En son sen kendin diyordun sınırsız ban yemiştim diye. Seni mi kontrol edeceğim ben koçero. 13/14 resminde ağlama işi varsa silerim tabi ki. Hala çarpıtıyorsun mevzuları. Ki onu sildim sadece milletin anasına küfür ettiğin için banlandın sen. Forumda tek kavgalı olduklarının fenerli olması normal çünkü başka mesain yok. Ayrıca diğer takım taraftarları da senin pek aklı selim biri olduğunu düşünmüyor. Bu kadar arkası boş muhalefetliği seviyorsan git Twitter'da mavi tik al sende cebine 3-5 kuruş para girer belki.
Sınırsız banı Tezat dağıldıktan sonra açtılar. Zaten sınırsızıda Kadıköy serisinin kırıldığı gün Fenerli tayfa anlık bir sinir harbiyle atmıştı lol.
Neyse ben güreş izlemeyi bırakmadan önce diğer forumda salyalı bir Brock Lesnar trolü, siyaset uzmanı ve gece gündüz İslam'a laf atan biriydim Fener ile uğraşmaktan çok. Hatta bence 1-2 kere bu mevzudan ban yemeyide hak etmiştim ama sadece Fener'e dil uzatmak tabu iki forumda da ahahaha.
Diğer arkadaşlar dediklerinin çoğu Hatay mevzusuna tetiklendi ki, hassas bir konu olabilir ama bu konudaki düşüncem sabit.