PPV Impact Slammiversary | Countdown To Slammiversary (Part I)

Doktor Hektör

The Irish Ace
Katılım
2 Tem 2023
Konular
124
Mesajlar
555
Beğeni sayısı
151
PG Nakit
475
Konum
Konya
Jody Threat & The Death Dollz (Courtney Rush & Jessicka), The SHAWntourage'ı (Gisele Shaw, Savannah Evans, & Jai Vidal) mağlup etti

Jai Vidal, Jessicka ile ringe çıktı ve Jessicka'nın onu düşüren bir dizi yumruk atmasıyla onun için iyi bitmedi. Vidal kısa süre sonra yerini Shaw'a bıraktı. Jessicka dayak atmaya devam etti ve Shaw'un kafasını defalarca turnbuckle'a vurduktan sonra Rush'ı tagledi, o da Shaw'a Jessicka'nın dizinin üzerinden bir bulldog vurdu. Jai Vidal Rush'ın dikkatini dağıtarak Savannah Evans'ın yerde Rush'a büyük bir tekme atmasına yol açtı.

SHAWntourage Rush'ı köşelerindeki ortadaki iplere doğru sürükledi ve birbirlerini tag'lerken birkaç hareket yaptı. Rush, Evans'ın Fireman's Carry hareketinden kurtulmayı başardı ve ardından Jody Threat'i taglemek için inverted DDT yaptı. Threat, galibiyet için Vidal'a bir Spear vuran Rush'ı taglemeden önce herkese Suplex vurarak coştu.

--Trinity ve Deonna Purrazzo'nun arenaya geliş görüntülerini izledik.

--Joe Hendry ve Kenny King hakkında bir video yayınlandı.

--Joe Hendry mikrofonu eline aldı ve Kenny King'in kıyafetlerini kaybetmesinden hoşlandığından bahsetti ve bu Kenny King'i çileden çıkardı. King'in kıyafetlerinden bazılarını kaybetmesini istediğini söyledi.

Kenny King, Joe Hendry'yi mağlup ederek Impact Digital Media Şampiyonluğunu kazandı

Kenny King bu kez tişörtünü kaybetmekten korkmak yerine tişörtü Hendry'ye fırlattı, ancak Hendry eğildi ve King'e stalling vertical suplex vurdu. Sheldon Jean ringe doğru koşarak Hendry'nin dikkatini çekti ve King'in Hendry'ye arkadan saldırmasına ve ardından dizlerini çekip King'in göğsüne tekme atarak pin etmesine neden oldu.

Sheldon Jean hakemin dikkatini dağıtmak için aprona çıktı ve King'e bir papyon verdi, King de papyonu Hendry'nin boynuna geçirmeden önce Joe Hendry'yi boğmak için kullandı. King, Hendry'yi guillotine choke ile boğmaya çalıştı ama Hendry gücünü topladı ve choke'tan bir vertical suplex out daha çıkardı. Hendry, King'i bir crossbody ile yakaladı ve bir fallaway slam yaptı. Hendry papyon taktığını fark ettikten sonra bir hip swivel yaptı ve King'e bir back body drop vurdu.

Hendry King'e standing ovation yaptı ama Sheldon Jean King'in ayağını iplere koyarak tuşu bozdu. King, Jean ile birlikte yerde olan Hendry'ye corkscrew plancha vurmaya çalıştı ama Hendry hamle yaptı. Ringe geri döndüklerinde, Kenny King ayakları iplerde olan Joe Hendry'yi yuvarladı ve Jean avantajı korumak için King'in ayaklarına tutundu ve King kazandı!

--Alex Shelley ve Nick Aldis için hazırlanan hype videosu preshow'u kapatmak için yayınlandı ve ana şova geçtik.​
 
Üst
Click here to login using your socials account