Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | Tony Khan AEW'yu 2016'da Kursaydı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Centria" data-source="post: 228800" data-attributes="member: 51"><p>Taylan valla bu yazıya hiç bakmadan Doğan'ın yazısını okudum ve bu yazıda yazdığın birkaç şeyle benzer düşünüyoruz. </p><p></p><p>Tony Khan markının şirketin adını ne yapacağını bilemeyiz ama Elite'in Khan ile alakası asla olmayacaktı. Ama diyelim bu evrende de Omega vs Okada oldu ve yine interneti kırdı devamında aynı WWE gibi Khan'da elite için yarışırdı. BTE ile o dönem pek yapılmayan bir şey yapıp internetteki güçlerini çok arttırdılar zaten. Ama benim merak ettiğim şu Elite için iki büyük şirket rekabete girse mainstreamdeki etkileri günümüzden daha fazla olur muydu. Sonuçta BTE bir yere kadar etkili ve daha çok kendi kitlesi. Ama eğer iki şirkette ilgilense çok daha büyük reklamı yapılır belki de Elite'in etkisi günümüzden daha fazla olurdu.</p><p></p><p>Styles konusundaki duygusal bağdan ziyade işin parasına bakıyorum ben. Styles için kim daha fazla para dökerse orada olurdu bence.</p><p></p><p>Club varı bir oluşum görebilirdik ama diğer yazıda da yazdığım gibi muhtmelen hala NJ ürünü olurdu. Club'ın modası zaten hızlı geçiyor 2016'daj 2018'e kadar pek bir şey yok sonra Club iç savaşı ile konuşturuyor kendini. Aynısı pandemi dönemi deneselerde o tren kaçtı artık yani. Günümüzde 11. Senesini deviren bu grup bence o dönemde ara ara sıksa da para yaptığı sürece markayı çöpe atmazlardı. Yani NWO'nun da son zamanları pek iç açıcı değil ama para yapıyorlardı. WWE'ye bile direkt hiçbir şeyi değişmeden debut yaptılar. Neyse senin kurduğun bu evrende de aynısı olurdu işte ha direkt BC ha başka bir heel grup ürün satıyorsa sıksa bile devam </p><p></p><p>O dönem Okada zaten primeini yaşıyordu. Burada oklar Omegaya dönüyor. Eğer senin dediğin gibi Omega'yı o dönem kendi şirketlerine katsalardı evet bu maç asla yaşanmaz Naito 2018de Wk'da şampiyon olurdu. Ama hem Omega'ya kontrat teklif ederler miydi hem Omega kendisi kabul eder miydi bilmiyorum. Elindeki en büyük yabancı starı kaybeden NJ o dönem Omega'yı tutmakta kararlı olabilirdi. Ve Jarret mesela Omega'yı o dönem niye almak istesin? Cruserweight güreşçisi olarak alabilirdi max.</p><p></p><p>Ben Punk'ı direkt booker olarak bile görüyorum aslında. Tony Khan'ın da istediği bir isimdi zaten uzun süre. Punk'ın dediğin gibi her zaman bir büyük alternatif beklediği ortada eğer bu olay 2016da yaşındaydı ve günümüzden farklı olarak 7 değil 2 yıl sonra güreşe donseydi bence dediğin Styles değil Punk mihenk taşı olurdu. Ve bence uzun süre çokta yetkisi olurdu.</p><p></p><p>Ellerine sağlık taylanım senin de. Bu yazıya pek bir şey yazamadım benzer düşünüyoruz zaten. Omega vs Okada ile ilgili düşüncen benim de ilgimi çekti valla. Bu WK 11'deki maçın neden bu kadar özel olduğunu bir kere daha hatırladım. Ellerine sağlık tekrardan daha senle yazacaklarımız var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Centria, post: 228800, member: 51"] Taylan valla bu yazıya hiç bakmadan Doğan'ın yazısını okudum ve bu yazıda yazdığın birkaç şeyle benzer düşünüyoruz. Tony Khan markının şirketin adını ne yapacağını bilemeyiz ama Elite'in Khan ile alakası asla olmayacaktı. Ama diyelim bu evrende de Omega vs Okada oldu ve yine interneti kırdı devamında aynı WWE gibi Khan'da elite için yarışırdı. BTE ile o dönem pek yapılmayan bir şey yapıp internetteki güçlerini çok arttırdılar zaten. Ama benim merak ettiğim şu Elite için iki büyük şirket rekabete girse mainstreamdeki etkileri günümüzden daha fazla olur muydu. Sonuçta BTE bir yere kadar etkili ve daha çok kendi kitlesi. Ama eğer iki şirkette ilgilense çok daha büyük reklamı yapılır belki de Elite'in etkisi günümüzden daha fazla olurdu. Styles konusundaki duygusal bağdan ziyade işin parasına bakıyorum ben. Styles için kim daha fazla para dökerse orada olurdu bence. Club varı bir oluşum görebilirdik ama diğer yazıda da yazdığım gibi muhtmelen hala NJ ürünü olurdu. Club'ın modası zaten hızlı geçiyor 2016'daj 2018'e kadar pek bir şey yok sonra Club iç savaşı ile konuşturuyor kendini. Aynısı pandemi dönemi deneselerde o tren kaçtı artık yani. Günümüzde 11. Senesini deviren bu grup bence o dönemde ara ara sıksa da para yaptığı sürece markayı çöpe atmazlardı. Yani NWO'nun da son zamanları pek iç açıcı değil ama para yapıyorlardı. WWE'ye bile direkt hiçbir şeyi değişmeden debut yaptılar. Neyse senin kurduğun bu evrende de aynısı olurdu işte ha direkt BC ha başka bir heel grup ürün satıyorsa sıksa bile devam O dönem Okada zaten primeini yaşıyordu. Burada oklar Omegaya dönüyor. Eğer senin dediğin gibi Omega'yı o dönem kendi şirketlerine katsalardı evet bu maç asla yaşanmaz Naito 2018de Wk'da şampiyon olurdu. Ama hem Omega'ya kontrat teklif ederler miydi hem Omega kendisi kabul eder miydi bilmiyorum. Elindeki en büyük yabancı starı kaybeden NJ o dönem Omega'yı tutmakta kararlı olabilirdi. Ve Jarret mesela Omega'yı o dönem niye almak istesin? Cruserweight güreşçisi olarak alabilirdi max. Ben Punk'ı direkt booker olarak bile görüyorum aslında. Tony Khan'ın da istediği bir isimdi zaten uzun süre. Punk'ın dediğin gibi her zaman bir büyük alternatif beklediği ortada eğer bu olay 2016da yaşındaydı ve günümüzden farklı olarak 7 değil 2 yıl sonra güreşe donseydi bence dediğin Styles değil Punk mihenk taşı olurdu. Ve bence uzun süre çokta yetkisi olurdu. Ellerine sağlık taylanım senin de. Bu yazıya pek bir şey yazamadım benzer düşünüyoruz zaten. Omega vs Okada ile ilgili düşüncen benim de ilgimi çekti valla. Bu WK 11'deki maçın neden bu kadar özel olduğunu bir kere daha hatırladım. Ellerine sağlık tekrardan daha senle yazacaklarımız var [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | Tony Khan AEW'yu 2016'da Kursaydı?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt