğü de yok, ben de Fenerli değilim. Ben şehir dışındaydım, bu başlık altında toplanan mesajların hepsinden de haberdar değilim. Bu konuyu yönetim olarak aramızda da konuştuk. Çekişme, tartışma ortamı yaratılmasına karşı değiliz, anladığım kadarıyla ipin ucu biraz kaçtı. Bundan sonraki futbol konularında daha dikkatli olunur.Hatayspor konusu ve dcden ettiği hakaretten sonra perma yemesi gereken adamı gs konularında ego tatmin etmek için kullanmak saçmalığın daniskası. Şu ranklar süs diye verilmiyor herhalde, fener holiganlığı yapmak ya da yapanlara karışmamak yerine forumun kalitesini ileri taşımak olmalı amacınız. Derbiden beri forumda yapılan çirkin yorumların haddi hesabı yok, silinmesi gereken mesaja alıntı atarak bunu pekiştirmişsin. Rahatlık var diye hakaretlere izin mi veriliyor?
Her neyse, adam Galatasaraylı yüzsüzlüğü demiş, ben bu mesajı silmem. Burada Cyber hedef alınıyor, Cyber'ın iki mesajını okuyunca hedef alınması farz bir adam olduğu açıkça görülüyor zaten. Alıntıladığım kısımda da "koskoca bir camiayı yüzsüzlükle suçlamayalım" dedim.
"Hatayspor konusu ve dcden ettiği hakaretten sonra perma yemesi gereken adamı gs konularında ego tatmin etmek için kullanmak saçmalığın daniskası"
Cümleyi direkt anlamadım. Kim, hangi egosunu tatmin ediyor?