WWE NXT Tartışma Konusu | 14.05.2024


Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,914
Mesajlar
4,877
Beğeni sayısı
914
PG Nakit
575
Konum
Kocaeli
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Şovumuz canlı yayın başlamadan önce arka alanda saldırıya uğramış Noam Dar'ı gösteriyor. Dar zar zor bir şekilde yetkililer sayesinde ayağa kaldırılmaya çalışıyor. PROGRESS'in evladına operasyon çekmişler.



Soyunma odasında Izzi Dame ve yeni RAW yıldızı Kiana James var. Kiana, Izzi'ye maçında başarılar diliyor ve kendisi RAW'ı dize getirirken Izzi'nin de NXT'ye hükmedeceğini söylüyor.

Sol Ruca vs. Izzi Dame | NXT Women's North American Championship Qualifying Match
Kazanan:
[ISPOILER|Sol Ruca[/ISPOILER]



Arka alanda GM Ava'nın yanında D'Angelo Family var. Geçen hafta yaptıkları hakkında azar çekiyor aileye Ava. Ardından 20 bin dolar cezaya çarptırıyor yaptıklarından ötürü. D'Angelo parayı nakit bir şekilde bir mektubun içinde ödüyor ve bugün hile hurda işi olmayacağının garantisini veriyor.



Maça geçmeden önce Shayna Baszler ve Lola Vice arka alanda röportaj verirlerken bir anda Karmen Petrovic ve Natalya onlara saldırıyorlar. Ardından NXT kadın rosterı ve güvenlikler geliyorlar dört ismi ayırmaya.



OTM (Bronco Nima & Lucien Price) vs. Edris Enofe & Malik Blade
Kazanan:
OTM (Bronco Nima & Lucien Price)

Arka alanda Noam Dar ve Meta-Four ekibi var. Dar bugün temize çıkamayabilirmiş. Ondan dolayı onun yerine Oro Mensah ben senin yerine maça çıkarım diyor. Lash Legend o sırada yan tarafta maçına hazırlanıyor. Jakara Jackson bunu yapanın Trick Williams olup olmadığını soruyor ama bu sırada Ivy Nile'ın theme songu duyuluyor, Lash Legend sırada benim maçım var bununla uğraşamam diyerek dostlarını bırakıyor ve oradan uzaklaşıyor.

Ivy Nile vs. Lash Legend | NXT Women's North American Championship Qualifying Match
Kazanan:
Lash Legend

Je'Von Evans arka alanda, kendisine Noam Dar'a saldırıp saldırmadığını soruyorlar, o da bu benim tarzım değil diyerek operasyonu kendisinin çekmediğini söylüyor.

Carlee Bright arka alanda Ava'yı yakalıyor ve Lola Vice ile karşılaşmak istediğini söylüyor. Ava'da bu isteğini onaylıyor kendisinin. Kapının ardından da onları izleyen birisi var... Tatum Paxley



Je'Von Evans vs. Oro Mensah
Kazanan:
Je'Von Evans

Arka alanda NXT Heritage Cup şampiyonu Charlie Dempsey var. D'Angelo ailesine yaptıklarını ödeteceğini ve Heritage Cup'ı koruyacağını söylüyor.

Wes Lee geliyor şimdi ringe. En son elinde mikrofon olduğunda karanlık zamanlarda olduğunu ve bir daha geri dönüp dönemeyeceğinden emin olmadığını söylüyor. NXT'yi ve aynı zaman da North American kemerini sevdiğini söylüyor. Ameliyatı sonrası 2 güne ayağa kalktığını, bir hafta içinde de spor salonuna girip çalışmaya başladığını söylüyor. NXT'yi ve bu hissi çok özlediğini söylüyor. O sırada onun sözünü NXT North American şampiyonu Oba Femi bölüyor. Oba Femi onu NAC kemeri ile başardıkları için tebrik ediyor. Ama kendisi onun başaramayacağı çıkamayacağı bir dağmış ve kemer hakkı elde etmek istiyorsa bunun için savaşmalıymış. Bu sırada Ivar geliyor ringe, Josh Briggs geliyor onun ardından da. Oba herkese hak verdiğini söylüyor, Wes Lee de madem öyle maçı Fatal 4 Way yapalım diyor fakat Oba şampiyonun kendisi olduğunu ve onun yerine üç ismin kendi arasında mücadele edeceğini, kazananın kemer hakkına sahip olacağını söylüyor.



Arka alanda Ridge Holland'ın yanına Chase U ekibi geliyor. Ona O.C ekibi ile tek başına mücadele etmesine gerek olmadığını söylüyor ve Riley Osborne onun takım partneri oluyor.

Lexis King arka alanda agalarıyla muhabbet Jazmyn Nyx geliyor ve Jacy Jayne için ''Geçmiş Olsun'' kartı imzalamalarını istiyor. Agaların hepsi teker teker uzarken King kalıyor geriye. King kartı imzalıyor fakat Jacy'nin ismini Jacky olarak yazıyor.

The O.C (Karl Anderson & Luke Gallows) vs. Ridge Holland & Riley Osborne
Kazanan:
The O.C (Karl Anderson & Luke Gallows)

Carlee Bright vs. Lola Vice (w/ Shayna Baszler)
Kazanan:
Lola Vice

Maçtan sonra Karmen Petrovic ve Natalya bu seferde ringde saldırıyor iki isme. Önümüzdeki hafta için iki isme meydan okuyorlar.

Arka alanda Ridge Holland'ı Riley Osborne ve Chase U ekibi yakalıyor ve yaşanan anlaşmazlıktan dolayı özür diliyor. Holland kendisi tarafınca bir sıkıntı olmadığını ve Chase U ekibinin ona inandığını umduğunu söylüyor. İkili el sıkışıyorlar.

Charlie Dempsey (c) vs. Tony D'Angelo (w/ D'Angelo Family) | NXT Heritage Cup Championship Match
Kazanan: [
ISPOILER]Tony D'Angelo[/ISPOILER]



Tony D'Angelo maçı kazanıyor ve yeni Heritage Cup şampiyonu oluyor derken bir anda arka alana dönüyor kameralarımız. Tüm NXT North American kemeri hakkı için mücadele edecek isimler ayrı ayrı yerlerde yerde yatıyorlar. Onlara saldıran ekip GALLUS! GALLUS geri dönüyor ve şovumuz bu görüntülerle son buluyor.



KONU BAŞLIKLARI

(NXT Spoiler) NXT Battleground Şovuna Bileti Alan İlk İsim
(NXT Spoiler) NXT Battleground İçin İkinci Bileti Alan İsim
(NXT Spoiler) NXT Debutunu Gerçekleştiren İsim
(NXT Spoiler) Önümüzdeki Hafta NXT Şovuna Duyurulan #1 Contender Maçı
(NXT Spoiler) Önümüzdeki Hafta NXT Şovuna Duyurulan Tag Team Maçı
(NXT Spoiler) Önümüzdeki Hafta NXT Şovuna Duyurulan Eleme Maçları
(NXT Spoiler) Şovda Yaşanan Büyük Olay
(NXT Spoiler) Geri Dönen Ekip

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: