Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | Tony Khan AEW'yu 2016'da Kursaydı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Huma" data-source="post: 228782" data-attributes="member: 484"><p>Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki buna bağlı kalarak kendi yorumlarımı aktarayım. Kurulacak WWE'ye "maddi" olarak rakip olması gereken ve aynı sularda yüzmesi gereken şirkette, şuan profesyonel güreşe ayırdığım vaktin çoğunu AEW'ya verme sebeplerimin neredeyse hepsi olmazdı. Ben hem hikayede hem ring içinde hardcore (hardcoredan kastım 2 kendo darbesi ve düz masa kırmak değil) öğeler barınan, güreşçilerin kendilerini istedikleri gibi bookladığı, ring içine doyabileceğim ve süresi çok uzun olan maçlar izlemeyi tercih ediyorum. PG ile TV-14 bir şirketin "maddi" olarak rekabet edebilmesi pek mümkün olmadığı için kurulacak şirket PG olurdu. Günümüzde dikkat süresinin çok düşmesinden dolayı haftalık şovlarda 30 dakikalık 40 dakikalık hatta AEW'nun geçmişte bir kaç defa yaptığı 1 saatlik maçlar sunmaları şirkete "maddi" olarak zarar verebileceği için çok nadiren yapılırdı hatta hiç yapılmazdı. Genel izleyici hikayeyi ring içinden daha ağırlıklı istediği ve sevdiği için haftalık şovlardaki toplam maç süreleri WWE'nin şuan yaptığından farkı olmazdı. İlk cümlede dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz. Bunların tam tersini seviyor olabilirsiniz, kendi zevklerime göre görüşüm bu yönde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huma, post: 228782, member: 484"] Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki buna bağlı kalarak kendi yorumlarımı aktarayım. Kurulacak WWE'ye "maddi" olarak rakip olması gereken ve aynı sularda yüzmesi gereken şirkette, şuan profesyonel güreşe ayırdığım vaktin çoğunu AEW'ya verme sebeplerimin neredeyse hepsi olmazdı. Ben hem hikayede hem ring içinde hardcore (hardcoredan kastım 2 kendo darbesi ve düz masa kırmak değil) öğeler barınan, güreşçilerin kendilerini istedikleri gibi bookladığı, ring içine doyabileceğim ve süresi çok uzun olan maçlar izlemeyi tercih ediyorum. PG ile TV-14 bir şirketin "maddi" olarak rekabet edebilmesi pek mümkün olmadığı için kurulacak şirket PG olurdu. Günümüzde dikkat süresinin çok düşmesinden dolayı haftalık şovlarda 30 dakikalık 40 dakikalık hatta AEW'nun geçmişte bir kaç defa yaptığı 1 saatlik maçlar sunmaları şirkete "maddi" olarak zarar verebileceği için çok nadiren yapılırdı hatta hiç yapılmazdı. Genel izleyici hikayeyi ring içinden daha ağırlıklı istediği ve sevdiği için haftalık şovlardaki toplam maç süreleri WWE'nin şuan yaptığından farkı olmazdı. İlk cümlede dediğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz. Bunların tam tersini seviyor olabilirsiniz, kendi zevklerime göre görüşüm bu yönde. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | Tony Khan AEW'yu 2016'da Kursaydı?
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt