Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
"Kozmetik Açıdan Hoş" | Promo Çeviri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Doktor Hektör" data-source="post: 226543" data-attributes="member: 66"><p style="text-align: center"><strong><em>Başlık:</em></strong> "Kozmetik açıdan hoş"</p> <p style="text-align: center"><strong><em>Promoda Olan(lar):</em></strong> Jay Briscoe, Mark Briscoe</p> <p style="text-align: center"><strong><em>Tarih:</em></strong> 22.12.2011</p> <p style="text-align: center"><strong><em>Şirket: </em></strong>Ring Of Honor</p><hr /> <p style="text-align: center">[Promo başlamadan önce "Video içeriği yalnızca yetişkin izleyiciler içindir" ve "#DemBoys" ifadelerinin yer aldığı bir sorumluluk reddi yazısı ekrana gelir. Briscoes Sandy Hook'taki çiftliklerinde durmaktadır. Bu, Briscoes'un World's Greatest Tag Team olarak da bilinen eski WWE yıldızları Charlie Haas ve Shelton Benjamin ile karşılaşacağı ROH Final Battle 2011'den önceydi.]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)">Jay Briscoe: </span></em></strong><span style="color: null">Size Charlie Haas ve Shelton Benjamin'i neden sevmediğimizi anlatayım. Profesyonel güreş hayranlarının çoğu Monday Night'taki tag team'lere bakar. Monday Night, bilirsiniz, onları bu kaideye koyarlar. Sırf Monday Night RAW'da oldukları için. "Briscoes asla orada olamaz, burada olmalılar. World's Greatest Tag Team, yaşasın!" - Monday Night RAW, kıçımın kenarı! Charlie Haas ve Shelton Benjamin'i sevmememizin bir numaralı nedeni bu, çünkü insanlar - ortalama güreş hayranları, güreş hayranlarının çoğunluğu - hepsi değil - ama güreş hayranlarının çoğunluğu onları varsayılan olarak Briscoes'tan üstün tutuyor. Şimdi size bir hikaye anlatayım. Yaklaşık iki yıl önceydi, değil mi?</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em><span style="color: null">İki, iki buçuk...</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em><span style="color: null">İki, iki buçuk yıl önce WWE için küçük bir seçme maçı yapmıştık. Philadelphia'daki bir Smackdown çekiminden önceydi. Oraya gittik, küçük bir seçme maçı yaptık, bilirsiniz, işimizi yaptık, her neyse. Sanırım etkilendiler çünkü bizi Florida'ya, küçük FCW gelişim merkezlerine bir haftalığına davet ettiler.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Tüm masrafları ödenmiş şekilde.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em><span style="color: null">Hyatt'ta tüm masraflar ödendi... Rahatlayın! Her halükarda, her halükarda oradaydık, bilirsiniz, küçük bir seçme maçı yaptık. Bir hafta boyunca oradaydık. Bence işler iyi gitti!</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>...ve onların da söylediği buydu!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em><span style="color: null">Orada her şeyin çok iyi gittiğini düşündük! Herkes bize 'Hey, çok iyi gidiyorsunuz. Bu kontratları alabilirsiniz' diyordu. Bu iki yıl önceydi, sadece dolar işaretleri görüyordum, hepiniz bu sözleşmeleri alabileceğinizden bahsediyorlardı. Bekliyorduk, eve döndük, bekliyorduk, bütün çocuklara "Evet!" diyordum. "Orada başardık! Hep birlikte yemek yemeye gidelim, hesap bizden! Orada başardık, çocuklar!" Karıma bir daha asla çalışmayacağını, barmenliği bırakabileceğini söyledim. Hay sikeyim, biz hallederiz! Bekledik, bir ay geçti, birkaç ay daha. Bir telefon aldık. Anlaşılan Briscoes, WWE için yeterince "kozmetik açıdan hoş" değilmiş. Kelimesi kelimesine.</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Hadi ama.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Kelimesi kelimesine, "Kozmetik açıdan hoş". Affedersiniz Bay John Laurinaitis, bunun bir güzellik yarışması olduğunu unutmuşum! Kozmetik açıdan hoşmuş, kıçımın kenarı!