Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟓 "𝐵𝑎𝑛𝑎 𝑦𝑎𝑙𝑎𝑛 𝑠𝑜̈𝑦𝑙𝑒𝑑𝑖𝑙𝑒𝑟..."
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 228479" data-attributes="member: 4"><p>WES LEE... Ulan ne adam ya, ağzım açık ve tek solukta okudum tüm segmenti. İnanılmaz güzel yansıtılmış kontrolsüz öfkeyi dibine kadar hissediyorsun segmentte, inanılmaz keyif aldım. Submission maçından tabii ki Wes Lee galip ayrılacaktır ama Angelico'yu bayıltmadan, ayarlı bir şekilde bunu yapabilir mi bilemedim şu an... Vallahi muhteşem bir booking.</p><p></p><p>Ooo GUNTHER çok sert bir giriş yapmış, eski yârimiz olduğu için bir tık tuhaf olduk bu kısacık arka alan segmentini ile okurken...</p><p></p><p>Bate'in bu kara sevdası başına bela açmazsa iyi, koca dünya tarihinde bile büyük büyük devletler bir kadın yüzünden yıkılmış zamanında... Bryan ise çok güzel ikili oynuyor vallahi, Val Venis ile Bate arasına ufak ufak o kıvılcımları atmaya başlamış durumda. En azından Bate'e "Sonuçlarına katlanır" demeyi başardı, tam istediği gibi sessizden ve derinden ilerletiyor gibi mevzuları Bryan. Çok keyifli bir maç çıkacaktır ama buradan ona şüphe yok.</p><p></p><p>Dream beklendiği üzere rahat ve temiz bir galibiyet almış derken House of Black'in gazabına uğramaktan kaçamamış tabii ki. Diğer çentikleri atma aşamasında Dream'e yardıma koşacak birileri mutlaka gelecektir, House of Black ile başka kimin derdi var diye sormak lazım onun için de...</p><p></p><p>Christopher Daniels'tan muazzam bir racon gelmiş, ama bu hikayenin sonunda ayakta kalamayacak gibi.</p><p></p><p>Ospreay ringlere çok iyi bir dönüş yapmış, Matt Morgan'ın sondaki cevabına bakılırsa [USER=9]@satriale[/USER]'nin yanına çektiği ucube tayfanın da görücüye çıkması çok uzak bir zamanda olmayacak gibi.</p><p></p><p>Chris Brookes iyi celallenmiş ama işin içinde sinsi bir plan olduğunu bilerek hareket etmesi gerekiyordu... Yalnız ömrümde gördüğüm en toplama stable olabilir ya şu ekip. İnanılmaz alakasız üçlü bir araya gelmiş, nasıl bir şey ortaya çıkacak diye merak ediyorum açıkçası.</p><p></p><p>Wyatt'ın promosu çok iyi, NOW mevzularını bildiğimiz metaforik anlatımıyla şahane özetlemiş. Gacy & Dust ile Wyatt arasında geçen hikaye gerçekten bayağı ilgimi çekiyor, darkside darkside işleri çok seviyoruz maalesef mayamızda var..</p><p></p><p>Bo Dallas iyi başlar gibi olsa da Omega inanılmaz bir güç patlamasıyla hızlıca ayaklanıp bir o kadar hızlı şekilde çözmüş maçı, böylesi zor bir çembere çok iddialı giriş yaptı gerçekten.</p><p></p><p>Seth Rollins yine bir ton kafa açmış mesela yaaaa, napacağız bu lakotspor'la böyle anlamadım gitti. Bu işin sonu çok garip yerlere varacak, Rollins'in geçen hafta yaptığı şeyden sonra yapabileceği diğer şeyleri kestirmek oldukça güç.</p><p></p><p>Omega çok güzel bir promoyla kısa sürede segmentin seyrini değiştirmiş, harbiden şov boyunca kendi karakterini 1-2 kademe üste çıkardı çok rahat. Punk & Del Rio dramasının ortalığı karıştıracağı çok belliydi. AMA BOKU SERERİZ ŞURADA PATLAMAKTAN YA SKLJADFKJLFSADKJLFSADJLŞKDFSAJKLŞDFSAFASJŞL. [USER=56]@GBB[/USER] EĞER ORADA GUNTHER BEN OLSAM O YUMRUĞU İNDİRMEKTEN İMTİNA ETMEYECEĞİMİ BİLİYORSUN DİMİ...... Oyyyyy şampiyon çok sert oktavdan giriş yapmış doğal olarak ve NWO öncesi inanılmaz bir racon koymuş. WM'e şampiyon olarak gitmesini isterim Val'in, ki zor da olsa başaracaktır bence.