Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟓 "𝐵𝑎𝑛𝑎 𝑦𝑎𝑙𝑎𝑛 𝑠𝑜̈𝑦𝑙𝑒𝑑𝑖𝑙𝑒𝑟..."
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 228465" data-attributes="member: 79"><p>Şovu Wes Lee'in açmasından başka bir seçenek yoktu bence zaten, önceki şov çok büyük bilinmezlikle bitmişti. Wes Lee geçirdiği rage quit'te epey haklı zaten söylemeye gerek yok ama Lodge benim beklediğimden babacan çıktı. En azından çantayı geri kazanması için ona bir seçenek daha sundular fakat ben Wes Lee'in kurallara uygun bir şekilde galip gelebileceğinden emin değilim. Wrestlemania öncesi son PPV fakat ben çantayı haftalıklardan birinde ele geçireceğine inanıyorum muhtemelen bu PPV'de Angelico'yu öldürmeli bir şey yapar Wes Lee ve çantayı geri alamaz. Ama dinamik fena gitmiyor, Lodge ile Wes Lee'in hikayesinin Wrestlemania'da beklenenden farklı yönde bütünleşeceğine inanıyorum. GUNTHER vs. Roman Reigns'in daha derin bir şeye ihtiyacı var bence ve muhtemelen bu derinlik No Way Out'ta oluşacak gibi geliyor. GUNTHER'ın yolunu kesmesini bekliyorum Reigns'in bir şekilde, belki çembere bile girmesini engelleyebilir eğer oyuncusu aktifse. Değilse zaten çok bir şansı olacağını sanmıyorum çünkü hem Joe hem GUNTHER şu an için bu spotu hak ediyorlar. Destekçileriyiz kardeşlerin. Tyler Bate'in faceturn kokusundan artık durulmamaya başladı ama şu anki hikayesiyle Top Face olma yolunda ilerliyor bence. Bryan Danielson'de hem mentor hem de kurnaz bir şekilde davranmaya devam ediyor. Bu feuddan çok keyif alıyorum çünkü bence iki isminde karakterini değiştirecek bu işin sonunda, Bryan daha fırsatçı, daha mentale oynayan bir adam olarak ayrılacakken muhtemelen Bate'de şirketin en face adamı olacak Jey Uso'nun yerine geçip. Ki bence böyle bir adama da ihtiyaç var. Feudda Valentine hamlesiyle beraber kemeri Bryan'ın almasını bekliyorum devamında da Wrestlemania için gerçekleşmesini beklediğimiz Mayhem vs. Venis yerine Bate vs. Venis gerçekleşecek gibi. Ortada bir kemer olur mu o maçta emin değilim, bir kemere ihtiyaç var mı ondan da emin değilim fakat bir kemere ihtiyaç olacaksa bu TVC değil PUREC olacak gibi. Çok ilgimi çekiyor Bate'in yolculuğu bakalım, takipteyiz. Velveteen'in Rumble - NWO arası beklediğimden daha etkisiz geçti, genelde Rumble galiplerinde bu kronik bir sıkıntı oluyor zaten ama Aleister Black için de bu Velveteen'le kapışmak büyük bir şans. Beklentim Aleister'in göstereceği iyi bir performansa rağmen kaybetmesi (belki DQ ile belki başka bir şey) devamında da Velveteen'in o gece olacak olan Daniels vs. Jericho maçına karışması. Tüm oklar buna çıkıyor gibi ilk günden beri. NWO'da neler gerçekleşecek bu ekip arasında bekliyorum. Aslında bu WHC etrafında gelişen olaylar en başında çok ilgi çekici gelse de şov şov ilgisini kaybetti bende, belki bir tek bende böyledir bilemiyorum. Ama ortada çok solid bir hikaye varken, WM öncesi geçişte belki en iyi şey olabilecekken ya ekip ya da oyunculardan dolayı yeteri kadar ilgimi çekemedi bilmiyorum ama bence NWO'un top hikayesi bu feud olmalıydı. Açıkçası şu haldeyken Wyatt vs. Goldust/Gacy veya Bate vs. Danielson daha çok ilgimi çekiyor. Niye böyle olduğunu anlamıyorum ama şovda değişebilir görüşlerimiz bakalım. Another Life... kardeşlerin taraftayız felfeci bir şekilde. Muhtemelen Wrestlemania'ya da şampiyon gireceklerdir, arkalarındayız dediğimiz gibi ama bu Morgan kafayı fena karıştırdı lavuk ya. İçime öyle bir kurt düşürdü ki.... Segment krize soktu. Ben ekibi troll beklerken ekip harbi sağlam bir şekilde ilerlemeye başladı. Hiç beklemiyordum. Mansoor Al Uzza kardeşimiz Zeke'ye potansiyelini göstermiş ve Ripley'i de kanatlarının altına almış... anlatsana kardeşlerine sen bu Lodge'a neler yapacaksın?? Yani tahminlerime göre dini figürlerle işlenecek Mansoor, yolu illaki bir yerde kesişecektir Lodge ile belki Wrestlemania'da bile olabilir. Böylece Lodge vs. Mansoor'un tayfa, HOB vs. Wyatt Family şeklinde ayrılabilir maçlar şöyle bir bakınca amma da takım/stable olmuş he. Bir şeyler görebiliriz yakın zamanda bununla ilgili. Daha yeni de bahsettiğim gibi genel haliyle ilgi çekici olarak ilerliyor bu ekip, keşke sağlıklı bir Gacy'de işin içinde olsaydı ama. Onsuz hep biraz eksik geldi fakat onun da dönüşüyle beraber Wrestlemania'ya kadar uzayacak feud belli ki. Interim Championship'de ben Goldust'ı önde görüyorum bir tık aslında, Goldust kemere fazla bağlanıp Gacy ile karşı karşıya gelebilir böylelikle. Çünkü onu Gacy'e karşı getirebilecek tek şey altınmış gibi duruyor. Wyatt'ın ise yapabileceği şeylerin sınırı yok bence, TVC'ye ihtiyacı yok pek ama bu ekiple de çok uyuştu bence. Wrestlemania'ya kadar beraber görürüz umarım ekibi. Dallas'ta son haftaların hayal kırıklığı bence karakter oldukça ilgi çekiyordu fakat albenisini yitirdi. Omega'nın squashlayacağını herkes tahmin etmişti fakat ben biraz daha zorlar diye bekliyordum Dallas, olmadı. Onun dışında Omega'nın önü epey açık zaten dediğim gibi RPG'de Omega görmek beni hep keyiflendiriyor hem de oynayan arkadaş oldukça aktif. Bundan birkaç ay önce gelmiş olsa muhtemelen omzunda bir şampiyonluk bile olabilirdi, geç olsun güç olmasın diyelim ama PGWC tarafımıza rezervedir kusura bakmasın... Seth Rollins... ilk günden beri bas bas bağırıyoruz on numara karakter gibi herkes yavaştan tarafımıza geilyor gibi duruyor. Karakter çok stabil ilerliyor şimdilik, yapmak istediği her şeyi yapıyor gibi ve bunu acele etmeden yapıyor. Cody'in sıkıntısı bence çok erken Daniels ile yüzleşmesi oldu. Daniels ile yüzleştiği günden beri de kafa üstü gidiyor çar, gidişatı değiştirmek için bir şeyler yapması şart. Bunu da Rollins ile yapabilir gibi duruyor çünkü belli ki Rollins kardeş bu Cody'i kafasına vura vura adam edecek. Sendeyiz ağabey, devamında da tadında bir Wrestlemania galibiyeti bekliyoruz. Chamber maçı kafa sike sike bir hal oldu. O kadar çok ihtimal var ki ne gerçekleşebileceğini hiç kestiremiyorum. Baya baya 8-10 ihtimalli maç. Berto'nun girmesiyle de oranlar iyice katlandı am koyim Zeitnot'un lol olasılık hesaplama videosuna döndü. Fakat NWO'un en önemli maçı olmasını bir kenara bırakıyorum bence Wrestlemania için hayati öneme sahip bir maç olacak. Ya NOW vs. PGW'un temelleri atılacak ya kemer sahip değiştirecek hatta belki birisi sakatlanıp onun yerine maça Bate/Mayhem falan girecek. Her şey olabilir, aklımız almıyor ihtimalleri. Bir yandan ADR vs. Punk var bir yandan Punk vs. Berto oldu onun dışında da ADR vs. Berto var. Her şey iç içe, düğüm şekli oldu. Neler olacağını merak ediyorum ama ekibin aklında vurucu bir şeyler olduğuna eminim, temiz/düz bir şekilde bitmez bu maç. İlla ki bir şeylerin temeli atılacak gibi duruyor, beklemedeyiz vallahi elinize sağlık PPV'den önce bir de promo patlattık mı mis. Bir de PPV önü podcast, bilmem yapsak mı [USER=59]@jaques[/USER] [USER=38]@keka[/USER] ama pek mümkün gözükmüyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 228465, member: 79"] Şovu Wes Lee'in açmasından başka bir seçenek yoktu bence zaten, önceki şov çok büyük bilinmezlikle bitmişti. Wes Lee geçirdiği rage quit'te epey haklı zaten söylemeye gerek yok ama Lodge benim beklediğimden babacan çıktı. En azından çantayı geri kazanması için ona bir seçenek daha sundular fakat ben Wes Lee'in kurallara uygun bir şekilde galip gelebileceğinden emin değilim. Wrestlemania öncesi son PPV fakat ben çantayı haftalıklardan birinde ele geçireceğine inanıyorum muhtemelen bu PPV'de Angelico'yu öldürmeli bir şey yapar Wes Lee ve çantayı geri alamaz. Ama dinamik fena gitmiyor, Lodge ile Wes Lee'in hikayesinin Wrestlemania'da beklenenden farklı yönde bütünleşeceğine inanıyorum. GUNTHER vs. Roman Reigns'in daha derin bir şeye ihtiyacı var bence ve muhtemelen bu derinlik No Way Out'ta oluşacak gibi geliyor. GUNTHER'ın yolunu kesmesini bekliyorum Reigns'in bir şekilde, belki çembere bile girmesini engelleyebilir eğer oyuncusu aktifse. Değilse zaten çok bir şansı olacağını sanmıyorum çünkü hem Joe hem GUNTHER şu an için bu spotu hak ediyorlar. Destekçileriyiz kardeşlerin. Tyler Bate'in faceturn kokusundan artık durulmamaya başladı ama şu anki hikayesiyle Top Face olma yolunda ilerliyor bence. Bryan Danielson'de hem mentor hem de kurnaz bir şekilde davranmaya devam ediyor. Bu feuddan çok keyif alıyorum çünkü bence iki isminde karakterini değiştirecek bu işin sonunda, Bryan daha fırsatçı, daha mentale oynayan bir adam olarak ayrılacakken muhtemelen Bate'de şirketin en face adamı olacak Jey Uso'nun yerine geçip. Ki bence böyle bir adama da ihtiyaç var. Feudda Valentine hamlesiyle beraber kemeri Bryan'ın almasını bekliyorum devamında da Wrestlemania için gerçekleşmesini beklediğimiz Mayhem vs. Venis yerine Bate vs. Venis gerçekleşecek gibi. Ortada bir kemer olur mu o maçta emin değilim, bir kemere ihtiyaç var mı ondan da emin değilim fakat bir kemere ihtiyaç olacaksa bu TVC değil PUREC olacak gibi. Çok ilgimi çekiyor Bate'in yolculuğu bakalım, takipteyiz. Velveteen'in Rumble - NWO arası beklediğimden daha etkisiz geçti, genelde Rumble galiplerinde bu kronik bir sıkıntı oluyor zaten ama Aleister Black için de bu Velveteen'le kapışmak büyük bir şans. Beklentim Aleister'in göstereceği iyi bir performansa rağmen kaybetmesi (belki DQ ile belki başka bir şey) devamında da Velveteen'in o gece olacak olan Daniels vs. Jericho maçına karışması. Tüm oklar buna çıkıyor gibi ilk günden beri. NWO'da neler gerçekleşecek bu ekip arasında bekliyorum. Aslında bu WHC etrafında gelişen olaylar en başında çok ilgi çekici gelse de şov şov ilgisini kaybetti bende, belki bir tek bende böyledir bilemiyorum. Ama ortada çok solid bir hikaye varken, WM öncesi geçişte belki en iyi şey olabilecekken ya ekip ya da oyunculardan dolayı yeteri kadar ilgimi çekemedi bilmiyorum ama bence NWO'un top hikayesi bu feud olmalıydı. Açıkçası şu haldeyken Wyatt vs. Goldust/Gacy veya Bate vs. Danielson daha çok ilgimi çekiyor. Niye böyle olduğunu anlamıyorum ama şovda değişebilir görüşlerimiz bakalım. Another Life... kardeşlerin taraftayız felfeci bir şekilde. Muhtemelen Wrestlemania'ya da şampiyon gireceklerdir, arkalarındayız dediğimiz gibi ama bu Morgan kafayı fena karıştırdı lavuk ya. İçime öyle bir kurt düşürdü ki.... Segment krize soktu. Ben ekibi troll beklerken ekip harbi sağlam bir şekilde ilerlemeye başladı. Hiç beklemiyordum. Mansoor Al Uzza kardeşimiz Zeke'ye potansiyelini göstermiş ve Ripley'i de kanatlarının altına almış... anlatsana kardeşlerine sen bu Lodge'a neler yapacaksın?? Yani tahminlerime göre dini figürlerle işlenecek Mansoor, yolu illaki bir yerde kesişecektir Lodge ile belki Wrestlemania'da bile olabilir. Böylece Lodge vs. Mansoor'un tayfa, HOB vs. Wyatt Family şeklinde ayrılabilir maçlar şöyle bir bakınca amma da takım/stable olmuş he. Bir şeyler görebiliriz yakın zamanda bununla ilgili. Daha yeni de bahsettiğim gibi genel haliyle ilgi çekici olarak ilerliyor bu ekip, keşke sağlıklı bir Gacy'de işin içinde olsaydı ama. Onsuz hep biraz eksik geldi fakat onun da dönüşüyle beraber Wrestlemania'ya kadar uzayacak feud belli ki. Interim Championship'de ben Goldust'ı önde görüyorum bir tık aslında, Goldust kemere fazla bağlanıp Gacy ile karşı karşıya gelebilir böylelikle. Çünkü onu Gacy'e karşı getirebilecek tek şey altınmış gibi duruyor. Wyatt'ın ise yapabileceği şeylerin sınırı yok bence, TVC'ye ihtiyacı yok pek ama bu ekiple de çok uyuştu bence. Wrestlemania'ya kadar beraber görürüz umarım ekibi. Dallas'ta son haftaların hayal kırıklığı bence karakter oldukça ilgi çekiyordu fakat albenisini yitirdi. Omega'nın squashlayacağını herkes tahmin etmişti fakat ben biraz daha zorlar diye bekliyordum Dallas, olmadı. Onun dışında Omega'nın önü epey açık zaten dediğim gibi RPG'de Omega görmek beni hep keyiflendiriyor hem de oynayan arkadaş oldukça aktif. Bundan birkaç ay önce gelmiş olsa muhtemelen omzunda bir şampiyonluk bile olabilirdi, geç olsun güç olmasın diyelim ama PGWC tarafımıza rezervedir kusura bakmasın... Seth Rollins... ilk günden beri bas bas bağırıyoruz on numara karakter gibi herkes yavaştan tarafımıza geilyor gibi duruyor. Karakter çok stabil ilerliyor şimdilik, yapmak istediği her şeyi yapıyor gibi ve bunu acele etmeden yapıyor. Cody'in sıkıntısı bence çok erken Daniels ile yüzleşmesi oldu. Daniels ile yüzleştiği günden beri de kafa üstü gidiyor çar, gidişatı değiştirmek için bir şeyler yapması şart. Bunu da Rollins ile yapabilir gibi duruyor çünkü belli ki Rollins kardeş bu Cody'i kafasına vura vura adam edecek. Sendeyiz ağabey, devamında da tadında bir Wrestlemania galibiyeti bekliyoruz. Chamber maçı kafa sike sike bir hal oldu. O kadar çok ihtimal var ki ne gerçekleşebileceğini hiç kestiremiyorum. Baya baya 8-10 ihtimalli maç. Berto'nun girmesiyle de oranlar iyice katlandı am koyim Zeitnot'un lol olasılık hesaplama videosuna döndü. Fakat NWO'un en önemli maçı olmasını bir kenara bırakıyorum bence Wrestlemania için hayati öneme sahip bir maç olacak. Ya NOW vs. PGW'un temelleri atılacak ya kemer sahip değiştirecek hatta belki birisi sakatlanıp onun yerine maça Bate/Mayhem falan girecek. Her şey olabilir, aklımız almıyor ihtimalleri. Bir yandan ADR vs. Punk var bir yandan Punk vs. Berto oldu onun dışında da ADR vs. Berto var. Her şey iç içe, düğüm şekli oldu. Neler olacağını merak ediyorum ama ekibin aklında vurucu bir şeyler olduğuna eminim, temiz/düz bir şekilde bitmez bu maç. İlla ki bir şeylerin temeli atılacak gibi duruyor, beklemedeyiz vallahi elinize sağlık PPV'den önce bir de promo patlattık mı mis. Bir de PPV önü podcast, bilmem yapsak mı [USER=59]@jaques[/USER] [USER=38]@keka[/USER] ama pek mümkün gözükmüyor... [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟓 "𝐵𝑎𝑛𝑎 𝑦𝑎𝑙𝑎𝑛 𝑠𝑜̈𝑦𝑙𝑒𝑑𝑖𝑙𝑒𝑟..."
Menü