- Konular
- 466
- Beğeni sayısı
- 882
- PG Nakit
- 580
GTR'deki hesap açık duruyor kanki nickim aynı zaten üşenmiyorsan gidip bakabilirsin.
GTR'deki hesap açık duruyor kanki nickim aynı zaten üşenmiyorsan gidip bakabilirsin.
Sınırsız banı Tezat dağıldıktan sonra açtılar. Zaten sınırsızıda Kadıköy serisinin kırıldığı gün Fenerli tayfa anlık bir sinir harbiyle atmıştı lol.En son sen kendin diyordun sınırsız ban yemiştim diye. Seni mi kontrol edeceğim ben koçero. 13/14 resminde ağlama işi varsa silerim tabi ki. Hala çarpıtıyorsun mevzuları. Ki onu sildim sadece milletin anasına küfür ettiğin için banlandın sen. Forumda tek kavgalı olduklarının fenerli olması normal çünkü başka mesain yok. Ayrıca diğer takım taraftarları da senin pek aklı selim biri olduğunu düşünmüyor. Bu kadar arkası boş muhalefetliği seviyorsan git Twitter'da mavi tik al sende cebine 3-5 kuruş para girer belki.
Sınırsız banı Tezat dağıldıktan sonra açtılar. Zaten sınırsızıda Kadıköy serisinin kırıldığı gün Fenerli tayfa anlık bir sinir harbiyle atmıştı lol.
Neyse ben güreş izlemeyi bırakmadan önce diğer forumda salyalı bir Brock Lesnar trolü, siyaset uzmanı ve gece gündüz İslam'a laf atan biriydim Fener ile uğraşmaktan çok. Hatta bence 1-2 kere bu mevzudan ban yemeyide hak etmiştim ama sadece Fener'e dil uzatmak tabu iki forumda da ahahaha.
Diğer arkadaşlar dediklerinin çoğu Hatay mevzusuna tetiklendi ki, hassas bir konu olabilir ama bu konudaki düşüncem sabit.

Millet anasına sövdü diye adam vuruyor sen hala fenerden banlandım diyorsun ne garip bir arkadaşsın sen ya.Sınırsız banı Tezat dağıldıktan sonra açtılar. Zaten sınırsızıda Kadıköy serisinin kırıldığı gün Fenerli tayfa anlık bir sinir harbiyle atmıştı lol.
Neyse ben güreş izlemeyi bırakmadan önce diğer forumda salyalı bir Brock Lesnar trolü, siyaset uzmanı ve gece gündüz İslam'a laf atan biriydim Fener ile uğraşmaktan çok. Hatta bence 1-2 kere bu mevzudan ban yemeyide hak etmiştim ama sadece Fener'e dil uzatmak tabu iki forumda da ahahaha.
Diğer arkadaşlar dediklerinin çoğu Hatay mevzusuna tetiklendi ki, hassas bir konu olabilir ama bu konudaki düşüncem sabit.
Bebeğim benim biraz da gel şurama ağla be çok tatlısın.Bu forumda Fenerlilere kendi dillerinden cevap verince mesajlarınız silinip üstüne 4 günde ban yiyorsunuz o yüzden çok konuşmuyoruz lol. (Mavi forumda bile bu kadar değildi ya, bu gidişe Refah Partisi gibi fraksiyonlara ayıracaksınız güreş forumlarını iyice saçma sapan lol.)
Ayağı iki top yapamayan Konya'nın Tokyo'dan getirdiği kaleciye 90 dakika gol atamayıp sonrada bizi şampiyon yapmıyorlar diye ağlayamazsınız gençler kusura bakmayın.
Kral senin kafandan istiyorum acil.Sınırsız banı Tezat dağıldıktan sonra açtılar. Zaten sınırsızıda Kadıköy serisinin kırıldığı gün Fenerli tayfa anlık bir sinir harbiyle atmıştı lol.
Millet anasına sövdü diye adam vuruyor sen hala fenerden banlandım diyorsun ne garip bir arkadaşsın sen ya.
OK, güle, güle ahahaha. Neyse son mesaj olarak random seneye FB'nin hesabına göre GS 25. şampiyonluğu alıp 5. yıldızı alacağı için kendilerine güzelinden bir 5 yıldızlı GS logosu tasarlamak zorundalar infosunu verip çıkıyoruz lol.Bebeğim benim biraz da gel şurama ağla be çok tatlısın.
Dayı ne anlatıyon sen ya.OK, güle, güle ahahaha. Neyse son mesaj olarak random seneye FB'nin hesabına göre GS 25. şampiyonluğu alıp 5. yıldızı alacağı için kendilerine güzelinden bir 5 yıldızlı GS logosu tasarlamak zorundalar infosunu verip çıkıyoruz lol.
Adamın anasına sövdün ve banlandın, bu kadar basit, neyini kabul etmiyorsun hâla? Neyine algı yapmaya çalışıyorsun? Madem ordan bahsediyorsun, orda bile böyle ban yok diyorsun, gidip orda -maviş yerde- istediğinin annesine küfür edip banlanmayabilirsin.OK, güle, güle ahahaha. Neyse son mesaj olarak random seneye FB'nin hesabına göre GS 25. şampiyonluğu alıp 5. yıldızı alacağı için kendilerine güzelinden bir 5 yıldızlı GS logosu tasarlamak zorundalar infosunu verip çıkıyoruz lol.