RPG Barış değil, adalet

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,111
Beğeni sayısı
1,677
PG Nakit
400
1

Muhemdelala Eblettin çalıyor, Mustafa Ali gergin bir şekilde ringe doğru ilerliyor ve mikrofonu istiyor.

Selamün Aleyküm diyerek başlayalım sohbetimize. Ne de olsa Muhammed Hassan kardeşimin söylediği yalanların aksine biz de müslümanız. Doğrusu bunu beklemiyordum. Buraya gelirken hayalim, Arap kardeşlerimle kol kola, omuz omuza yürümek ve bu kafir emperyalistlerin hakkından beraber gelmekti. Ancak görüyorum ki, göz açıp kapayıncaya kadar yine bölünmüşüz a*ına koyayım. İşte bizim coğrafyamızın problemi bu. Göremediğimiz bu. Ancak ben bunları görüyorum, ben bunların hepsini görüyorum. Hassan, kardeşim, bilinçsiz bir şekilde bu emperyalistlere, bu kafirlere hizmet ediyorsan zekandan şüphe eder, hala bu Amerika denen terörist hükümetin oyununa gelmene şaşarak susarım.(Yoğun tepki yapıyor. Ali sesini yükseltiyor ve tüm arenayı susturup devam ediyor.) AMMA EĞER Kİ bilinçli bir şekilde taktıysan o tasmayı boynuna…işte o zaman omuzlarının üstündeki o başını keserim. Artık bu tiplere tahammülümüz yok!(Seyirciye dönüyor) Beni istediğiniz kadar yuhalayabilirsiniz! Ancak Siyonist ülkenizin baskıcı rejimlerine çoktan elimizi attık! Görmüyor musunuz? 20 yıl kadar önce ülkemin petrolüne hortum atıyordunuz, şimdi esmer, kara kaşlı kara gözlü bir adamı, ringin tam ortasındaki beni dinlemek için para veriyorsunuz! Ama hayır, nefretim size değil…sizler sadece köpeksiniz. Kemik atılınca susarsınız. Çünkü bir fikriniz yok, düşünceniz yok. Hep o başınızdaki o*ospu çocukları…ben intikamımı onlardan alacağım. Konu o*ospu çocuklarına gelmişken…

mustafa-ali.jpg

Hadi JBL denen şu bunaktan bahsedelim. Tabi, siz onu seversiniz. İşte sen bu gibi adamların da işine geliyorsun Hassan! Bizi bölüyorsun kardeşim. Bu şerefsizlerin bizi dinimiz yüzünden sömürdüğüne inanıyorsun ama hayır, onlar bizim petrolümüzü istiyor. Bizim güzelliklerimizi istiyor. Sen hala gerçek müslümanlıktan bahsediyorsun. Herkesin dini kendine kardeşim ama kesin olan şey şu ki dinlerin temelinde barış yatar. Bu i*nelere din ile yola çıkarak bir savaş vermek, eninde sonunda intikam ateşimizi söndürecektir! Hayır Hassan, hayır! Ben bu arenadaki tüm kadınları, tüm Amerikan kadınlarını kölem yapmak istiyorum! Bizden ölen her çocuk için onlardan bir tane gitsin istiyorum! Ben adalet istiyorum Hassan. Sen ise bölünüyor ve JBL gibilerin ekmeğine yağ sürüyorsun. John, ihtiyar John, klavye şampiyonu John. Zaman yakındır. Bizlerle ringde olmak, bilgisayar başından tweet sallamaya benzemez ve bunu sen de anlayacaksın. Bizimle uğraşmak neymiş göreceksin.

Ali mikrofonu havaya atıp ringden ayrılıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: