AEW Battle of the Belts VII | Full Part

Doktor Hektör

The Irish Ace
Katılım
2 Tem 2023
Konular
124
Mesajlar
558
Beğeni sayısı
157
PG Nakit
475
Konum
Konya
Gece, Calgary Stampede'in bir parçası olarak Calgary, Alberta, Kanada'dan canlı yayınlanacak Battle of the Belts VII ile devam ediyor. Ian Riccaboni ve Nigel McGuinness yayında.

Ricky Starks'ın CM Punk karşısında Owen Hart Foundation Turnuvasını kazanmasıyla Collision'ın sona erdiği görüntüye geri döndük. Starks, özel konuk Jushin Thunder Liger'ın elinden kupayı kapıp kaçarak hızla kaçtı.

AEW International Şampiyonluk Maçı - Orange Cassidy, Lance Archer'ı (w/Jake Roberts) countout ile yenerek şampiyonluğunu korudu

Archer ve Cassidy, Cassidy'nin girişi sırasında Archer'ın üzerine atlamasıyla hızlı bir başlangıç yaptı. Archer Cassidy'yi en üst ipe çıkardı ve ona bir forearm darbesi indirdi. Archer Blackout'u hazırladı ama Cassidy karşı çıktı. Archer üst ipte Cassidy'ye rising knee vurdu, ardından tekrar Blackout'a gitti. Cassidy dışarıya doğru kaydı ve sleeper hold'a kilitlendi. Archer Cassidy'yi yere çarptı ve Cassidy'yi yere düşüren bir shoulder block vurdu.

Cassidy yumuşak tekmeleriyle Jake Roberts'a vurmadan önce ringin diğer tarafına yuvarlandı. Bu Archer'ı kendi tarafına çekti, ancak Archer Cassidy'yi bir hurricanrana girişiminde yakaladı ve barikata fırlattı. Archer güvenliği etrafa savurmaya başlayınca Cassidy, Archer'a barikata doğru bir dropkick yaptı. Cassidy güvenlik görevlilerini Archer'a fırlatmaya başladı, ancak Archer geri geldi ve Cassidy'yi tekrar barikatlara fırlattı. İkisi de 10 count'u geçmeden önce ringe girdi ve ara verilirken Archer büyük bir forearm vurdu.

Aradan sonra Cassidy flying DDT yapmaya çalıştı ama Archer onu yakaladı ve bir suplex ile ringin diğer tarafına fırlattı. Cassidy bir Stundog Millionaire vurmaya çalıştı ama Archer onu da engelledi ve barge attack yaptı. Cassidy satellite DDT yapmaya çalıştı ama Archer onu tekrar yakaladı. Cassidy kurtularak bir chop block vurdu. Archer'ı dizlerinin üzerine devirdi ve Orange Punch'ı denedi. Archer, Orange Cassidy'nin yumruğunu yakaladı ve Cassidy'yi Bossman Slam ile yere serdi.

Cassidy bir lariattan kurtulup ringin dışına kaçtı, ama Jake "The Snake" Roberts, hakem Lance Archer ile ilgilenirken eski günlerdeki gibi DDT'yi vuracakken Archer onu durdurdu. Cassidy, Roberts'ın önünde ringin dışında bir DDT yapmadan önce bir basement dropkick vurdu. Archer tekrar aprona çıktı ve Cassidy'ye sataştı ama Cassidy, Archer'ı yumruklayarak ringin dışına düşürdü. Cassidy ringe düştü ve hakem 10'a kadar saydı. Cassidy countout ile kazandı.



- Tony Schiavone ringdeydi ve The Acclaimed'ı karşıladı. QTV'nin meydan okumasını kabul ettiler ve Royal Rampage'ın içinde ve dışında onları yeneceklerini söylediler. Bowens daha sonra önümüzdeki Cumartesi Collision'da The Acclaimed ve Billy Gunn'ın AEW Trios Şampiyonlukları için House of Black'e karşı rövanş maçına çıkacaklarını duyurdu. Araya girerken Tony Schiavone ile ünlü scissor hareketlerini yaptılar.



AEW Kadınlar Dünya Şampiyonluğu Maçı - Toni Storm, Taya Valkyrie'yi yenerek şampiyonluğunu korudu

Maçı Toni Storm kazandı, maç Televizyonda izleyenler için yarıda bitti, sebebi olarak da spikerler Calgary bölgesindeki fırtınalar nedeniyle uydu kesintisi olduğunu belirtti.



AEW TNT Şampiyonluk Maçı - Luchasaurus (w/Christian Cage), Shawn Spears'ı yenerek şampiyonluğunu korudu

Zil çalarken Scorpio Sky'ın arkada izlediği görüldü. Reklam arasına girerken Luchasaurus Spears'ın ağzını büyük bir yumrukla kapattı. Aradan döndüğümüzde Spears köşede 10 tane yumruk attı. Luchasaurus'u short-arm clothesline'larla dövdü ve sonunda onu bir tanesiyle devirdi. Spears, Luchasaurus'un kafasını ring postuna vurmadan önce apronda ona saldırdı. Spears, Cage'i ring kenarında kovaladı ve Luchasaurus'un Spears'ı ring kenarındaki bir masaya doğru boğazlamasına neden oldu.

Luchasaurus, Spears'ı ringe geri getirdi ve Spears chokeslam'i reversleyerek rollup yaptı. Luchasaurus kickoutlayıp chokeslam vurdu ama Spears ikide kickout yaptı. Christian köşeye Spears'ın sandalyesini yerleştirdi ama Luchasaurus sandalyeye kafa üstü düştü. Spears onu yuvarlayarak pine gitti ama Luchasaurus attı. Spears C4'ü yapmaya hazırlanırken Christian onun dikkatini dağıttı ve Luchasaurus'un kafasının arkasına lariat vurarak kazanmasını ve şampiyonluğunu korumasını sağladı. Christian şampiyonluğunu kutlarken maç sona erdi.

 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account