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Konuş, kardeşim!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Ve beni yakalayan şey de bu dostum! Gelişim bölümündeki çocuklar, yani evet, iyi olanları var elbette. Çoğunlukla ROH'dan insanlar, ama çoğunluğu o kadar da iyi değildi! Ne dediğimi anlıyor musunuz? Demek istediğim, modellik okulundan, küçük kaslarını ve boklarını gösterdikleri sert adam yarışmalarından hemen çıkıyorlar. Doğrudan gelişim programına giriyorlar, küçük bir anlaşma imzalıyorlar, bilirsiniz, birkaç ay gelişim programında çalışıyorlar. Sonra bir bakmışsınız televizyona çıkmışlar, milyoner olmuşlar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Ay, ay, ay, aidatını ödemeye ne oldu, kardeşim?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Aidatımızı ödemeye ne mi oldu?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Hani aidatını ödeyecektin?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Yaklaşık 12 yıl önce eski okulumuzdan ayrıldık. Siz genç çocuklar için, yaklaşık 12 yıl önce. Yaklaşık 12 yıl önce, şovdan önce sandalyeleri kurduğumu, ringi hazırladığımı hatırlıyorum - yaklaşık 40 kişinin olacağı saçma bir indie şov ve ben bir orospu kadar heyecanlıyım! Sandalyeleri kurduğumu hatırlıyor musun?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>İşte bu! Ve tonlarca küfür yiyoruz, çünkü o sandalyeleri yeterince düzgün ayarlamadık</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Evet, ringi ve her şeyi hazırlıyorum, heyecanlıyım! Kırk kişinin önünde güreşmeye hazırlanıyorum. Bunun nasıl bir şey olduğu hakkında hiçbir FİKRİNİZ yok! Bunu anlayamazsınız bile. Eskiden, indielerde yükselmek, yolunuzu ÇİZMEK. Ama hayır, para alacak kadar kozmetik açıdan hoş değiliz. Sanırım bize söylemeye çalıştıkları şey bu MU? Sanırım bize söylemeye çalıştıkları şey buydu? Charlie Haas, anladığım kadarıyla birkaç haftanı indielerde geçirmişsin. Yolunu bulmaya çalışıyorsun. Ha siktir, Shelton Benjamin, bahsettiğimiz asıl tip sensin!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Şu ana kadar kaç ring ayarladın Shelton?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Kaç tane ring kurdun, Shelton?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Oraya kaç sıra sandalye koydun Shelton?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Hey, Final Battle'da, bu şov, Cuma gecesi Final Battle, Shelton Benjamin'in ringi hazırlamasına ve sandalyeleri yerleştirmesine bağlı olsaydı, şov olmazdı. Şov falan olmazdı, çünkü ne bok yediğini biliyor. Benim kitabımda, o lanet aidatını ödemedi. Bizim kitabımızda, o aidatını ödemedi. Git canlı insanlarla dövüş, orada öylece otur... [Jay, sandalyeleri nasıl kuracağını bilmeyen Shelton Benjamin'i taklit ediyor.]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Dostum, bilmiyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Bilmiyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Bilmiyorum mu?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Eğer Shelton Benjamin, bu şovu hazırlaması için o sürtüğe güveniyorsak. Ama bakın, profesyonel bir güreşçi olarak bunu yaparsınız! Profesyonel bir güreşçi olarak bunu yaparsınız. Ama siz bunu anlayamazsınız! Hepiniz milyonersiniz, dostum! Her gün kalkıp işe gidiyoruz, çocuklarımıza, karımıza destek oluyoruz. Her gün Tampa sahilinde oturmuyoruz. Taşaklarımızı tutup güneşleniyoruz. Sonra küçük bir şov yaparız, bir bakmışız, çağrılmışız, milyoner olmuşuz. Bizim için öyle değil. Bu bok için kozmetik açıdan yeterince hoş değiliz. Hiçbir fikriniz yok, dostum. Hacizlere falan bakıyorum. Haciz edilmeye hazırlanıyorum. En azından öyle diyorlar ama atlatacağım, güvenin bana! Ben bir öğütücüyüm, bebeğim!