</p><p></p><p>Elinize sağlık ekip, RTWM döneminde her haftalık şov üzerine koyarak ilerliyor ve muazzam hissettiriyor gerçekten bütün şovlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 228479, member: 4"] WES LEE... Ulan ne adam ya, ağzım açık ve tek solukta okudum tüm segmenti. İnanılmaz güzel yansıtılmış kontrolsüz öfkeyi dibine kadar hissediyorsun segmentte, inanılmaz keyif aldım. Submission maçından tabii ki Wes Lee galip ayrılacaktır ama Angelico'yu bayıltmadan, ayarlı bir şekilde bunu yapabilir mi bilemedim şu an... Vallahi muhteşem bir booking. Ooo GUNTHER çok sert bir giriş yapmış, eski yârimiz olduğu için bir tık tuhaf olduk bu kısacık arka alan segmentini ile okurken... Bate'in bu kara sevdası başına bela açmazsa iyi, koca dünya tarihinde bile büyük büyük devletler bir kadın yüzünden yıkılmış zamanında... Bryan ise çok güzel ikili oynuyor vallahi, Val Venis ile Bate arasına ufak ufak o kıvılcımları atmaya başlamış durumda. En azından Bate'e "Sonuçlarına katlanır" demeyi başardı, tam istediği gibi sessizden ve derinden ilerletiyor gibi mevzuları Bryan. Çok keyifli bir maç çıkacaktır ama buradan ona şüphe yok. Dream beklendiği üzere rahat ve temiz bir galibiyet almış derken House of Black'in gazabına uğramaktan kaçamamış tabii ki. Diğer çentikleri atma aşamasında Dream'e yardıma koşacak birileri mutlaka gelecektir, House of Black ile başka kimin derdi var diye sormak lazım onun için de... Christopher Daniels'tan muazzam bir racon gelmiş, ama bu hikayenin sonunda ayakta kalamayacak gibi. Ospreay ringlere çok iyi bir dönüş yapmış, Matt Morgan'ın sondaki cevabına bakılırsa [USER=9]@satriale[/USER]'nin yanına çektiği ucube tayfanın da görücüye çıkması çok uzak bir zamanda olmayacak gibi. Chris Brookes iyi celallenmiş ama işin içinde sinsi bir plan olduğunu bilerek hareket etmesi gerekiyordu... Yalnız ömrümde gördüğüm en toplama stable olabilir ya şu ekip. İnanılmaz alakasız üçlü bir araya gelmiş, nasıl bir şey ortaya çıkacak diye merak ediyorum açıkçası. Wyatt'ın promosu çok iyi, NOW mevzularını bildiğimiz metaforik anlatımıyla şahane özetlemiş. Gacy & Dust ile Wyatt arasında geçen hikaye gerçekten bayağı ilgimi çekiyor, darkside darkside işleri çok seviyoruz maalesef mayamızda var.. Bo Dallas iyi başlar gibi olsa da Omega inanılmaz bir güç patlamasıyla hızlıca ayaklanıp bir o kadar hızlı şekilde çözmüş maçı, böylesi zor bir çembere çok iddialı giriş yaptı gerçekten. Seth Rollins yine bir ton kafa açmış mesela yaaaa, napacağız bu lakotspor'la böyle anlamadım gitti. Bu işin sonu çok garip yerlere varacak, Rollins'in geçen hafta yaptığı şeyden sonra yapabileceği diğer şeyleri kestirmek oldukça güç. Omega çok güzel bir promoyla kısa sürede segmentin seyrini değiştirmiş, harbiden şov boyunca kendi karakterini 1-2 kademe üste çıkardı çok rahat. Punk & Del Rio dramasının ortalığı karıştıracağı çok belliydi. AMA BOKU SERERİZ ŞURADA PATLAMAKTAN YA SKLJADFKJLFSADKJLFSADJLŞKDFSAJKLŞDFSAFASJŞL. [USER=56]@GBB[/USER] EĞER ORADA GUNTHER BEN OLSAM O YUMRUĞU İNDİRMEKTEN İMTİNA ETMEYECEĞİMİ BİLİYORSUN DİMİ...... Oyyyyy şampiyon çok sert oktavdan giriş yapmış doğal olarak ve NWO öncesi inanılmaz bir racon koymuş. WM'e şampiyon olarak gitmesini isterim Val'in, ki zor da olsa başaracaktır bence. Elinize sağlık ekip, RTWM döneminde her haftalık şov üzerine koyarak ilerliyor ve muazzam hissettiriyor gerçekten bütün şovlar. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟓 "𝐵𝑎𝑛𝑎 𝑦𝑎𝑙𝑎𝑛 𝑠𝑜̈𝑦𝑙𝑒𝑑𝑖𝑙𝑒𝑟..."
Menü