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Bu konuda endişelenmene gerek yok, endişelenmene gerek yok! Bu konuda endişelenmene gerek yok, Big Money! Küçük bir diz ameliyatına ihtiyacın var. Serçe parmağını falan burkmuşsun, Vinny Mac'in tek sorunu bu!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Evet Vinny bunu halletti.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Hâlâ tüm faturalarımı Detroit'ten ödüyorum. Baksana!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Evet, Detroit. WrestleMania hafta sonu, birkaç yıl önce. Şuna bak! Baksana!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Bunu hayatımın sonuna kadar ödeyeceğim!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Hey, ama sorun değil. Konumuza dönelim. Shelton Benjamin, Shelton Benjamin, bizim gözümüzde kolay bir yolculuk yaptın, evlat. Bu yüzden kaburgaların bantlandı (ribs taped up?). Charlie Haas, sen de daha iyi değilsin. Bu yüzden kaburgaların bantlandı Shelton Benjamin, David Otunga'nın bokuyla. Jennifer Hudson, kıçımın kenarı. Şişmanken daha iyi görünüyordun, orospu! Hay sikeyim. Başa dönelim, bu cuma gecesi... bu cuma gecesi! Nasıl isterseniz öyle bakabilirsiniz. WWE, ROH'a karşı diye bakabilirsiniz. Profesyonel Güreşe karşı spor eğlencesi olarak bakabilirsiniz. Bu olaya kayıtsız, memnun zenginlere karşı aç, hala gelmekte olan fakir insanlar olarak bakabilirsiniz çünkü biz hala geliyoruz!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Mark Briscoe: </em></strong></span></em>Ve kaybedecek hiçbir şeyimiz yok!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong><em>Jay Briscoe: </em></strong></span></em>Sonuç olarak, World's Greatest Tag Team, Dem Boys'a karşı. Ve şimdi-- Yani, kariyerimizin en büyük maçı terimini kullanmaktan hoşlanmıyorum ama hiç... bu işi yaptığımız 12 yıl boyunca hiç bu kadar çok şey kanıtlamamıştık. Kemerlerin bir anlamı yok, ne olursa olsun 7 kez olacak. Charlie Haas, Shelton Benjamin, bu Cuma gecesi bir şeyi kanıtlamalıyız çocuklar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: null">[MEDIA=youtube]vnzOZBtyP8Y[/MEDIA]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Doktor Hektör, post: 226543, member: 66"] [CENTER][B][I]Başlık:[/I][/B] "Kozmetik açıdan hoş" [B][I]Promoda Olan(lar):[/I][/B] Jay Briscoe, Mark Briscoe [B][I]Tarih:[/I][/B] 22.12.2011 [B][I]Şirket: [/I][/B]Ring Of Honor[/CENTER] [HR][/HR] [CENTER][Promo başlamadan önce "Video içeriği yalnızca yetişkin izleyiciler içindir" ve "#DemBoys" ifadelerinin yer aldığı bir sorumluluk reddi yazısı ekrana gelir. Briscoes Sandy Hook'taki çiftliklerinde durmaktadır. Bu, Briscoes'un World's Greatest Tag Team olarak da bilinen eski WWE yıldızları Charlie Haas ve Shelton Benjamin ile karşılaşacağı ROH Final Battle 2011'den önceydi.] [B][I][COLOR=rgb(41, 105, 176)]Jay Briscoe: [/COLOR][/I][/B][COLOR=null]Size Charlie Haas ve Shelton Benjamin'i neden sevmediğimizi anlatayım. Profesyonel güreş hayranlarının çoğu Monday Night'taki tag team'lere bakar. Monday Night, bilirsiniz, onları bu kaideye koyarlar. Sırf Monday Night RAW'da oldukları için. "Briscoes asla orada olamaz, burada olmalılar. World's Greatest Tag Team, yaşasın!" - Monday Night RAW, kıçımın kenarı! Charlie Haas ve Shelton Benjamin'i sevmememizin bir numaralı nedeni bu, çünkü insanlar - ortalama güreş hayranları, güreş hayranlarının çoğunluğu - hepsi değil - ama güreş hayranlarının çoğunluğu onları varsayılan olarak Briscoes'tan üstün tutuyor. Şimdi size bir hikaye anlatayım. Yaklaşık iki yıl önceydi, değil mi?[/COLOR] [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I][COLOR=null]İki, iki buçuk...[/COLOR] [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I][COLOR=null]İki, iki buçuk yıl önce WWE için küçük bir seçme maçı yapmıştık. Philadelphia'daki bir Smackdown çekiminden önceydi. Oraya gittik, küçük bir seçme maçı yaptık, bilirsiniz, işimizi yaptık, her neyse. Sanırım etkilendiler çünkü bizi Florida'ya, küçük FCW gelişim merkezlerine bir haftalığına davet ettiler.[/COLOR] [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Tüm masrafları ödenmiş şekilde. [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I][COLOR=null]Hyatt'ta tüm masraflar ödendi... Rahatlayın! Her halükarda, her halükarda oradaydık, bilirsiniz, küçük bir seçme maçı yaptık. Bir hafta boyunca oradaydık. Bence işler iyi gitti![/COLOR] [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]...ve onların da söylediği buydu! [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I][COLOR=null]Orada her şeyin çok iyi gittiğini düşündük! Herkes bize 'Hey, çok iyi gidiyorsunuz. Bu kontratları alabilirsiniz' diyordu. Bu iki yıl önceydi, sadece dolar işaretleri görüyordum, hepiniz bu sözleşmeleri alabileceğinizden bahsediyorlardı. Bekliyorduk, eve döndük, bekliyorduk, bütün çocuklara "Evet!" diyordum. "Orada başardık! Hep birlikte yemek yemeye gidelim, hesap bizden! Orada başardık, çocuklar!" Karıma bir daha asla çalışmayacağını, barmenliği bırakabileceğini söyledim. Hay sikeyim, biz hallederiz! Bekledik, bir ay geçti, birkaç ay daha. Bir telefon aldık. Anlaşılan Briscoes, WWE için yeterince "kozmetik açıdan hoş" değilmiş. Kelimesi kelimesine.[/COLOR] [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Hadi ama. [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Kelimesi kelimesine, "Kozmetik açıdan hoş". Affedersiniz Bay John Laurinaitis, bunun bir güzellik yarışması olduğunu unutmuşum! Kozmetik açıdan hoşmuş, kıçımın kenarı! [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Konuş, kardeşim! [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Ve beni yakalayan şey de bu dostum! Gelişim bölümündeki çocuklar, yani evet, iyi olanları var elbette. Çoğunlukla ROH'dan insanlar, ama çoğunluğu o kadar da iyi değildi! Ne dediğimi anlıyor musunuz? Demek istediğim, modellik okulundan, küçük kaslarını ve boklarını gösterdikleri sert adam yarışmalarından hemen çıkıyorlar. Doğrudan gelişim programına giriyorlar, küçük bir anlaşma imzalıyorlar, bilirsiniz, birkaç ay gelişim programında çalışıyorlar. Sonra bir bakmışsınız televizyona çıkmışlar, milyoner olmuşlar. [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Ay, ay, ay, aidatını ödemeye ne oldu, kardeşim? [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Aidatımızı ödemeye ne mi oldu? [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Hani aidatını ödeyecektin? [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Yaklaşık 12 yıl önce eski okulumuzdan ayrıldık. Siz genç çocuklar için, yaklaşık 12 yıl önce. Yaklaşık 12 yıl önce, şovdan önce sandalyeleri kurduğumu, ringi hazırladığımı hatırlıyorum - yaklaşık 40 kişinin olacağı saçma bir indie şov ve ben bir orospu kadar heyecanlıyım! Sandalyeleri kurduğumu hatırlıyor musun? [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]İşte bu! Ve tonlarca küfür yiyoruz, çünkü o sandalyeleri yeterince düzgün ayarlamadık [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Evet, ringi ve her şeyi hazırlıyorum, heyecanlıyım! Kırk kişinin önünde güreşmeye hazırlanıyorum. Bunun nasıl bir şey olduğu hakkında hiçbir FİKRİNİZ yok! Bunu anlayamazsınız bile. Eskiden, indielerde yükselmek, yolunuzu ÇİZMEK. Ama hayır, para alacak kadar kozmetik açıdan hoş değiliz. Sanırım bize söylemeye çalıştıkları şey bu MU? Sanırım bize söylemeye çalıştıkları şey buydu? Charlie Haas, anladığım kadarıyla birkaç haftanı indielerde geçirmişsin. Yolunu bulmaya çalışıyorsun. Ha siktir, Shelton Benjamin, bahsettiğimiz asıl tip sensin! [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Şu ana kadar kaç ring ayarladın Shelton? [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Kaç tane ring kurdun, Shelton? [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Oraya kaç sıra sandalye koydun Shelton? [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Hey, Final Battle'da, bu şov, Cuma gecesi Final Battle, Shelton Benjamin'in ringi hazırlamasına ve sandalyeleri yerleştirmesine bağlı olsaydı, şov olmazdı. Şov falan olmazdı, çünkü ne bok yediğini biliyor. Benim kitabımda, o lanet aidatını ödemedi. Bizim kitabımızda, o aidatını ödemedi. Git canlı insanlarla dövüş, orada öylece otur... [Jay, sandalyeleri nasıl kuracağını bilmeyen Shelton Benjamin'i taklit ediyor.] [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Dostum, bilmiyorum. [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Bilmiyorum. [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Bilmiyorum mu? [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Eğer Shelton Benjamin, bu şovu hazırlaması için o sürtüğe güveniyorsak. Ama bakın, profesyonel bir güreşçi olarak bunu yaparsınız! Profesyonel bir güreşçi olarak bunu yaparsınız. Ama siz bunu anlayamazsınız! Hepiniz milyonersiniz, dostum! Her gün kalkıp işe gidiyoruz, çocuklarımıza, karımıza destek oluyoruz. Her gün Tampa sahilinde oturmuyoruz. Taşaklarımızı tutup güneşleniyoruz. Sonra küçük bir şov yaparız, bir bakmışız, çağrılmışız, milyoner olmuşuz. Bizim için öyle değil. Bu bok için kozmetik açıdan yeterince hoş değiliz. Hiçbir fikriniz yok, dostum. Hacizlere falan bakıyorum. Haciz edilmeye hazırlanıyorum. En azından öyle diyorlar ama atlatacağım, güvenin bana! Ben bir öğütücüyüm, bebeğim! [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Bu konuda endişelenmene gerek yok, endişelenmene gerek yok! Bu konuda endişelenmene gerek yok, Big Money! Küçük bir diz ameliyatına ihtiyacın var. Serçe parmağını falan burkmuşsun, Vinny Mac'in tek sorunu bu! [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Evet Vinny bunu halletti. [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Hâlâ tüm faturalarımı Detroit'ten ödüyorum. Baksana! [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Evet, Detroit. WrestleMania hafta sonu, birkaç yıl önce. Şuna bak! Baksana! [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Bunu hayatımın sonuna kadar ödeyeceğim! [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Hey, ama sorun değil. Konumuza dönelim. Shelton Benjamin, Shelton Benjamin, bizim gözümüzde kolay bir yolculuk yaptın, evlat. Bu yüzden kaburgaların bantlandı (ribs taped up?). Charlie Haas, sen de daha iyi değilsin. Bu yüzden kaburgaların bantlandı Shelton Benjamin, David Otunga'nın bokuyla. Jennifer Hudson, kıçımın kenarı. Şişmanken daha iyi görünüyordun, orospu! Hay sikeyim. Başa dönelim, bu cuma gecesi... bu cuma gecesi! Nasıl isterseniz öyle bakabilirsiniz. WWE, ROH'a karşı diye bakabilirsiniz. Profesyonel Güreşe karşı spor eğlencesi olarak bakabilirsiniz. Bu olaya kayıtsız, memnun zenginlere karşı aç, hala gelmekte olan fakir insanlar olarak bakabilirsiniz çünkü biz hala geliyoruz! [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Mark Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Ve kaybedecek hiçbir şeyimiz yok! [I][COLOR=rgb(41, 105, 176)][B][I]Jay Briscoe: [/I][/B][/COLOR][/I]Sonuç olarak, World's Greatest Tag Team, Dem Boys'a karşı. Ve şimdi-- Yani, kariyerimizin en büyük maçı terimini kullanmaktan hoşlanmıyorum ama hiç... bu işi yaptığımız 12 yıl boyunca hiç bu kadar çok şey kanıtlamamıştık. Kemerlerin bir anlamı yok, ne olursa olsun 7 kez olacak. Charlie Haas, Shelton Benjamin, bu Cuma gecesi bir şeyi kanıtlamalıyız çocuklar. [COLOR=null][MEDIA=youtube]vnzOZBtyP8Y[/MEDIA][/COLOR][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Çeviriler
"Kozmetik Açıdan Hoş" | Promo Çeviri
Menü
Giriş yap
Kayıt ol